- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.741
amanınnnnnn sonunda geldi nişanın çok heyecanlı :18: inşallah çok güzel geçer pazartesi günü herşeyi anlat beklicem 4 gözleHeyecan doruktaaaaaaaaaaa yarınnn akşamm nişaaaannn
desert düğün tarihin belli oldumu
amanınnnnnn sonunda geldi nişanın çok heyecanlı :18: inşallah çok güzel geçer pazartesi günü herşeyi anlat beklicem 4 gözle
evet ablecim belli oldu...salonları tuttuk..29 ekim kına 30 ekim düğün :97: Allah nasip ederse inşallah
teşekkür ederim ablecim darısı en kısa zamanda sana olsun inşallahhh belki seninde o zmn isteme nişan telaşlaarın olur :123:
eveettt. sonunda yer yüzüne indim :) aşkımı evine yolcu ettim dün akşam. havaalanında sohbete daldık uçağı kaçırıodukartık perşembe günü yeniden ingiltereye.. sonra eylüle nişana kadar gün saymaca :) şimdilik atlattık darısı tüm hazırlananların başına
karamelim bitti demek rüyaneyse canım daha çok görüceksiniz birbirinzi :98: stresin geçti gitti darısı nişanının başına
şanssız değilsin kısmetin açılmamış daha ölede bölede gönlünün istediği biri çıkıcak evlenicen onunla inşallahbiraz sabır gerektirio galiba bu işler :26:
günaydın kızlar nasılsınız ?
ben arada girip sizlerin yazdıklarını okuyordum ama yazmaya fırsatım olmadı
ve sonunda bizde nişanımızı yaptık
başlarda babamla sorunlar yaşadık ama nihayet oldu çok şükür nişanlıyım artık bende
gözünaydın canım hoşgeldin nişanlılar kervanınagünaydın kızlar nasılsınız ?
ben arada girip sizlerin yazdıklarını okuyordum ama yazmaya fırsatım olmadı
ve sonunda bizde nişanımızı yaptık
başlarda babamla sorunlar yaşadık ama nihayet oldu çok şükür nişanlıyım artık bende
Hayırlı olsun canım, bizimde bu hafta sonu. İnşallah sıkıntısız, sorunsuz atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?