Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

2 hafta önce geleceklerdii ama benimkinin anneannesi ölmüşş o yüzden olmadı.Haziran içinde olur anca dediler ozamanda ben yokum bu iş artık böyle uzaaar gider bence:43:

anneannesinin 40 ı çıkana kadar bekliceklermiş canımm.Benim durum vahim vallahii neyse hayırlısı olsun yaa

Günaydın kızçeler:80:

Şimdi aklıma geldi, sizler evlenme teklifi aldınızmı:69:

Benimki teklif etmedi, sadece evlilikten felan bahsediyorduk, annemler tanışmaya gelecek dedi, geldiler, bizde 15 gün sonra idaeyi ziyaret yapacağız, uzak yerlerdeyiz, acep ondanmı fırsat olmadıki:44:

Günaydın kızçeler:80:

Şimdi aklıma geldi, sizler evlenme teklifi aldınızmı:69:

Benimki teklif etmedi, sadece evlilikten felan bahsediyorduk, annemler tanışmaya gelecek dedi, geldiler, bizde 15 gün sonra idaeyi ziyaret yapacağız, uzak yerlerdeyiz, acep ondanmı fırsat olmadıki:44:

Ayy hiç açma o konuyu hergun basının etini yiyorum ne zmn ediceksın die :66: bana süpriz bişiLer yap dıorum ahahaha :66: tamam tamam dıo ama nişana 1 ay kaLdı resmen

Ben konusunu açmıyorum, onun söylemesini bekliyorum:1: biz pek yalnız görüşemedik ki, belki onlara gittiğimizde süpriz yaparmıki acep:26: beklenti içinede girmeyim, demezse, bozulurum şimdide:1:

Ben konusunu açmıyorum, onun söylemesini bekliyorum:1: biz pek yalnız görüşemedik ki, belki onlara gittiğimizde süpriz yaparmıki acep:26: beklenti içinede girmeyim, demezse, bozulurum şimdide:1:

Bananee ben istiyorum yaaaaa :66:

aynen kızlaar yaa aynennn..bende bekliyorum güzel bi teklif ama benimkinde nerde o romantikliik !!
daha teklif etmedi düğün dernekten bahsedip duruyor..bende daha teklf almadım nolur bilemiyorum diorum trip atıyorum ama nerde :)))
yolunu da gösteriyorum aç youtube'u insanlar ne evlenme teklifleri etmiş diorum :1: :1: :1:

Evlilik teklifi yapmak, teferruat gibimi geliyorki, halbuki alsalar ufak bir tek taş:9: bir iki güzel cümle ile, benimle evlenirmisin? deseler ya:97:

Tamam amacımız belli, devamlı evlilikten bahsediliyor ama birde teklif etseler, hiç fena olmazdı hani:34:

Back