- 21 Ağustos 2019
- 89
- 66
- 8
- Konu Sahibi dertlideryacik
-
İlişkide dominat olan benim aslında benim amacım babasız olduğumu belli etmemekti daha çok arkamdan konuşmasınlardı. elalem değil ailem olacak kişilerin. Ama akıllandım şimdi.
Birak konuşsun.
Aşkıtom gücüm yok, param yok..., ciğerimi satim istersen de ve konuyu kapat.
Baba yok, anne çalışmıyor, bu değirmen nasil dönüyor sanıyor.
Eğer evlenmek istiyorsan (önermezdim)
Nikah yap ve çık işin içinden. Mobilya vs. Beraber ödersiniz. Sakın ceyiz yapma...madem mobilyalar beraber ödeniyor sende alma kiztarafina ait çeyizleri.
Keriz sandilar seni galiba
Evet seviyor sözümü dinliyor. çalışıyor benden de fazla kazanıyor.uzuldum size. Bu hayatta Herseyi tek basiniza yuklenmek yormuyacakmi sizi..
Nisanliniz calisiyormu?
Bilmiyorum ama guzel kanaatim oluşmadi. Adetleri filan bi kenara koysak gene nisanlininiza olan olumsuz öngöruler agir geliyor. (Anlattiginiz kadariyla) size deger veriyormu? Hissediyormusunuz?
Bu konu da kafamı çok kurcalıyor. Sizce düğün mü nikah mı daha iyi düğüne gelecek çok akrabam çok iki taraf 250 ancak olur. ama nikahta da o kadar gelinlik saç makyaj için uğraş bir evet için miydi?
Bu konu da kafamı çok kurcalıyor. Sizce düğün mü nikah mı daha iyi düğüne gelecek çok akrabam çok iki taraf 250 ancak olur. ama nikahta da o kadar gelinlik saç makyaj için uğraş bir evet için miydi?
Hayır olur mu öyle şey seviyorum değer görüyorum sevgiliyken herşey çok güzeldi . bu süreçde anlayışsızlıkdan böyle oldu.Neden israrla bu adamla evlenmek istiyorsun? Baban yokmus annen calismiyormus her seyi sen yapiyorsun seni seven dusunen insan böyle mi davranir. Balik bastan kokar. Ben olsam bu adamla evlenmem. Sen neden vazgecemiyosun. Evde kalmaktan mi korkuyosun. Nedir yani.
Anladim. Sen bazi seyleri fazla yuklenmis olabilirsin. Bu kardesinde olsa emekler gozardi edilip suistimale donebiliyor.Bu evlilik sureci ama tatli yorgunluklarla gecmeli yoksa para degil maksat.. mutluluğa para degil paha biçilir :)Evet seviyor sözümü dinliyor. çalışıyor benden de fazla kazanıyor.
Açıkçası düğünde hesap soracağımı düşündüğümden rahatlığım aydınlandım artık çünkü.Bu tavırlara rağmen nişanlınıza hiç hesap sormadınız mı?
Yaptıkları resmen şark kurnazlığı. Hiçbir tepki vermeyecek misiniz? Yani tek sorun nikah mı düğün mü sorusu mu sizin için gerçekten?
Kendini kandirma canim. Bu adam seni sevmiyor. Ben sana senin durumunda olan insanlarin nisanlilarinin nasil.oldugunu anlatayim bak. Geneli kiza bir sey yaptirmamaya yük olmamaya çalisir. Hatta erkekler kendi ailelerinden gizli kiza bircok seyin parasini verirler ki yuk olmasin ve ayni zamanda kiz da mahcup olmasin diye. Burda bile kac tane örnegini gördük kizlarin eski sevgililerinin borclarini kocalari ödüyor. Böyle insanlar varken seni seven adam sana bu kadar yüklenmez. Kendini kandirma. Sevgiliyken tabi güllük gülistanlik olur. sorumluluk yok bi sey yok. Evlenme bu sömürgeç düşüncesizle. Çok pişman olursunHayır olur mu öyle şey seviyorum değer görüyorum sevgiliyken herşey çok güzeldi . bu süreçde anlayışsızlıkdan böyle oldu.
Yani kesinlikle ailelerinde gizli para verdikleri konusuna cok sahit oldum. Bana da bu konuda birsey tezat geldi acikcasi. Iki ipin ucu farkli yerlere baģlaniyor.Kendini kandirma canim. Bu adam seni sevmiyor. Ben sana senin durumunda olan insanlarin nisanlilarinin nasil.oldugunu anlatayim bak. Geneli kiza bir sey yaptirmamaya yük olmamaya çalisir. Hatta erkekler kendi ailelerinden gizli kiza bircok seyin parasini verirler ki yuk olmasin ve ayni zamanda kiz da mahcup olmasin diye. Burda bile kac tane örnegini gördük kizlarin eski sevgililerinin borclarini kocalari ödüyor. Böyle insanlar varken seni seven adam sana bu kadar yüklenmez. Kendini kandirma. Sevgiliyken tabi güllük gülistanlik olur. sorumluluk yok bi sey yok. Evlenme bu sömürgeç düşüncesizle. Çok pişman olursun
Açıkçası düğünde hesap soracağımı düşündüğümden rahatlığım aydınlandım artık çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?