Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

canım yaa nasıl sevindim adına...
bilezikleri nişanda yani pazar gübü takacaklar dimi
ay bilezilleri çok merak ettim nolur nolur resmini koy lütfen...
kim kim gittiniz canım
ay herşey güzel geçmiş şükür tatlım ya

ayakkabıya bittim canım süper gerçekten ay ben de senin gibi kaynanayla falan gidince ayakkabı almaya boy kompleksi olduğumu söleyememki ya böle topuklu almaya kalkışırlarsa ne dicem ben bu güzelim topukluları bırakta babet aldırmak ne kötü olur yaa

KızLarrr dünkü tanışma oLayını da haLLetmiş buLunuorum =)) Sevgilim her ne kdr cok heycanLı oLup kassa da kendını eve gırınce bıraz muhabbetten sonra rahatladı =) Çok şükür hersey cok guzeldi yemekler yendı cayLar ıcıldı tatlılar derken keyifle bitirdik akşamı =) Bızımkıler cok begendi damadı tabi o da benım ailemi =)
Eveeett artık sıra bekleyiştee Haziranın iLk haftası isteme 1 hfta snrada söz-nişan bi arada oLucakk o zamanLar teLaşımı görmeinn =)) Yıne tabiki sizLere ihtiyacım oLuucakkk öpüuyorummm hepiniziiii

aileler mi tanıştı canım
nezamandır berabersiniz kaç yaşındasın
isteme de belli olmuş gözün aydın darısı başıma inşallah

Ne güzeell vallaa yaaa benim 2 hafta önce istemem olacaktı ama anneannesi öldü erkek arkadaşımın gelemedilerr.Haziranda falan gelcez diyorlar ama hayırlısı artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…