- Konu Sahibi desert06rose
Hayırlısı olsun tatlım darısı bizim başımızaaagünaydın kızlar nişanlı desertrose geldi![]()
ilk sayfaya fotomu koyuyorum ordan bakabilirsiniz
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun tatlım darısı bizim başımızaaagünaydın kızlar nişanlı desertrose geldi![]()
ilk sayfaya fotomu koyuyorum ordan bakabilirsiniz
patlama kısssay ay ayyyyy![]()
mezun oldun bu topikten he![]()
darısı başımıza kuşuummmm![]()
hemen anlat.
yüzükler,kıyafet,pasta,ikramlıklar herşey herşey çatlıyorum meraktan![]()
çok t.ederim canım darısı tüm beklarlrın başınahayırlı ugurlu olsunnn desert![]()
![]()
tamam koyarım albüme burdan bi bak 5 dk kaldırcam zatenalbüm yap koy kuşuumm
Hayırlısı olsun tatlım darısı bizim başımızaaa
ayyy canım seninde gözün aydın ilk şeyi atlattınız gerisi çorap söküğü gibi gelirCanım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
İnan dün aklıma geldin devamlı, tanımıyorum ama nasıl geçtiki, herşey yolundamıki felan dedim.
Dünde ilk defa aileler tanıştı. Ailesi sıcak insanlardı. Kayınvalide, görümce ve baba vardı. Ortam genel anlamıyla güzeldi. Sevdiceğim sigara içmek bahanesiyle mutfaga geldi, biraz orda sohbet ettik
Bir ara milletin içinde, gizlice, bir birimize göz kırptık
Çok güzel geçti![]()
Bu arada elbisen, saçın güzel olmuş, gayet şık ve yakışmış canım
Böyle günlerde mutlaka aksilikler çıkar, demek alyanslarınızın yetişmedi, sağlık olsun, gelince takarsın canım. Dünde onlar çok geç geldiler mesela, beklemekten yorulduk, yolu bulamamışlar, yanlış istikamete gitmişler derken, gelip, gittiler canım![]()
Bu arada elbisen, saçın güzel olmuş, gayet şık ve yakışmış canım
Böyle günlerde mutlaka aksilikler çıkar, demek alyanslarınızın yetişmedi, sağlık olsun, gelince takarsın canım. Dünde onlar çok geç geldiler mesela, beklemekten yorulduk, yolu bulamamışlar, yanlış istikamete gitmişler derken, gelip, gittiler canım![]()
Söylemeyi unutmuşum, sevdiceğinle çok yakışmışsın, mutluluklar dilerim canım
Sen nasılsın bilmiyorum ama ben çok yorgunum, onlar gittikten sonra oturunca anladım, bacaklarım ağrısından uyuyamadım:78: birde işe geldim, akşama güzel bir uyku çekmeliyim![]()
aa kaçırdım benn göremedim![]()
bu arada seninde hayırlı olsun rozelinda..benim sevgilimde haftaya gelicek askerden ondan sonra olucak tanışma inşalahh...
ya kızlar benim babam da çok fena napıcam bilmiyorum vala..önce sadece erkek arkadasımla mı tanıştırsam sonra aileler tanışsa..ne sorucaksa sorsun çocugaa..siz nasıl yaptınız ???
aa kaçırdım benn göremedim![]()
bu arada seninde hayırlı olsun rozelinda..benim sevgilimde haftaya gelicek askerden ondan sonra olucak tanışma inşalahh...
ya kızlar benim babam da çok fena napıcam bilmiyorum vala..önce sadece erkek arkadasımla mı tanıştırsam sonra aileler tanışsa..ne sorucaksa sorsun çocugaa..siz nasıl yaptınız ???
Sağol tatlım, güzel dileklerin için. İlk adımlar atıldı, yakın zamanda bizde oraya gideceğiz, yaşayacağım şehri, evi göreceğim. Öff heyecan bitmeyecek kiMuhtemelen Haziran ayındada yüzüklerimiz takılacak, mutluyum çok şükür
Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin
![]()
ayy çalışıonda zor tabii...tanışmada bende acayip yorgundum gariptim atlatana kadar ne çektim 1 hafta kendime gelemedimbu seferde onlar gelene kadar bi stres heyecan vardı onlar geldikten sonra rahatlık acayip geldi alla alla dedim ben böle deildim nası rahat durabildim die hala şaşıyorum kendime Allah kolaylığını veriyo canım ya şükürler olsun Rabbime
![]()
canım sende mi başka şehire gidiceksin..bizimde öyle olcak babamı ikna edersek
duana da kocaman bir aaaaaaaaaamin diyorumm :)))
albüme koyuyorum ordan bakabilirsin canım![]()
Teşekkür ederim canımBizimkiler şehir dışından geldikleri için ailece geldiler, babalar serttir ama böyle şeylerde pek sesi çıkmaz merak etme sen. Senin aynı şehirde ise, önce sizinkilerle bi tanıştırabilirsin aslında..
aileler mi tanıştı canım
nezamandır berabersiniz kaç yaşındasın
isteme de belli olmuş gözün aydın darısı başıma inşallah