Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Merhaba kızlarr topiğe bir süredir gelemiyodumm güzel haberlerr varr görüyorumm:16:
Benimde söz tarihim kesinleşti 15.05.2011 de olcak nasipse
yarın söz alışverişi yüzük telaşesi var,
Söz Havlum hala gelmedii :26: pazartesi dedilerr inş. bu sefer olmuşturr
söz mendillerim bitti ütüledim bu akşam süslemesii ni yapıcamm:66:
Yarın söz dandığına koyacağım çamaşır vs. de aldım mı bide havlum gelirse sandığımı süsliycemm
Hala elbise bulamadım yarın inş. hallolur
Dün kuaföre gittim saçımaa karar verdikk inş. yüzüme yakışırr :26:
İştee bende durumlarr böylee canalrrrr:82:

pınarcım çok tatlılar yaaaa :69:
ayy senin haftaya dimiii çok az kalmış heycan ne durumda :52:

Haftaya canımm heyecan var gibi yok gibi sevdiğimin gitmesi altüst etti beni onu özlemekten heyecanı düşünemiyorum :52:

kızlar dün akşam bikaç kuyumcuda fiyat araştırması yaptım :6:
şimdi kız erkeğe,erkekde kıza alıyo ya ona göre anlatıcam size.
1 alyansın ortalama fiyatı 200-250 arası (enli alyans hemde :53: )
begendiğim bi tektaşında fiyatını sordum kenarları ince taşlı beyaz sarı altın karışık acayip asil duruyodu :69: 280 dedi.
alyansda bitane begendim dedim bunun gibi olcak kaç lira olur.220 dedi.
yani onların bana alacağı
alyans+tektaş maximum 500 tl :69:
(bilezik falan takcaklar mı bilmiyorum.annem nişanda takılmasada olur diyo eskiden nişanda bi yüzük takılırdı adetlerin suyunu çıkardılar diyo.

bendimde aşkıma alacağım yüzük de yine 200-250 arası
benim tek masrafım bu olcak.
ay ben 750-800 diyodum ama ucuzmuş ya

Biz alyansımızı bayagı önce aldık 2 ay falan olmuştur
Çıkarken taktıgımız gümüş alyansların aynısını yaptırdık aşkım öle istedi söz yüzüklerimizi 2 ay takcaz zaten :69:
Çifti 400'e falan geldi sanırım

Canım çok güzellerr, kullanışlı bi seçenek yapışsın,
bi sorum olcak balım kağıtlara ne yazdırdın, ben isimlerimizi ve tarih yazdırdımm sadece, seninkinde satır fazla sanki isim ve tarih dışında bişey yazdırdın mı :26:

Teşekkür ederim canımm :16:
Kağıtta

Pınar & Emin
15.05.2011
Sözümüz

yazıyo

Bide firmanın adı falan yazıyo ondan çok gibi gelmiştir

Son düzenleme:
Bende iki çeşit yapmıştım pınar, birinde isimler ve tarih, diğerinde isimler tarih ve Sözümüz Söz yazıyordu.
Çok düşündük hangisini kullanalım diyee ondan sordum sana cnm,
Sözümüz söz şimdi mendilleri alanlara tuhaf gelmesin, eleştiriye mahal verirse üzülmeyelim dedik diğerinde karar kılmıştık ama şimdi düşünüyorum yinee:44:

Bende iki çeşit yapmıştım pınar, birinde isimler ve tarih, diğerinde isimler tarih ve Sözümüz Söz yazıyordu.
Sözümüz söz şimdi mendilleri alanlara tuhaf gelmesin, eleştiriye mahal verirse üzülmeyelim dedik diğerinde karar kılmıştık ama şimdi düşünüyorum yinee:44:

Canım benım hiç kimseyi düşünme sen hangisini istiyorsan onu kullann
Sonuçta bu senin gününn
Kızlara vereceğim bilekliklerde de

Pınar ♥ Emin
15.05.2011
♥ Sözümüz ♥

yazıyor

Merhaba kızlarr topiğe bir süredir gelemiyodumm güzel haberlerr varr görüyorumm:16:
Benimde söz tarihim kesinleşti 15.05.2011 de olcak nasipse
yarın söz alışverişi yüzük telaşesi var,
Söz Havlum hala gelmedii :26: pazartesi dedilerr inş. bu sefer olmuşturr
söz mendillerim bitti ütüledim bu akşam süslemesii ni yapıcamm:66:
Yarın söz dandığına koyacağım çamaşır vs. de aldım mı bide havlum gelirse sandığımı süsliycemm
Hala elbise bulamadım yarın inş. hallolur
Dün kuaföre gittim saçımaa karar verdikk inş. yüzüme yakışırr :26:
İştee bende durumlarr böylee canalrrrr:82:
ayyyhhhhh :69::69::69::69:
benim bu telaşlarım haziranda başlicak :27:

Vayy çok hoşmuş cnmm, banada kuaför maşa yapalım dedi ama ben nişanda böyle sitiyodum sözde daha sade bişey düşünmüştümm :26: zaten alt resimdeki kıza benziyorumm, ten ve saç rengimizz aynıı sayılırr, inş. güzel olurrr :78:
:23::23::23::23::23::23::23::23:
Haftaya canımm heyecan var gibi yok gibi sevdiğimin gitmesi altüst etti beni onu özlemekten heyecanı düşünemiyorum :52:

Biz alyansımızı bayagı önce aldık 2 ay falan olmuştur
Çıkarken taktıgımız gümüş alyansların aynısını yaptırdık aşkım öle istedi söz yüzüklerimizi 2 ay takcaz zaten :69:
Çifti 400'e falan geldi sanırım

Teşekkür ederim canımm :16:
Kağıtta

Pınar & Emin
15.05.2011
Sözümüz

yazıyo

Bide firmanın adı falan yazıyo ondan çok gibi gelmiştir
ucuza almışsınız canım ya valla ben korkuyodum internettek fiyatlardan.insan araştırıp birebir görünce rahatlıyo :31:

böcüğüm eleştiriye maruz kalabilirsizi sözümüz söz yazısıyla.bence yazdırma.
sadece sözümüz yazdırabilirsn geç kalmadıysan.ama sözümüz söz büyükler tarafından biraz eleştirilir

Yok kendim hazırladım zaten excelde yaptım. Yine yaparım fark etmez de annem ne istiyosan onu yaz dedi. Ama mendilleri o kadar uğraştıki anneciğim eğer bi sözümüz söz yazısıyla gölgede kalırsa o kadar çok üzülürüzki o yüzden riske atmıyım kendimi sadece sözümüz yazayım bendee:26:

Yok kendim hazırladım zaten excelde yaptım. Yine yaparım fark etmez de annem ne istiyosan onu yaz dedi. Ama mendilleri o kadar uğraştıki anneciğim eğer bi sözümüz söz yazısıyla gölgede kalırsa o kadar çok üzülürüzki o yüzden riske atmıyım kendimi sadece sözümüz yazayım bendee:26:

bencede canım sözümüz yaz büyüklerden tepki almayın mendillerniz gölgede kalmasın anneciğin çok emek verdi onlara :69:
...... & ......
15.05.2011
sözümüz :69::69::69::69:

O zaman canım benim benım yaptıgım gıbı yapabılırsın sadece Sözümüz yazarsın hem senınde için rahat eder

Söz Yüzüklerimiz :69::69::69::69::69::69::69::69:

$Söz Yüzüklerimiz .jpg

Bizde nişanda da çiçek çikolata getiriliyo
Hatta ben nişan çiçeğimi yapay çiçek istedim evime koymak için

ya ben ikisinide yapay isticem.
çöpe gitmesini istemiyorum.
bi ççeğe dünyanın parasını veriyolar yazık günah çiçeğe verilen paraya acıyorum ben.
milletin ayıplamicanı dedikodu yapmicanı bilsem varya çiçek bile istemicem :27:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :53:
bizdede şu anda bunların gümüşünden var bu kadar tesadüf olur :52:
ama bunlar baya nişan alyansı.
nişanda ekrar değiştircek misiniz ?

Bizimde parmağımızda şu an bunların gümüşü var :52:
Aşkım illa aynısı yaptıralım dedı tamam dedim bende hatıra olur bizede :16:
Evet canım nişanda değiştircez :69:

ya ben ikisinide yapay isticem.
çöpe gitmesini istemiyorum.
bi ççeğe dünyanın parasını veriyolar yazık günah çiçeğe verilen paraya acıyorum ben.
milletin ayıplamicanı dedikodu yapmicanı bilsem varya çiçek bile istemicem :27:

Evett yaaa aslında yazık o kadar paraya bide böle günlerde kazıklıyolarda ınsanları o yüzden yapay çiçek istedim evime koycam Allah nasip ederse:16:

bencede canım sözümüz yaz büyüklerden tepki almayın mendillerniz gölgede kalmasın anneciğin çok emek verdi onlara :69:
...... & ......
15.05.2011
sözümüz :69::69::69::69:

O zaman canım benim benım yaptıgım gıbı yapabılırsın sadece Sözümüz yazarsın hem senınde için rahat eder

Evet öyle yapıym kızlar en iyisi, kendimizi riske atmayayım.
Yada eski yaptığımı kullanırım isimler ve tarih zaten mendillden söz olduğu belli

kızlar bişey sorcam:26:
çiçek çikolata istemeye gelirken getirceklerye.
nişanda ne getircekler :26:

Canım nişanın evde olcaksa yine aynı şeyler gelir, çiçek belki gelmezde tatlı gelir benim bildiğimm

Back