Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin:16:
İnan dün aklıma geldin devamlı, tanımıyorum ama nasıl geçtiki, herşey yolundamıki felan dedim.

Dünde ilk defa aileler tanıştı. Ailesi sıcak insanlardı. Kayınvalide, görümce ve baba vardı. Ortam genel anlamıyla güzeldi. Sevdiceğim sigara içmek bahanesiyle mutfaga geldi, biraz orda sohbet ettik:34:
Bir ara milletin içinde, gizlice, bir birimize göz kırptık:34::1:
Çok güzel geçti:29:

Canım bu arada sana da hayırlı olsun tanışma fasLı güzel geçtiyse sorun yok gerisini halledersin =)

ya kızlar benim babam da çok fena napıcam bilmiyorum vala..önce sadece erkek arkadasımla mı tanıştırsam sonra aileler tanışsa..ne sorucaksa sorsun çocugaa..siz nasıl yaptınız ???

Korkma canım bende öle dıodum babam kesin ters tepki verir nası söliicem napıcam falan..aracılığı annem yaptı sağolsun =) ilk önce aileleri tanıstırdım erkek arkadasım calısıodu o gun zaten gelemedi..1hafta sonrada erkek arkadasım tek geldi aksam yemege bize..dedım sımdı babam cocugu sorguya ceker allahtan babam korktugum gibi davranmadı..cok ılımlıydı ben bile şok oldum..biraz da kalabalıktı ev belkıde ondan arada kaynadı =) Merak etme bişey olmaz sonucta baban da senın evlenecegın fikrine alışacak ve erkek arkadasına iyi davranıcak arada kızı var cunku kızının üzülmesini istemez =)

Ohhh ne güzell en buyuk sorunu çözmüşsün canımcımm =) Ben de resmini cekip koyarım buraya akıl verirsiniz =(

aslında şmdiden almak isterdim ama kilo vermeye çalışıyorum.
4-5 kiloda 1 beden fark ediyo onun için haziran başına bıraktım kıyafeti.
koy tabi kuşum bekliyorum.
senin benden önce olcak nişanın.
benimkiler seçimden sonraki hafta gelcekler.
seçimden sonraki hafta sonu isteme olcak sonraki haftada nişan.
herşey 3 günde olcaktı ama annem istemedi :52:

Korkma canım bende öle dıodum babam kesin ters tepki verir nası söliicem napıcam falan..aracılığı annem yaptı sağolsun =) ilk önce aileleri tanıstırdım erkek arkadasım calısıodu o gun zaten gelemedi..1hafta sonrada erkek arkadasım tek geldi aksam yemege bize..dedım sımdı babam cocugu sorguya ceker allahtan babam korktugum gibi davranmadı..cok ılımlıydı ben bile şok oldum..biraz da kalabalıktı ev belkıde ondan arada kaynadı =) Merak etme bişey olmaz sonucta baban da senın evlenecegın fikrine alışacak ve erkek arkadasına iyi davranıcak arada kızı var cunku kızının üzülmesini istemez =)

saol canım inşalah bizimkisi de iyi geçer korkuyorum bende :52: :52:

ya bu arada albumu bende göremiyorumm nerden bakıyorsunuz kızlar

aslında şmdiden almak isterdim ama kilo vermeye çalışıyorum.
4-5 kiloda 1 beden fark ediyo onun için haziran başına bıraktım kıyafeti.
koy tabi kuşum bekliyorum.
senin benden önce olcak nişanın.
benimkiler seçimden sonraki hafta gelcekler.
seçimden sonraki hafta sonu isteme olcak sonraki haftada nişan.
herşey 3 günde olcaktı ama annem istemedi :52:

Aynen bende son 1 hafta kala alıcam elbiseyi 1 kilo bile versem iyidir =))) Aaaa bebekiim senın benden once oLucak nişanın die akLımda kaLmıss :S
Herseyi buraya koyup sorucam fikrinizi alıcam o hafta benden cekeceğiniz var :66:

Aynen bende son 1 hafta kala alıcam elbiseyi 1 kilo bile versem iyidir =))) Aaaa bebekiim senın benden once oLucak nişanın die akLımda kaLmıss :S
Herseyi buraya koyup sorucam fikrinizi alıcam o hafta benden cekeceğiniz var :66:

bende buraya koyup fikir alcam aaaaa :52: zevk alırım valla fikir vermekten kuşum neden çekeceğimiz olsun ki sen lütfedip sormuşsun ask olsun :69:

Benim işte olmicak gibi yakın zamanda yaa haziran gibi olur dediler ama haziranda istanbulda eğitimde olucam oooff yaaaa :43::43::43:

Back