- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
- Konu Sahibi desert06rose
hatta sölicem öyle sülalecek gitmesinler çiçekçiye.bi kişi gitsin alsın istemeye gidiyoruz falan demesin kazıklanmasınlar![]()
Evet istemeye gidiyoz falan derlerse zaten 2 katı fiyat çekerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta sölicem öyle sülalecek gitmesinler çiçekçiye.bi kişi gitsin alsın istemeye gidiyoruz falan demesin kazıklanmasınlar![]()
Bende yapay çiçek istedim evimde de kullanırım diyee, bizimki nerden bulcan şimdi onuu dedii
Alıştı çiçekçiye abone oldu zaten her gittiğinde alıyo, yapay çiçek zor geldii :90:
kızlar sizdede öyle mi bilmiyorumda ben çiçeğe verilen paraya acıyorum ya![]()
kızlarr merhabaa
nasılsınız
ben artık benimkiyle söz möz olaylarını konuşmak istemiyorum...farkettimde sürekli bu konuyu konuşan konuyu açan hep ben oluyorum.. her defasındada amcam... yanıtını alıyorum... neysee
söz mendillerini merak ediyorum çevremde hiç görmedim çünkü.. bizim adetlerdede yok onları bilmiyorum.. sizmi yapıyorsunuz yaptıruyorsunuz :26: nelere dikkat edilmesi gerekiyor :26: aydınlatın beni![]()
Mervam senle aynı fikirdeyim, çiçek almayı sevmem vermeyide sevmem yazık günayy hem maddei hem manevii,
çiçek dalında güzel dalındna koparınca kuruyupp gidiyo çöpe atıyosun verdiğin parayada bi yandan yazık. Onun yerinee kalıcı bişey almak daha iyi, ben hep sözlüme derim bana sakın çiçek alma diye ama bu aralar adettendir alıyo.
Canım söz mendillerini çeyizciler yapıyo. Veriyosun parayı onlar sana istediğin şekilde yapıyo. Benim annem çok marifetli annem yaptı sağolsun aslında mendil verme diye bi adetimiz yok hatıra olsun istedim. Bi terk üzerlerine ismimizi işlettim ayrı bir yerde onlarda tanıdıktı bişi almadılarr sağolsunlar.
evet canı gerçekten öyle ya yazık günah valla çöpe gidiyo para resmen
kızlar meyve ve çikolatalı çiçek şekilli çok tatlı şeyler çıkmış. çiçek gibi yapmışlar rengarenk ama yeniyor..en güzeli bu sanırm. ikisi bi arada
![]()
Mervam senle aynı fikirdeyim, çiçek almayı sevmem vermeyide sevmem yazık günayy hem maddei hem manevii,
çiçek dalında güzel dalındna koparınca kuruyupp gidiyo çöpe atıyosun verdiğin parayada bi yandan yazık. Onun yerinee kalıcı bişey almak daha iyi, ben hep sözlüme derim bana sakın çiçek alma diye ama bu aralar adettendir alıyo.
desertcim bekliyorum sabırsızlıkla ne aldın ne ettin ayrıntılarıyla istiyorum
iyi akşamlar kızlar![]()
Evet varr ama o kadar güzellerki ben yemeyede kıyamamm![]()
ben geldim kızlarrr
herşey yolundaydı Allah ıma binlerce şükür hiçbişeyi bana bırakmadan herşeyi zorla aldırdılar
ablama kardeşime babama anneme bişiler bana bi kaç parça giysi..
abiye ayakkabı... o dediğim siyah beyaz elbiseyi ama alttan açtırcaz biraz uzun olsun dediler bide yırtmacı vardı onu kapattırıcazonuda yarın akşam alıcam
künye aldılar 2 bilezik alyans tektaş yemek yedik daha yeni geldik
alyansım yapılıyo yarına alıcaklar onlar..şeklini anlatııım size kenarı sarı altın ortası beyaz altın ve tam ortası küçük taşlarla çevrili....tektaşımı zaten alyansım taşlı diye taşsız aldım sade benimkinin bana önceden aldığı gümüş tektaşa benzio onu çok seviodum ona benze...taşlı yer yüksek tektaşın olduğu kısım sarı altın çemberide beyaz altın
alyansın kenarı sarı tektaşın çevresi beyaz olunca çok hoş görünüyodu öle işte beğendim aldım kaynanamda çok açık gözlü vede çok zevkli onun dediğine uygun aldım güzeldi herşeyy...Allahım daim olsun inşallahhhdarısı sizin başınıza inşallahhhhhhh
bu arada seçtiğim alyansın üstünde 300 tl yazıodu bu erkek olanında yazıodu ama benimkine olmadı o yüzük büyüğünü yaptırıoz..ne kdr tutacağını bilmiyorum sonra hallederiz dedi kayınbabam öle oldu..:
hayırlı olsun desert..Allah tamamına erdirsinn..darısı da bizlere olsun inşalah :))
bu ayakkabım kızlar alyansımın tektaşımın vede elbisemin fotosunu p.tesi günü Allah nasip ederse koyarımayakkabım biraz abartı oldu ama kayınvalidem ve ben çok sevdim
Eki Görüntüle 191014
Eki Görüntüle 191015
Eki Görüntüle 191016
BA-YIL-DIM! çok zevklisin canım..