Nişan Nişan pastası-ANKARA

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gunisigi1911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
5
1
86
44
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Benim nişanım Ankarada evde olucak. Çok gösterişli olmayan, şık bi pasta ağzımızı tatlandırsın istiyorum :)
İnternette blog blog gezdim fakat çoğu İstanbul sınırlarında. Ankaradan 1-2 kişi bulabildim fakat çok yeniler sanırım.

Ankarada evden çalışan, butik pasta yapıp satan tanıdığınız kişiler var mı?

Teşekkürler

canım butik pasta yapan bilmiyorum ama..Soyle yardımcı olabılırım ANKARADA TANDOGANDA GÜMÜŞ PASTANEE VAR çok meşur ve ürünleride çok kalitelidir tavsiye ederim

Arkadaşlar bu konunun üzerinden çoook zaman geçmiş ama ben yine de yazıorum...Ankara'da gittiğim bir nişanda ve daha sonra da bir doğumgününde yediğim iki pastayı da butik pastacı bir bayan yapmıştı. Nİşan pastası çok romantik görünüyordu, doğum günü pastası da rengarenk cıvıl cıvıldı. Pastayı yiyen herkes ayıldı bayıldı. İnternette gördüğüm br çok pastadan daha şık ve özenliydi. Ben de bu yıl eşime doğumgününde yaptırdım Eşim herşeyi beğenmez ama bana 10 kez teşekkür etti :) Kilosu 45 tlye yaptırdım eşimin pastasını ama 60 lira desin onu da verirdim. yılda bir gün nasıl olsa. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yapan bayanın adı Gülbin. Genç ve çok şeker bir bayandı. Galiba pastadan başka şeyler de yapıyormuş. Telefonu:0534 606 06 06

Sevgili tekpetek,

Sayende yukarıda bahsettiğin Gülbin adlı bayana nişan pastamı yaptırdım. Artık kilo değil dilim başı fiyat alıyormuş. Dilimi 12 tl ye yaptırdım. Çok memnun kaldm ve hem gören hem yiyen herkes bayıldı. Burada bu bilgiyi paylaştığın için nişan fotoğraflarımda çok etkileyici bir pastam oldu. Hem teşekkür etmek hem de buradan benim de kutlama yapan insanlara bir katkım olsun diye özellikle üye olup yazmak istedim.
Pastayı yapan bayan bir blog da açmış

Gülbin Balbay Ankara Butik Lezzetler

Ankarada butik pasta olayı maalesef İstanbul kadar zengin değil. Pastane pastaları da hem sağlıklı hem lezzetli değil ama bu bayanın pastası hem enfesti hem de görüntü ve işçilik açısından çokk kusursuz ve şıktı.
Tekpetek'e paylaşımı için tekrar teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…