- 7 Ekim 2024
- 1.421
- 502
- 38
- 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesinlikle var hep prodoctor kullanırım hiç şaşmam kuruma çizgisi bile çıkarmadı ki bence var hayırlı olsunKızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız 1 yıldır deniyorum ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .
İnsallah canim çok teşekkür ederim umarım hepimiz çok güzel sonuçlar alırızBence kesinlikle var hep prodoctor kullanırım hiç şaşmam kuruma çizgisi bile çıkarmadı ki bence var hayırlı olsun![]()
İnşAllah isteyen herkese sağlıkla kucağına bebek almak nasip olsunnİnsallah canim çok teşekkür ederim umarım hepimiz çok güzel sonuçlar alırız![]()
Pco var sanırım rvetUzayan şeffaf kokusuz akıntıysa, muhtemelen evet. Peki yumurtlama döneminde misiniz?
Hayırlı olsun gebesinKızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız 1 yıldır deniyorum ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .
7 nisanda rahim filmi çektirdim onun mu etkisi var yoksa Mfk nin advictor takviyesine başlamistim onun mu etkisi bilmiyorum tam olarak .Rahim filmim temiz çıktı ama küçük bi tıkanıklık vardı da o mu açıldı acaba diye düşünüyorum.Hayırlı olsun gebesin
Bu ay diğer aylardan farklı ne yapmıstın peki bize de örnek olur belki
Olabilir öyle söylüyorlar genelde rahim filmi işe yarıyor. Ben de iki üç ay sonra düşünüyorum çektirmeyi.. Anestezili mi çektirdin7 nisanda rahim filmi çektirdim onun mu etkisi var yoksa Mfk nin advictor takviyesine başlamistim onun mu etkisi bilmiyorum tam olarak .Rahim filmim temiz çıktı ama küçük bi tıkanıklık vardı da o mu açıldı acaba diye düşünüyorum.
Bilsem daha erken çektirirdimOlabilir öyle söylüyorlar genelde rahim filmi işe yarıyor. Ben de iki üç ay sonra düşünüyorum çektirmeyi.. Anestezili mi çektirdin![]()
Bilsem daha erken çektirirdimAnestezisiz devlet hastanesinde çektirdim öyle ağrı acı falan yaşamadım .
Bu 10 .ayimiz canım .Teşekkür ederimKac aydir deniyordunuz canimm hayirli olsun insallah
Takviyeyi kullanalı ne kadar olmuştu acaba7 nisanda rahim filmi çektirdim onun mu etkisi var yoksa Mfk nin advictor takviyesine başlamistim onun mu etkisi bilmiyorum tam olarak .Rahim filmim temiz çıktı ama küçük bi tıkanıklık vardı da o mu açıldı acaba diye düşünüyorum.
1 ay olduTakviyeyi kullanalı ne kadar olmuştu acaba