- Konu Sahibi desert06rose
2 hafta önce geleceklerdii ama benimkinin anneannesi ölmüşş o yüzden olmadı.Haziran içinde olur anca dediler ozamanda ben yokum bu iş artık böyle uzaaar gider bence![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sendenim canım![]()
2 hafta önce geleceklerdii ama benimkinin anneannesi ölmüşş o yüzden olmadı.Haziran içinde olur anca dediler ozamanda ben yokum bu iş artık böyle uzaaar gider bence![]()
albümlerimde var istediğim elbise canım.
isteme için düşündüğüm eliseyde koyarım yakın zamanda inşallah
Gördüm canımm elbise cok şık anladıgım kadarıyla mavisini istiosun..Bencede rengini değiştir ama model güzell..ayrıca bolero fikrin de süperr..
mavi olmasın mı kuşum yani :26:
Yok bebeğim mor oLmasın mavi oLsun ya da pudra-krem gibi bi renk de yakışır o eLbiseye
hee tamam canım yanlış anlamışım.
pudralı siyahlı bi elbise istememde giyicem canım onun için nişanda bunu tercih ettim.
nişanım aile arasında olcak.kınamdada giyerim belkim![]()
anladımm canımm güzel seçimler..güle güle giymeyi nasip etsin Allah inş =)
Günaydın kızçeler:80:
Şimdi aklıma geldi, sizler evlenme teklifi aldınızmı
Benimki teklif etmedi, sadece evlilikten felan bahsediyorduk, annemler tanışmaya gelecek dedi, geldiler, bizde 15 gün sonra idaeyi ziyaret yapacağız, uzak yerlerdeyiz, acep ondanmı fırsat olmadıki:44:
Ben konusunu açmıyorum, onun söylemesini bekliyorumbiz pek yalnız görüşemedik ki, belki onlara gittiğimizde süpriz yaparmıki acep:26: beklenti içinede girmeyim, demezse, bozulurum şimdide
![]()
Ben konusunu açmıyorum, onun söylemesini bekliyorumbiz pek yalnız görüşemedik ki, belki onlara gittiğimizde süpriz yaparmıki acep:26: beklenti içinede girmeyim, demezse, bozulurum şimdide
![]()
Bananee ben istiyorum yaaaaa![]()