- Konu Sahibi dertlideryacik
Başka huyları var sevdiğim ama süreç çok sıkıntılı geçiyor. yo borcum olduğunu biliyor farkındayım sende çok uğraştın diyor ama laf işte.
Bu yaptigi sevdigi huylarini komple supurur. Iyi huylari icin kimsenin bu kadar kotu huylarina katlanmayin. Aynisini ben yaptim. Kina gunumde nisan atmak zorunda kaldim. Herseyin luksunu istediler. 2 yil beklettiler. Kina elbisemi bile bedava rengi atmis bisey ayarladilar. Eve kova bile almadlar. Ex nisanli kisisi benden borc istedi durdu. Sonunda da luks salon tutturup bana odetmee kalktilar. Kina gunu nisan attim ben. Hic de pisman degilim. Aman su huyu var bu huyu var diye sabettim hep. Hayir efendim. Bir insanin iyi huyu olacak. Kotu huylari da hayatinizi mahvetmeyecek seyler olacakmis yeni anladim.
Kurtulun derim erkek adam bir kadina yuklenmez. Gectim erkegi ben kadin halimle bi kiz arkadasimla bulustugumda hesap bile kakalamiyorum agirima gidiyor. Ne demek kiza yalan soyleyip masraf yaptirmak? Ustelik babaniz yok.
Benim de basimda babam yok. Simdi baska biriyle nisanliyim. Adam yüzügünü bile kendi aldi bana aldirtmadi israrmiza ragmen. Kacın kurtulun. Bu aile eminim size masraflari yaptirip dugunde de takilarinizi alacak ustune. Boyle tıynette insanlar onu da yapar