- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
- Konu Sahibi desert06rose
ben geldim kızlarrr
herşey yolundaydı Allah ıma binlerce şükür hiçbişeyi bana bırakmadan herşeyi zorla aldırdılar
ablama kardeşime babama anneme bişiler bana bi kaç parça giysi..
abiye ayakkabı... o dediğim siyah beyaz elbiseyi ama alttan açtırcaz biraz uzun olsun dediler bide yırtmacı vardı onu kapattırıcaz onuda yarın akşam alıcam
künye aldılar 2 bilezik alyans tektaş yemek yedik daha yeni geldik
alyansım yapılıyo yarına alıcaklar onlar..şeklini anlatııım size kenarı sarı altın ortası beyaz altın ve tam ortası küçük taşlarla çevrili....tektaşımı zaten alyansım taşlı diye taşsız aldım sade benimkinin bana önceden aldığı gümüş tektaşa benzio onu çok seviodum ona benze...taşlı yer yüksek tektaşın olduğu kısım sarı altın çemberide beyaz altın
alyansın kenarı sarı tektaşın çevresi beyaz olunca çok hoş görünüyodu öle işte beğendim aldım kaynanamda çok açık gözlü vede çok zevkli onun dediğine uygun aldım güzeldi herşeyy...Allahım daim olsun inşallahhh darısı sizin başınıza inşallahhhhhhh
bu arada seçtiğim alyansın üstünde 300 tl yazıodu bu erkek olanında yazıodu ama benimkine olmadı o yüzük büyüğünü yaptırıoz..ne kdr tutacağını bilmiyorum sonra hallederiz dedi kayınbabam öle oldu..:
Ohhh ohh canım Allah güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsinnn
Pazartesi fotolarla bekliyoruz seni