Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Kızlar sipariş ettiğim kelebeklerim gelmiş bugun sizlerede göstermek istedim :16:

$Kelebeklerimm.jpg

$Kelebeklerim.jpg

kızlar dün akşam bikaç kuyumcuda fiyat araştırması yaptım :6:
şimdi kız erkeğe,erkekde kıza alıyo ya ona göre anlatıcam size.
1 alyansın ortalama fiyatı 200-250 arası (enli alyans hemde :53: )
begendiğim bi tektaşında fiyatını sordum kenarları ince taşlı beyaz sarı altın karışık acayip asil duruyodu :69: 280 dedi.
alyansda bitane begendim dedim bunun gibi olcak kaç lira olur.220 dedi.
yani onların bana alacağı
alyans+tektaş maximum 500 tl :69:
(bilezik falan takcaklar mı bilmiyorum.annem nişanda takılmasada olur diyo eskiden nişanda bi yüzük takılırdı adetlerin suyunu çıkardılar diyo.

bendimde aşkıma alacağım yüzük de yine 200-250 arası
benim tek masrafım bu olcak.
ay ben 750-800 diyodum ama ucuzmuş ya

ayy çokk iii zaten çok stresliyim babamda 450 tl vermiş çok sinir oldum :47: moralimi altüst etti içime su serptin bacım saol :26: ayy ben çokkk stresliyim kızlar yaaa öğleden sonra gidicemmm :18: aşırı heyecan var napıcam :18:

ayy çokk iii zaten çok stresliyim babamda 450 tl vermiş çok sinir oldum :47: moralimi altüst etti içime su serptin bacım saol :26: ayy ben çokkk stresliyim kızlar yaaa öğleden sonra gidicemmm :18: aşırı heyecan var napıcam :18:

yeter bitanem yeter sen hiç üzülme.maddi şeyler yüzünden en güzel günlerini zehr etme kendine.tadını çıkar :69:
daha alışverişte heycan yaptı bizim kız yandın sen :52:
bohça zaten yapmicaksınız siz sanırım.e kıyafetde kendi takım elbiselerinden giyiversin.
yüzüğü alırsın.
pastayıda yaptırırsın kuaförede gidersin o parayla üzme kendini

yeter bitanem yeter sen hiç üzülme.maddi şeyler yüzünden en güzel günlerini zehr etme kendine.tadını çıkar :69:
daha alışverişte heycan yaptı bizim kız yandın sen :52:
bohça zaten yapmicaksınız siz sanırım.e kıyafetde kendi takım elbiselerinden giyiversin.
yüzüğü alırsın.
pastayıda yaptırırsın kuaförede gidersin o parayla üzme kendini

yok heralde yüzükler takıldıktan sonra bohça için çıkılacak alışverişe...bu sadece yüzük almak için..ben yüzükle kravat alıcam onlarda bana elbise alıp altın yapıcaklar

yok heralde yüzükler takıldıktan sonra bohça için çıkılacak alışverişe...bu sadece yüzük almak için..ben yüzükle kravat alıcam onlarda bana elbise alıp altın yapıcaklar

bak işte elbisenide onlar alcak niye üzülüyosunki.sıkma canını.iyice öğren bizim içinde fyatları güzelce araştır :69: ne takcaklar habern var mıı :44:

kızlar saçımı yaptırmak için bu modeller nası bunlardan birini yaptırsam olurmu ki :26:

$34881_129945103707709_126772217358331_141479_3946739_n.jpg

$kryolan ve mac porselen makyaj.jpg

Son düzenleme:
Back