Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

ben geldim kızlarrr :52:

herşey yolundaydı Allah ıma binlerce şükür hiçbişeyi bana bırakmadan herşeyi zorla aldırdılar :16:
ablama kardeşime babama anneme bişiler bana bi kaç parça giysi..
abiye ayakkabı... o dediğim siyah beyaz elbiseyi ama alttan açtırcaz biraz uzun olsun dediler bide yırtmacı vardı onu kapattırıcaz :9: onuda yarın akşam alıcam
künye aldılar 2 bilezik alyans tektaş yemek yedik daha yeni geldik :61:
alyansım yapılıyo yarına alıcaklar onlar..şeklini anlatııım size kenarı sarı altın ortası beyaz altın ve tam ortası küçük taşlarla çevrili....tektaşımı zaten alyansım taşlı diye taşsız aldım sade benimkinin bana önceden aldığı gümüş tektaşa benzio onu çok seviodum ona benze...taşlı yer yüksek tektaşın olduğu kısım sarı altın çemberide beyaz altın :9:

alyansın kenarı sarı tektaşın çevresi beyaz olunca çok hoş görünüyodu öle işte beğendim aldım kaynanamda çok açık gözlü vede çok zevkli onun dediğine uygun aldım güzeldi herşeyy...Allahım daim olsun inşallahhh :16: darısı sizin başınıza inşallahhhhhhh :16:

bu arada seçtiğim alyansın üstünde 300 tl yazıodu bu erkek olanında yazıodu ama benimkine olmadı o yüzük büyüğünü yaptırıoz..ne kdr tutacağını bilmiyorum sonra hallederiz dedi kayınbabam öle oldu..:

canım yaa nasıl sevindim adına...
bilezikleri nişanda yani pazar gübü takacaklar dimi
ay bilezilleri çok merak ettim nolur nolur resmini koy lütfen...
kim kim gittiniz canım
ay herşey güzel geçmiş şükür tatlım ya

bu ayakkabım kızlar alyansımın tektaşımın vede elbisemin fotosunu p.tesi günü Allah nasip ederse koyarım :34: ayakkabım biraz abartı oldu ama kayınvalidem ve ben çok sevdim :16:

Eki Görüntüle 191014

Eki Görüntüle 191015

Eki Görüntüle 191016

ayakkabıya bittim canım süper gerçekten ay ben de senin gibi kaynanayla falan gidince ayakkabı almaya boy kompleksi olduğumu söleyememki ya böle topuklu almaya kalkışırlarsa ne dicem ben :37:bu güzelim topukluları bırakta babet aldırmak ne kötü olur yaa

Söz Mendilimiz :69::69::69::69::69:

$Söz Mendili (3).jpg

$Söz Mendili (2).jpg

$Söz Mendili (1).jpg

$Söz Mendili.jpg

KızLarrr dünkü tanışma oLayını da haLLetmiş buLunuorum =)) Sevgilim her ne kdr cok heycanLı oLup kassa da kendını eve gırınce bıraz muhabbetten sonra rahatladı =) Çok şükür hersey cok guzeldi yemekler yendı cayLar ıcıldı tatlılar derken keyifle bitirdik akşamı =) Bızımkıler cok begendi damadı tabi o da benım ailemi =)
Eveeett artık sıra bekleyiştee Haziranın iLk haftası isteme 1 hfta snrada söz-nişan bi arada oLucakk o zamanLar teLaşımı görmeinn =)) Yıne tabiki sizLere ihtiyacım oLuucakkk öpüuyorummm hepiniziiii :16:

KızLarrr dünkü tanışma oLayını da haLLetmiş buLunuorum =)) Sevgilim her ne kdr cok heycanLı oLup kassa da kendını eve gırınce bıraz muhabbetten sonra rahatladı =) Çok şükür hersey cok guzeldi yemekler yendı cayLar ıcıldı tatlılar derken keyifle bitirdik akşamı =) Bızımkıler cok begendi damadı tabi o da benım ailemi =)
Eveeett artık sıra bekleyiştee Haziranın iLk haftası isteme 1 hfta snrada söz-nişan bi arada oLucakk o zamanLar teLaşımı görmeinn =)) Yıne tabiki sizLere ihtiyacım oLuucakkk öpüuyorummm hepiniziiii :16:

aileler mi tanıştı canım
nezamandır berabersiniz kaç yaşındasın
isteme de belli olmuş gözün aydın darısı başıma inşallah

Ne güzeell vallaa yaaa benim 2 hafta önce istemem olacaktı ama anneannesi öldü erkek arkadaşımın gelemedilerr.Haziranda falan gelcez diyorlar ama hayırlısı artık yaa :(

Back