Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Ohhh ohh canım Allah güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsinnn
Pazartesi fotolarla bekliyoruz seni

ayyyyyyyyyy herşey halleedilmiş bak herşeyini almışlar
çok sevindim canım çok darısı isteyen bekleyen herkesin başına.
yarını inşallah hayırlısıyla atlatırsın.pazartesi sabırsızlıkla seni bekliyo olucam

neresi abartı yaaa çok kibarrrrrr

Hayırlı olsun canım Elbisenin boyu kısamıydı, uzattırıyorlar. Ay benimkinin aileside kapalı, nasıl bişey giyeceğim bilemiyorum, bende dizlerimde bir model isterimde, giydirmezler bana:26: İnşallah bulurum kafama göre. Bu arada ayakkabılarında çok şık, güle güle giy

aminnn canım darısı isteyenlerin başına....ne bileyim ben onlarla ikramlıkları kahveleri dökmeden götürürüm inşallah :26:
t.ederim canım dizimin çok az üstündeydi pay açılınca dizimin altına yaklaşıo...canım kapalılarsa dikkat etmek lazım...hiç bi yerde kısa kollu dizde yada dizin altında özellikle ankarada hiç birşey yokkk tek aldığım modelden var gerisi iğrenç duruo kısa kolluları filan :44: inşallah bulursun sende kafana göre

desertcim senin elbsen,şu göğüs altından itibaren siyah,üstü beyaz gömlek tarzı olanlardan mı ?

bu güzelliğin içinde sorunlarım var kızlar moralimi çok bozuyolar bu 3 4 ay nasıl geçecek bilmiyorum Allahım iiki uzun nişanlı kalmıyorum kalsam nelerolacak düşünemiyorum
sorun ablam ve babam babam doğrudüzgün gönüllü değil yardımcı olmuyo aksine köstek ben köylülerime verirdim filan filan annemin başının etini yiyo..annemide üzüo...
ablam ben ondan önce nişanlanıyorum die benle konuşmuyo nasıl gidio demiyo suratını asıo barıyo çarıyo ona hediye almışlardı git kardeşime ver ben istemiyorum hiçbişeyi görmekte istemiyorum dio düzgünce konuştum nie böle yapıosun kolay gelmedim ben bugünlere nie mutluluğumla mutlu olmuyon ben seni engelledimmide bana tavır yapıosun diorum konuşmak istemiyorum git dio offf offfff rabbim yardımm ettt...dua edin canlarım nolur yaaa

zamanla alışacaklar.baban damadını kendi oğlu yerine koyacak.koymak zorunda.
ablanda saçmalamış yani.
koskoca kız çocuk gibi davranmış.
benm benden küçük kardeşim olsa onun kısmeti çıksa o evlensin bu işler büyük küçük dinlemez canım.
en güzel günlerni bunları düşünerek geçirme.
mutlu ol.
zamanla alışacaklar

desertcim senin elbsen,şu göğüs altından itibaren siyah,üstü beyaz gömlek tarzı olanlardan mı ?
biliyorum o gömlek modellerini fırfırlı kenarları öle oluyo benimki öle deil akşam almaya gidicem fotosunu çeker koyarım Allah nasip ederse
bilmiyorum alışacakmı alışmıcakmı kıskanıyomu evlendiremem param yok(yeni ev aldık) diemi öle davranıyo anlamıyorum derdini açıp sölemioki
ablam zaten çocuk ben ondan daha olgunum fiziki olarakta ruh olarakta bilmiyorum Allah onada en güzelini versin ben mutlu olurum Allahıma çok şükür kıskançlığım yok canım kanım sonuçta onun mutluluğu benim mutluluğum demek...ne deyim kendine ediyo kimseye deil

Son düzenleme:

İnsanın ablası babası böyle davranırsa elalemi çok görmemek gerekir demekki tatlım.. Sıkma canını herşey zamanla yoluna giricektir..

İnsanın ablası babası böyle davranırsa elalemi çok görmemek gerekir demekki tatlım.. Sıkma canını herşey zamanla yoluna giricektir..

aynen bende anneme öle diyorum ya kanımdan insanlar böle yapıo diğerlerine nası güvenicem bu hayatta diyorum..Allah büyük dio canım annem tek destekçim elindende ne gelirkii bitanemin..inşallah girer yoluna Rabbime güveniyorum onun sayesinde buralara kadar geldim Allahım onlarıda ıslah etsin

Son düzenleme:
canım herşey olur düzene girer alışırlar sen nolursun şu en güzel günlerinde bunları düşünme
elbisenide bekliyorum

elde değilde kuzum neyse düşünmemeye çalışıcam
ayy benim bisürü işim var evi topluyum elmalı kurabiyelerimi yapıcam yarın sabahta ıslak kekle poğaçaları yaparız sarmalar hazır..mercimek köftesinide öğleden sonra yaparız.çünkü akşam ezanından sonra geliceklermiş galiba öle dediler :26: 4 gibi kuaföre giderim :44: akşam daha elbisemi almaya gidicem...ahh ahhh halbuki ablam o alışveriş merkezinde çalışıo ona al diyemedim kaynanamgilde ablanız alır dioo ahhh nerdeee alıo ölüodu benim için kendi işimi kendim görürüm zaten ablam olmucak benim o özel günümde neyse sağlık olsun

Son düzenleme:

tamam canım şimdiden kolay geldin sana.allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
pazartesi herşeyi ayrıntılarıyla istiyorum he ona göre
kaç kişi geldiler pastanın resm,kaça yaptırdıgın,kıyafetin herşeyini istiyorum he
simdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsn hayırlısıyla kuşum
seni kocamaannn öpüyorum

desert06rose cnmm cok sevındımm alışverişin yolunda gıtmesıne..ayakkabıların cok şıkk güle güke giy..diğer resimleri beklıorumm bendee =) baban ve ablanı kafana takmamaya calıs zamanla alışcaklar onlar..sımdı herkes stresten saçmalıodur..Allah utandırmasın cok güzell geçsinn inşş herseyy :90:

Bu akşam benimkiyle beraber bize gidicez yemeğe amcamlar halamlar fln da olucak herkes tanıo ama babamla da tanışcaklar sonunda off cok heycanlıyım bende =)) inş ailesiyle tanısma günü gibi bu da güzel geçer babam ılımlı davranır..bi de aksilik hasta oluorum galiba karnım dehşet agrıo ve işteyim off off

aminnn canlarımmmmmm darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere olsun inş..bende sizi dinlerim böle bende öpüyorum hepinizi ben işlere girişeyimmm pazartesi günü inşallah güzel haberlerimle gelirim :97: ayyyy stres oldum yine :18: Allahım yardım ettt

amanın tam gününde :18: hap iç mutlaka 3 er 5 er tane inşallah seninde bugünün güzel geçer canım gönlüne göre olsun herşey inşallah Allah yardımcımız olsun :18: :18:

ilaç ismi vercem ama maj..... anladın sen onu.
ondan iç mutlaka kuşumm.

desertcim hadi bakim kalk artık sen hala burda mısın
kolay gelsin bitanem

Benimde kardeşim benden önce evlendi canım, millet bana sen beceriksizsin felan diyordu. Böyle dedikleri daha çok gücüme gidiyordu. İnsanlar çok dangalak afedersin. İster istemez kardeşlerin arasına kara kedi sokmaya çalışıyorlar. Ben kardeşimin evliliğine karışmadım, ama maddi yardımımı hiç esirgemedim. Çeyizime aldıklarımı ona verdim, eksiklerini aldım, düğün masraflarını karşıladım.Sadece eşi olacak kişinin ailesi iyi bir aile değildi, uyardım, bunu tek ben değil herkes söyledi.O evlenmek istediğini söyledi, sesim çıkmadı, çıkamazda. Benimi beklesin yani.
Ablanın şimdiki tavırlarını görmezden gel, muhtemelen kendisini bilmezler laf söylemiştir, oda üzülüyordur çok. Kendimden biliyorum, yaşadığı kıskançlık değil, sadece kendisiyle ilgili üzüntü olabilir. Geçecektir, sen takılma ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…