- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.721
Hadi hayırlı canımBiz haftaya bakacağız, abimin gelmesini bekliyorum. Babam hayatta değil benim, abimde şehir dışında yaşıyor. Haftaya nişan için gelecek. O zaman onunla bakacağız. Ona görede kararımızı vereceğiz.
Yrn beni görmeye geliyorlar:) çoook heyecanlıyım kızlaaaarrr...Bikaç gündür aklımda şöyle yapsam iyi olur böyle yapsam iyi olur v.s.çook farklı bişeymiş gerçekten:)
canım hoşgeldin aramızadeğişik bi duygu evet Allah herkese yaşatsın inşallahhh..
ablamada bugün geliyolar ve aşırı telaşlı kendimi gördüm onda ama bu sefer daha güzel izliorum sadeceelimi atmıyorum bişeye bura oluşmu diye soruyo onlara cevap veriyorum o kdr anammmm bayat gelin oldummm gelsin taze gelinler
yani tecrübe güzel şey:))
Eee hepsi tecrübe işte ama bu tarz şeyleri bilmek güzel bişi :) bakalım büyük gün yarın bende yarın öğrencem artıkkk :)
Desert' cim demek ablanda evleniyor, ne güzel, hayırlı olsun. Annen üzülüyordur ama, peş peşe gideceksiniz diye
yani tecrübe güzel şeyanammmmmmmmmm karamelim yarın mı geliyolar var mı heyecan :82:
ben ofisteyim şu anda o yüzden pek havaya giremedim klasik bi iş günü gibi. ama sağolsun annem an be an rapor verio. şu şurda bu burda olsun mu bunu napalımbunu hazırladım şurda.. canım anneciimmson eksikleri bu akşam iş çıkışı hazırlicam alıp eve gidicem. sanırım eve girince heyecan başlicakkk :) Yarın 12 de bizde olcaklar :) gelişmelerden haberdar edicem :) bizim ev tadilattaydı ondan iş uzun sürdü ama bitio çok şükür :)
Offf kızlaaaaar yrn annesi ve teyzesi gelck sadece.Çok küçük ayrıntı ama yardım edin:) Müstakbel kayınvalidem ile tanışıyoruz aramızda iyi senli benli konuşuruz.Şimdi yrn nasılsınız mı dicm yoksa nasılsın mı dicm:) (önceden nasılsın diyordum) 2. sorum yrn kahvelerin yanına çikolata aldım acaba çikolataları kendim mi dağıtsam yoksa tabağın içine koyup sehpalarına mı koysam:) Acil yardımmm:)
Aramıza hoşgeldin taze gelin adayı :) minik de olsa heyecan bi anda kaplıyo gerçekten. bence senli benli konuşuyosanız öyle devam edin. bnmki sen der ama ben hep siz diorum alışkanlıkÇikolataya gelince bence geldiklerinde ikram etmen daha şirin olurr bence tabi.
Taze gelin adayı:)Sevdim bunuO zaman geldiklerinde önce çikolata ikram ediyorum,arkasından kahveler,sonra çay faslı:) Umarım güzel geçer yrn...Ne konuşulur ne yapılır hiç bilmiyorum:s Umarım yrn sakarlığım tutmaz heyecandan
:) biraz dolaş forumda. çok faydalı topikler görüceksin. benim söze de saatler kaldı hiç heyecan yok. alışkınım onlara ama ailem ilk defa bi arada olcakgeldiklerinde eğer uzun oturulacaksa önden bi limonata falan ikram edersin sohbet ilerler çikolata ikram edersin. o ara annecikler sohbeti ilerletir ya sana söylerler kızım kahveleri yapsın bizde konuşalım derler.. yada annen göz kırpar sana sende mutfağa geçer kahveleri yaparsın. bi bakmışsın vakit gelmiş kalkıolar :) hiiiç gerilme bence ben nie bu kadar sakinim ya :44: tadını çıkar tatlım
Meyvesuyu fln düşünmüştüm ama şimdi sıcaklarlar limonata daha iyi giderBugün mü geliyorlar tanışmaya?
İnşallah yrn ikimiz için de güzel geçer.Perşembe günü yazarız artık buraya nasıl geçtiğini.Tecrübeli olcz artık
meraba kızlar nasılsınız??
karamelim bugün büyük günün inşallah çok güzel geçer...
DIDEMIHSAN bu arada seninde aynı şekilde gönlünüze göre olsun inşallah...yarın haberlerinizi bekliyoruz
Ta-daaa... Karamel geldiiii :)
size uzuun uzunn anlatmam gerek dünü.. çok acaipti
şimdi öncelikle misafirler geldi kapıda karşıladım en son aşkm girdi çicekle :) çiçeğimi teslim aldım.sevdiğim çiçeği bilir ben gül sevmem. ondan buketim farklıydı:) sonra selamlaştık ve ben odaya onlar salona. kız arkadaşım ve abimin eşi yardımcı oldu mutfağa genelde. bana da kahveye kadar çıkma sen dediler içecek servis ettiler. bekliorum sohbet koyulaşıo içerde kahkahalar felan .. meraktan çatlıorumm sonra kızlar mutfakta ben odada.. k.pederimden bi ses.. işte oğlumuz borayla kızımız yaseminin.... hemen peşinden babam: e hayırlı olsuunnnn :) boranın el öpüşü.. kayın validem : esatcım bi kızı görseydik :44: çikolata dağıttım sonra iyi dilekleri kabul ettik falan
sonra yemek servisi oldu yemekte sohbet daha koyulaştı. k.pederin aceleciliği bi yandan iyi oldu herkes gerginliği attı daha sıcak bi yemek oldu..
peşinden kahve faslı. kahveleri dağıttım boranınki tuzluyduyengem bana vicdansız gelin dedi.. bora içti tabi ama odada bi tuz varmı yokmu muhabbeti oldu. bora yok çok lezzetli olmuş sanırım tuz koymayı unutmuş dedi
dayım kıyamadı ama içme oğlum içmeatmıştır o dedi yeniden tatlı yaptım ikimiz içtik
sonra sohbet vs baklava servis edildi. sohbet uzadıkça uzadı. peşinden karpuz servis ettik. 5 gibi havaalanına uğurladık onları bora istanbulda kaldı :) akşam dayım bizi yemeğe götürdü ve dünü bitirdik. çok keyifliydiiii
Eki Görüntüle 210988 Eki Görüntüle 210989
sonra ben geçtim el öptüm yüzüğüm takıldı fotoğraf faslı oldu epey . herkes şaşkın yarım saat olmadan istendi bitti. yemek yencekti önce . hiçbiri olmadı.
Ta-daaa... Karamel geldiiii :)
size uzuun uzunn anlatmam gerek dünü.. çok acaipti
şimdi öncelikle misafirler geldi kapıda karşıladım en son aşkm girdi çicekle :) çiçeğimi teslim aldım.sevdiğim çiçeği bilir ben gül sevmem. ondan buketim farklıydı:) sonra selamlaştık ve ben odaya onlar salona. kız arkadaşım ve abimin eşi yardımcı oldu mutfağa genelde. bana da kahveye kadar çıkma sen dediler içecek servis ettiler. bekliorum sohbet koyulaşıo içerde kahkahalar felan .. meraktan çatlıorumm sonra kızlar mutfakta ben odada.. k.pederimden bi ses.. işte oğlumuz borayla kızımız yaseminin.... hemen peşinden babam: e hayırlı olsuunnnn :) boranın el öpüşü.. kayın validem : esatcım bi kızı görseydik :44: çikolata dağıttım sonra iyi dilekleri kabul ettik falan
sonra yemek servisi oldu yemekte sohbet daha koyulaştı. k.pederin aceleciliği bi yandan iyi oldu herkes gerginliği attı daha sıcak bi yemek oldu..
peşinden kahve faslı. kahveleri dağıttım boranınki tuzluyduyengem bana vicdansız gelin dedi.. bora içti tabi ama odada bi tuz varmı yokmu muhabbeti oldu. bora yok çok lezzetli olmuş sanırım tuz koymayı unutmuş dedi
dayım kıyamadı ama içme oğlum içmeatmıştır o dedi yeniden tatlı yaptım ikimiz içtik
sonra sohbet vs baklava servis edildi. sohbet uzadıkça uzadı. peşinden karpuz servis ettik. 5 gibi havaalanına uğurladık onları bora istanbulda kaldı :) akşam dayım bizi yemeğe götürdü ve dünü bitirdik. çok keyifliydiiii
Eki Görüntüle 210988 Eki Görüntüle 210989
sonra ben geçtim el öptüm yüzüğüm takıldı fotoğraf faslı oldu epey . herkes şaşkın yarım saat olmadan istendi bitti. yemek yencekti önce . hiçbiri olmadı.
ayy canım hadi geçmiş olsunbitti gitti bakkk ne güzelde geçmiş daim olsun inşallahh çiçeğinde çok güzel sende çok güzel olmuşsun mutlu olun ömür boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?