Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

neyse buraya koyuyorum bakın kaldırcam hemen :26: pasta yaptırmadık canım nası geçti anlamadım o kdr kalabbalıktı ki geçte geldiler..ikramlıklardı filan sanki büyük nişan gibiydi..saçım bozuldu yüzükler takılana kdr..alyanslarımız yetişmemiş kuyumcu başka yüzük vermiş şimdi o parmağımda..ben o alyansımı alınca çekerim fotosunu...

Son düzenleme:
ay ay ayyyyy
mezun oldun bu topikten he
darısı başımıza kuşuummmm
hemen anlat.
yüzükler,kıyafet,pasta,ikramlıklar herşey herşey çatlıyorum meraktan
patlama kısss valla ikramlıkların fotosunu çekmek aklıma gelmedi :26:
hayırlı ugurlu olsunnn desert
çok t.ederim canım darısı tüm beklarlrın başına
albüm yap koy kuşuumm
tamam koyarım albüme burdan bi bak 5 dk kaldırcam zaten
Hayırlısı olsun tatlım darısı bizim başımızaaa

t.ederim kuzum aminnn inşallah en yakın zamanda sizin başınıza

Canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
İnan dün aklıma geldin devamlı, tanımıyorum ama nasıl geçtiki, herşey yolundamıki felan dedim.

Dünde ilk defa aileler tanıştı. Ailesi sıcak insanlardı. Kayınvalide, görümce ve baba vardı. Ortam genel anlamıyla güzeldi. Sevdiceğim sigara içmek bahanesiyle mutfaga geldi, biraz orda sohbet ettik
Bir ara milletin içinde, gizlice, bir birimize göz kırptık
Çok güzel geçti

Bu arada elbisen, saçın güzel olmuş, gayet şık ve yakışmış canım

Böyle günlerde mutlaka aksilikler çıkar, demek alyanslarınızın yetişmedi, sağlık olsun, gelince takarsın canım. Dünde onlar çok geç geldiler mesela, beklemekten yorulduk, yolu bulamamışlar, yanlış istikamete gitmişler derken, gelip, gittiler canım

Söylemeyi unutmuşum, sevdiceğinle çok yakışmışsın, mutluluklar dilerim canım

Sen nasılsın bilmiyorum ama ben çok yorgunum, onlar gittikten sonra oturunca anladım, bacaklarım ağrısından uyuyamadım:78: birde işe geldim, akşama güzel bir uyku çekmeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy canım seninde gözün aydın ilk şeyi atlattınız gerisi çorap söküğü gibi gelir iide geçmiş ne mutlu sana en kısa zamanda darısı senin başına inşallah
t.ederim canım istemeyle birlikte olduğu için aceleyede geldi böle oldu ama sevdiğime kavuştum daha büyük mutluluk yok bende Rabbim herkesi tüm sevenleri kavuştursun inşallah
evet aksilik olmazsa olmaz... sorun yok benim için bu verdikleri yüzükte güzelmiş ohh kurtuldun şükür sende

aa kaçırdım benn göremedim

bu arada seninde hayırlı olsun rozelinda..benim sevgilimde haftaya gelicek askerden ondan sonra olucak tanışma inşalahh...
ya kızlar benim babam da çok fena napıcam bilmiyorum vala..önce sadece erkek arkadasımla mı tanıştırsam sonra aileler tanışsa..ne sorucaksa sorsun çocugaa..siz nasıl yaptınız ???

ayy çalışıonda zor tabii...tanışmada bende acayip yorgundum gariptim atlatana kadar ne çektim 1 hafta kendime gelemedim bu seferde onlar gelene kadar bi stres heyecan vardı onlar geldikten sonra rahatlık acayip geldi alla alla dedim ben böle deildim nası rahat durabildim die hala şaşıyorum kendime Allah kolaylığını veriyo canım ya şükürler olsun Rabbime

Sağol tatlım, güzel dileklerin için. İlk adımlar atıldı, yakın zamanda bizde oraya gideceğiz, yaşayacağım şehri, evi göreceğim. Öff heyecan bitmeyecek ki Muhtemelen Haziran ayındada yüzüklerimiz takılacak, mutluyum çok şükür Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin

albüme koyuyorum ordan bakabilirsin canım

Teşekkür ederim canım Bizimkiler şehir dışından geldikleri için ailece geldiler, babalar serttir ama böyle şeylerde pek sesi çıkmaz merak etme sen. Senin aynı şehirde ise, önce sizinkilerle bi tanıştırabilirsin aslında..

canım sende mi başka şehire gidiceksin..bizimde öyle olcak babamı ikna edersek
duana da kocaman bir aaaaaaaaaamin diyorumm :)))

Aynen söylediğin gibi, onlar gelince hepsi geçti gitti. Sadece yemek servisinde elim ayağım karıştı, birazda annem şunu yap, bunu yap dedi durdu,kızdım
İşteyim canım, bu yorgunluk zor geçer, uykusuzum bide, bugün erken yatarsam, geçer inşallah:78:

albüme koyuyorum ordan bakabilirsin canım

tamam cnm :13: :13: Allah tamamına erdirsin mutlu mesut düğün fotolarına da görürüz inşalah

bizimde şehir dışında ama gelicek beni görmeye haftaya o zmaan tanıştırmak istiytorum aslında..ama babam nuh diyor peygamber demiyor..umarım düzeliir..herşeye bi bahanesi var saolsunn !!!!
inşalah insanların yanında da bişey demez korkuyorum şimdiden :18::18:

aileler mi tanıştı canım
nezamandır berabersiniz kaç yaşındasın
isteme de belli olmuş gözün aydın darısı başıma inşallah

Aileler 2 hafta önce tanıştı..erkek arkadasımla babam kalmıstı onlar da ctesı tanıstı işte haziranda nişan var..5 yıldır beraberiz cnm ekimde 24 oLuorum =)...darısı başına inşş

desertcim çok hoş bi hatunsun öncelikle bunu söylemem lazım
nişanlınla çok yakışsınız maşallah hadi ayrıntılara in.anlat ilk geldiklerinden son gitmelerine kadar herşeyi

desert06rose canımm yemin ederim dün akLımdaydın nası geçti naptı die düşündüm seni =)))
Ayy hadi gözün aydın atLattın walla Allah mutlu mesut etsin inş..Resmine baktım çok güzeL oLmuşsun canım cok begendimm darısı başımıza

Bu arada bende snn elbisene cok benzer bi elbise almıştım galiba evde yüzük takılırken onu giyicem =) gece dışarı eğlenmeye cıkıcagımız ıcın ona elbise alıcam sadece..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…