- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
- #1.361
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım yağmurda yaşta nerde ağırlıcaz milleti zaten yerimiz küçük ben soğukta evlenmek istemiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmcanım ekimin sonu gayet iyi bence yaa üzülme hem sende hazırlıgını rahat rahat yaparsın maddi olarak çok sıkıntıya gircek sizinkler zaten.çok acele olmasın boşver
Sakin ol canım herşeyde vardır bi hayır...
canım herşey yoluna girer.
ama sevgilinin biraz da seni düşünmesi gerekir.
dik kafa mı sanki birazcık
ya çevreden çok etkilenio aman kılıbık demesinler aman şöle..o huyu çok kötü gerizekalının![]()
inşallah hayırlısıyla istediğim zamanda gönlüme göre bi mekan bulabiliriz![]()
inşallah canım ya çok da üzülme boşver düşünme bu kadar.şubatta martta düğün yapanlarda var biliyosun.sıkma canını
şubatmı mart mıağlamak istiyorum
![]()
![]()
ben evlenmiyorum
![]()
BENCE EN GEÇ ekimde bulamazlarsa nisan mayısa da bırakabilrisin ilk bahar havası tam :83:![]()
moralim çok bozuldu kızlar ya nişanlımın ailesi düğün tarihini konuşmak için gelmek istiolar bize...yaa bi yer bulamadılar yaekimin sonuuna bulmuşlar bi tane yerr...ben nişanlanmadan önce kışın yüz kere söledim benimkine bak siz 3 4 ay nişanlı duracaksınız nasılsa dionuz ama yer bulacakmısınız die ama yok beni dinleyen kim bulamıolar işte
![]()
![]()
çok sinirlendim yaaa
![]()
canımm üzülme yaa.. strese sokma kendini.. böyle uzun vakit olması belki daha iyi olur çeyiz tamalarsınn masrflr üstüste gelmezz üzlme![]()
sen ne demiştin peki canım nişanlanınca hemen bakın mı demiştin neyini dinlemediler ki.
olsun yaa 1 ay geç olsun varsın
neler var neler 2-3 sene uzatan da var
ben ocakta annesiyle görüştükten sonra demiştim..bunlar zaten 2 3 ay nişanlı duracaksınız demeye başladıklarında demiştim..nası yer bulacaksınız filan diye..ama yok kendilerini bişi sanıolar buluruz sandılar galiba.... çokkkk buldular
![]()
ayy hepsine gıcıkk oldumm ya hiçbirisiylede görüşmek istemiyorum
yalnız kalmam lazım seslerini duymak istemiyorum açmıcam telefonlarını
![]()
yani annseiyle konuştuklarında ozaman tutulsun istiyodun salonu dimi....
yani o zmn nişan olsun bian önce tutulsun salon diodum...sanki millet nie erkenden nişanı yapıo ölüolardı erkenden nişan olsun sürekli hediye götürelim die..bian önce yerler bitmeden tutalım die nişanı çok önceden yapıolar ama yokkk bunlarda akıllll![]()
acaba nişan olmadan isteme olmadan salon tutulsa mı
saçma olurmuki ya
böle sorunlar oluyor çünkü gerçekten hele sizin gibi kısa nişanlı kalanlar için diyom....
sen kaç yaşındaydın buarada
desert şaka maka konuşuom ama millet çok aylar öncesinden tutuyo galiba salonları gerçekten yer bulunmuyor
acaba varmıdır isteme bile olmadan salonu tutan..valla çok merak ettim
nişan yapılmadan duymadım tutulduğunu...çünkü belli olmaz kızın babası vermez bi pürüz çıkar mutlaka garantiye almak lazım..bunun içinde erkenden nişanı yapıp öle yavaş yavaş halletmek lazım her işisanki düğün salonları işletiyolarmış gibi bi rahatlardıı ohhhh
aldılar rahatlığı
![]()