• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar hayıt macunu kaç gün kullanılır doktorum bu ay onu ve klomeni verdi ama macun geç ulaştı elime ve bende il dışındaydım yumurtlama günüme bi kaç gün kaldı napsam bilemedim kullanmasam mı ?

Kızlar progestron 7,5 düşükmü gebelikte doktor biraz düşük dedi betam da düzgün ilerliyor

Kızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız 1 yıldır deniyorum ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .

Eklentiler

• IMG_5600.webp
    IMG_5600.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_5597.webp
    IMG_5597.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız 1 yıldır deniyorum ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .
Bence kesinlikle var hep prodoctor kullanırım hiç şaşmam kuruma çizgisi bile çıkarmadı ki bence var hayırlı olsun🌸🌸

Hayırlı olsun gebesin 😊😊
Bu ay diğer aylardan farklı ne yapmıstın peki bize de örnek olur belki

Hayırlı olsun gebesin 😊😊
Bu ay diğer aylardan farklı ne yapmıstın peki bize de örnek olur belki
7 nisanda rahim filmi çektirdim onun mu etkisi var yoksa Mfk nin advictor takviyesine başlamistim onun mu etkisi bilmiyorum tam olarak .Rahim filmim temiz çıktı ama küçük bi tıkanıklık vardı da o mu açıldı acaba diye düşünüyorum.

7 nisanda rahim filmi çektirdim onun mu etkisi var yoksa Mfk nin advictor takviyesine başlamistim onun mu etkisi bilmiyorum tam olarak .Rahim filmim temiz çıktı ama küçük bi tıkanıklık vardı da o mu açıldı acaba diye düşünüyorum.
Olabilir öyle söylüyorlar genelde rahim filmi işe yarıyor. Ben de iki üç ay sonra düşünüyorum çektirmeyi.. Anestezili mi çektirdin 🥲

Takviyeyi kullanalı ne kadar olmuştu acaba

Back
X