- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
- Konu Sahibi desert06rose
-
ben geldim kızlarrr
herşey yolundaydı Allah ıma binlerce şükür hiçbişeyi bana bırakmadan herşeyi zorla aldırdılar
ablama kardeşime babama anneme bişiler bana bi kaç parça giysi..
abiye ayakkabı... o dediğim siyah beyaz elbiseyi ama alttan açtırcaz biraz uzun olsun dediler bide yırtmacı vardı onu kapattırıcazonuda yarın akşam alıcam
künye aldılar 2 bilezik alyans tektaş yemek yedik daha yeni geldik
alyansım yapılıyo yarına alıcaklar onlar..şeklini anlatııım size kenarı sarı altın ortası beyaz altın ve tam ortası küçük taşlarla çevrili....tektaşımı zaten alyansım taşlı diye taşsız aldım sade benimkinin bana önceden aldığı gümüş tektaşa benzio onu çok seviodum ona benze...taşlı yer yüksek tektaşın olduğu kısım sarı altın çemberide beyaz altın
alyansın kenarı sarı tektaşın çevresi beyaz olunca çok hoş görünüyodu öle işte beğendim aldım kaynanamda çok açık gözlü vede çok zevkli onun dediğine uygun aldım güzeldi herşeyy...Allahım daim olsun inşallahhhdarısı sizin başınıza inşallahhhhhhh
bu arada seçtiğim alyansın üstünde 300 tl yazıodu bu erkek olanında yazıodu ama benimkine olmadı o yüzük büyüğünü yaptırıoz..ne kdr tutacağını bilmiyorum sonra hallederiz dedi kayınbabam öle oldu..:
Ohhh ohh canım Allah güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsinnn
Pazartesi fotolarla bekliyoruz seni
ayyyyyyyyyyben geldim kızlarrr
herşey yolundaydı Allah ıma binlerce şükür hiçbişeyi bana bırakmadan herşeyi zorla aldırdılar
ablama kardeşime babama anneme bişiler bana bi kaç parça giysi..
abiye ayakkabı... o dediğim siyah beyaz elbiseyi ama alttan açtırcaz biraz uzun olsun dediler bide yırtmacı vardı onu kapattırıcazonuda yarın akşam alıcam
künye aldılar 2 bilezik alyans tektaş yemek yedik daha yeni geldik
alyansım yapılıyo yarına alıcaklar onlar..şeklini anlatııım size kenarı sarı altın ortası beyaz altın ve tam ortası küçük taşlarla çevrili....tektaşımı zaten alyansım taşlı diye taşsız aldım sade benimkinin bana önceden aldığı gümüş tektaşa benzio onu çok seviodum ona benze...taşlı yer yüksek tektaşın olduğu kısım sarı altın çemberide beyaz altın
alyansın kenarı sarı tektaşın çevresi beyaz olunca çok hoş görünüyodu öle işte beğendim aldım kaynanamda çok açık gözlü vede çok zevkli onun dediğine uygun aldım güzeldi herşeyy...Allahım daim olsun inşallahhhdarısı sizin başınıza inşallahhhhhhh
bu arada seçtiğim alyansın üstünde 300 tl yazıodu bu erkek olanında yazıodu ama benimkine olmadı o yüzük büyüğünü yaptırıoz..ne kdr tutacağını bilmiyorum sonra hallederiz dedi kayınbabam öle oldu..:
neresi abartı yaaa çok kibarrrrrrbu ayakkabım kızlar alyansımın tektaşımın vede elbisemin fotosunu p.tesi günü Allah nasip ederse koyarımayakkabım biraz abartı oldu ama kayınvalidem ve ben çok sevdim
Eki Görüntüle 191014
Eki Görüntüle 191015
Eki Görüntüle 191016
aminnn canım darısı isteyenlerin başına....ne bileyim ben onlarla ikramlıkları kahveleri dökmeden götürürüm inşallah :26:ayyyyyyyyyyherşey halleedilmiş bak herşeyini almışlar
çok sevindim canım çok darısı isteyen bekleyen herkesin başına.
yarını inşallah hayırlısıyla atlatırsın.pazartesi sabırsızlıkla seni bekliyo olucam
neresi abartı yaaa çok kibarrrrrr
Hayırlı olsun canımElbisenin boyu kısamıydı, uzattırıyorlar. Ay benimkinin aileside kapalı, nasıl bişey giyeceğim bilemiyorum, bende dizlerimde bir model isterimde, giydirmezler bana:26: İnşallah bulurum kafama göre. Bu arada ayakkabılarında çok şık, güle güle giy
aminnn canım darısı isteyenlerin başına....ne bileyim ben onlarla ikramlıkları kahveleri dökmeden götürürüm inşallah :26:
t.ederim canımdizimin çok az üstündeydi pay açılınca dizimin altına yaklaşıo...canım kapalılarsa dikkat etmek lazım...hiç bi yerde kısa kollu dizde yada dizin altında özellikle ankarada hiç birşey yokkk tek aldığım modelden var gerisi iğrenç duruo kısa kolluları filan :44: inşallah bulursun sende kafana göre
bu güzelliğin içinde sorunlarım var kızlar moralimi çok bozuyolar bu 3 4 ay nasıl geçecek bilmiyorumAllahım iiki uzun nişanlı kalmıyorum kalsam nelerolacak düşünemiyorum
sorun ablam ve babambabam doğrudüzgün gönüllü değil yardımcı olmuyo aksine köstek ben köylülerime verirdim filan filan annemin başının etini yiyo..annemide üzüo...
ablam ben ondan önce nişanlanıyorum die benle konuşmuyonasıl gidio demiyo suratını asıo barıyo çarıyo ona hediye almışlardı git kardeşime ver ben istemiyorum hiçbişeyi görmekte istemiyorum dio düzgünce konuştum nie böle yapıosun kolay gelmedim ben bugünlere nie mutluluğumla mutlu olmuyon ben seni engelledimmide bana tavır yapıosun diorum konuşmak istemiyorum git dio offf offfff rabbim yardımm ettt...dua edin canlarım nolur yaaa
biliyorum o gömlek modellerini fırfırlı kenarları öle oluyo benimki öle deil akşam almaya gidicem fotosunu çeker koyarım Allah nasip edersedesertcim senin elbsen,şu göğüs altından itibaren siyah,üstü beyaz gömlek tarzı olanlardan mı ?
zamanla alışacaklar.baban damadını kendi oğlu yerine koyacak.koymak zorunda.
ablanda saçmalamış yani.
koskoca kız çocuk gibi davranmış.
benm benden küçük kardeşim olsa onun kısmeti çıksa o evlensin bu işler büyük küçük dinlemez canım.
en güzel günlerni bunları düşünerek geçirme.
mutlu ol.
zamanla alışacaklar
bu güzelliğin içinde sorunlarım var kızlar moralimi çok bozuyolar bu 3 4 ay nasıl geçecek bilmiyorumAllahım iiki uzun nişanlı kalmıyorum kalsam nelerolacak düşünemiyorum
sorun ablam ve babambabam doğrudüzgün gönüllü değil yardımcı olmuyo aksine köstek ben köylülerime verirdim filan filan annemin başının etini yiyo..annemide üzüo...
ablam ben ondan önce nişanlanıyorum die benle konuşmuyonasıl gidio demiyo suratını asıo barıyo çarıyo ona hediye almışlardı git kardeşime ver ben istemiyorum hiçbişeyi görmekte istemiyorum dio düzgünce konuştum nie böle yapıosun kolay gelmedim ben bugünlere nie mutluluğumla mutlu olmuyon ben seni engelledimmide bana tavır yapıosun diorum konuşmak istemiyorum git dio offf offfff rabbim yardımm ettt...dua edin canlarım nolur yaaa
İnsanın ablası babası böyle davranırsa elalemi çok görmemek gerekir demekki tatlım.. Sıkma canını herşey zamanla yoluna giricektir..
canım herşey olur düzene girer alışırlar sen nolursun şu en güzel günlerinde bunları düşünme
elbisenide bekliyorum
elde değilde kuzum neyse düşünmemeye çalışıcam
ayy benim bisürü işim var evi topluyum elmalı kurabiyelerimi yapıcam yarın sabahta ıslak kekle poğaçaları yaparız sarmalar hazır..mercimek köftesinide öğleden sonra yaparız.çünkü akşam ezanından sonra geliceklermiş galiba öle dediler :26: 4 gibi kuaföre giderim :44: akşam daha elbisemi almaya gidicem...ahh ahhh halbuki ablam o alışveriş merkezinde çalışıo ona al diyemedim kaynanamgilde ablanız alır dioo ahhh nerdeee alıo ölüodu benim içinkendi işimi kendim görürüm zaten ablam olmucak benim o özel günümde neyse sağlık olsun
tamam canım şimdiden kolay geldin sana.allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
pazartesi herşeyi ayrıntılarıyla istiyorum he ona göre
kaç kişi geldiler pastanın resm,kaça yaptırdıgın,kıyafetin herşeyini istiyorum he
simdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsn hayırlısıyla kuşum
seni kocamaannn öpüyorum
desert06rose cnmm cok sevındımm alışverişin yolunda gıtmesıne..ayakkabıların cok şıkk güle güle giy..diğer resimleri beklıorumm bendee =) baban ve ablanı kafana takmamaya calıs zamanla alışcaklar onlar..sımdı herkes stresten saçmalıodur..Allah utandırmasın cok güzell geçsinn inşş herseyy :90:
Bu akşam benimkiyle beraber bize gidicez yemeğe amcamlar halamlar fln da olucak herkes tanıo ama babamla da tanışcaklar sonunda off cok heycanlıyım bende =)) inş ailesiyle tanısma günü gibi bu da güzel geçer babam ılımlı davranır..bi de aksilik hasta oluorum galiba karnım dehşet agrıo ve işteyim off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?