- Konu Sahibi desert06rose
-
ilaç ismi vercem ama maj..... anladın sen onu.
ondan iç mutlaka kuşumm.
desertcim hadi bakim kalk artık sen hala burda mısın
kolay gelsin bitanem
amanın tam gününde :18: hap iç mutlaka 3 er 5 er taneinşallah seninde bugünün güzel geçer canım gönlüne göre olsun herşey inşallah Allah yardımcımız olsun :18: :18:
ben geldim kızlarrr
herşey yolundaydı Allah ıma binlerce şükür hiçbişeyi bana bırakmadan herşeyi zorla aldırdılar
ablama kardeşime babama anneme bişiler bana bi kaç parça giysi..
abiye ayakkabı... o dediğim siyah beyaz elbiseyi ama alttan açtırcaz biraz uzun olsun dediler bide yırtmacı vardı onu kapattırıcazonuda yarın akşam alıcam
künye aldılar 2 bilezik alyans tektaş yemek yedik daha yeni geldik
alyansım yapılıyo yarına alıcaklar onlar..şeklini anlatııım size kenarı sarı altın ortası beyaz altın ve tam ortası küçük taşlarla çevrili....tektaşımı zaten alyansım taşlı diye taşsız aldım sade benimkinin bana önceden aldığı gümüş tektaşa benzio onu çok seviodum ona benze...taşlı yer yüksek tektaşın olduğu kısım sarı altın çemberide beyaz altın
alyansın kenarı sarı tektaşın çevresi beyaz olunca çok hoş görünüyodu öle işte beğendim aldım kaynanamda çok açık gözlü vede çok zevkli onun dediğine uygun aldım güzeldi herşeyy...Allahım daim olsun inşallahhhdarısı sizin başınıza inşallahhhhhhh
bu arada seçtiğim alyansın üstünde 300 tl yazıodu bu erkek olanında yazıodu ama benimkine olmadı o yüzük büyüğünü yaptırıoz..ne kdr tutacağını bilmiyorum sonra hallederiz dedi kayınbabam öle oldu..:
bu ayakkabım kızlar alyansımın tektaşımın vede elbisemin fotosunu p.tesi günü Allah nasip ederse koyarımayakkabım biraz abartı oldu ama kayınvalidem ve ben çok sevdim
Eki Görüntüle 191014
Eki Görüntüle 191015
Eki Görüntüle 191016
KızLarrr dünkü tanışma oLayını da haLLetmiş buLunuorum =)) Sevgilim her ne kdr cok heycanLı oLup kassa da kendını eve gırınce bıraz muhabbetten sonra rahatladı =) Çok şükür hersey cok guzeldi yemekler yendı cayLar ıcıldı tatlılar derken keyifle bitirdik akşamı =) Bızımkıler cok begendi damadı tabi o da benım ailemi =)
Eveeett artık sıra bekleyiştee Haziranın iLk haftası isteme 1 hfta snrada söz-nişan bi arada oLucakk o zamanLar teLaşımı görmeinn =)) Yıne tabiki sizLere ihtiyacım oLuucakkk öpüuyorummm hepiniziiii
günaydın kızlar nişanlı desertrose geldi
ilk sayfaya fotomu koyuyorum ordan bakabilirsiniz
günaydın kızlar nişanlı desertrose geldi
ilk sayfaya fotomu koyuyorum ordan bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?