Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Döngün degilmiştir cnm benimde öyle oldu korunmayı bıraktım bırakalı normalde 27günde bir olurdum ilk 2 ay 24 25 günde oldum 3 aydırda 29 günde olmaya başladım yumurlama gününe göre döngü uzayıp kısalıyor heray doktoruma sormuştum spremden dolayı normal demişti birkaç gün oynaması
Ben Thancss woman kullanıyorum birde tiroid ilaci sanırım onlar benim döngümu düzenledi canım önceden 26 günde 1 olurdum son 2 yıldır 23 20 günde oluyorum.

Üzülme gecikme var mıydı canım?
Döngüm sastigi için bu ay 2 gün gecikti uygulamaya göre ama pik gördükten 2 gün sonra mutlaka çatladı diye düşündüm 9 nisana not düştüm tam gününde oldu yani 27 güne çıktı döngüm canım. Uygulamadan güncelledim

Kızlar prolaktinim düşmüş doktor klomen ve hayıt macunu kullanmamı istedi kullanan var mı klomen sadece 5 gün içilecekmiş o kadar kısa sürede etki edermi ki bilemedim ❤️

Kızlar prolaktinim düşmüş doktor klomen ve hayıt macunu kullanmamı istedi kullanan var mı klomen sadece 5 gün içilecekmiş o kadar kısa sürede etki edermi ki bilemedim ❤️
Bir şey kullandınız mı acaba düşmesi için birde kaçtan kaça düştü?

Genelde 13.güne filan denk geliyor yumurtaların büyümesi. Klomen bittikten sonra da ilacın etkisiyle büyümeye devam ediyor yumurtalar. Doktor kontrol edecektir zaten muhakkak.
Canm bana gel fln demedi bidahaki rengln da gel dedi gecikmen plursa takip yok yani anlamadım

Ay yok su an burda kar yagiyor 😁😁 hava bizi perisan etti. Biz de son 2 3 haftadir kış ayini yaşıyoruz. Sizin su kaşıntı ne oldu kuzum. Oglus da sende duzeldiniz mi

Canim inositolper genelde pahali oluyor. Ben inolac kullaniyorum kendim arastirip aldim bir gebenin günlüğü sayfasindan. Dr a da sordum kullan icerigi iyiymis dedi. Dr da picassos onermisti onun fiyatina bakmadim. Inolac da pahali. Ama napalim iste.
Aşkım doktorun önerdiği 4 bin lira ve bir ay kullan dedi bir de eşimde önerdi toplam 8 bin lira bütük ihtimalle bnde inolac alacağım bir de magnezyum eşimde magnezyum kullandın çok şükür doktorum bugün çok güzek şeyler söyledi hatta yüksek çıkan değer için ilaç bile vermedi söktürücü olarak duphostan verdi çok şükğr

Canm bana gel fln demedi bidahaki rengln da gel dedi gecikmen plursa takip yok yani anlamadım
Aa şaşırdım. Yani bildiğim kadarıyla doktor kontrol eder tekrar yumurtayı ne kadar büyümüş diye. Klomen bittikten 2 gün sonra kontrole gitmiştim ben sonra tekrar çağırmıştı hatta doktorum. Klomenin etkisiyle birkaç yumurtanız olabilir. Belki sizin durum farklıdır bilemedim. Yani destekleyici olarak vermiştir belki sadece. Muayene etti mi sizi yumurta görünüyor muydu?

Merhabalar🫠 evet anestezili oldu işlem yani narkozluydu. Toplam da 15-20 dk sürdü uyanma ile beraber. Benim çok az ağrım ve çok az kanamam oldu sonrasında. Polip 8mmdi. Ondan sonra bir defa adet gördüm ve ağrısız bir şekilde atlattım. Normalde çok ağrılı sızılı geçerdi adetlerim. Sonrası kontrole gittiğim de doktor bir sorun kalmadığını söyledi. Çok şükür şu an iyiyim. Size de geçmiş olsun ama korkmayın kesinlikle aldirabilirsiniz..
Benimde doktorum regli oldugumda alttan muayne edip polibi kontrol edicek regli bekliyorum ama cokta cekiniyorum acıkcası cok büyük olmadıgını ve birde regli oldugumda daha net görüneceğini söyledi benim hiç regli sancım olmaz normalde bakalım inşallah ciddi bişi değildir

Ayni canim benimde yaaa. Iki gündür var bende de yumurtlama belirtisi. Hatta dün hasta olcam sandim o kadar her yerim flan ağrıdı. Simdi de kasik agrim akıntım var. Yani düşününce bat yaklasiyor bu belirtiler normal gibi geliyor ama bakalim neler olacakk.
Birden fazla yukurtlama hem cogul gebelik sansini hemde gebe kalma sansini artiriyor. O acidan bakinca biraz da avantajliyiz.
Evet canım yeterince olgunlaşıyorlarsa avantajlıyız tabi ama her ay o olmuyor ya yeterince olgunlaşmıyor ya çatlamayıp kist oluyor. Benim meme hassasiyeti ve ağrısı çok fazla daha önce hiç bu kadar acımamıştı uçlarına acı biber sürülmüş gibi sanki 😄

Kızlar kullandığınız inositoller hangilleri doktorun tavsiye ettiği çok pahaku
Ben reglden başlayıp yumurta çatlayana kadar kullanıyorum 1 paket 2 döngü için yetiyor öyle olunca zaten ovulasyon tarihimi de gittikçe öne aldı

Bu ay da kendim deneyip inşallah tutacak diye umudum var canım. Tutar inşallah ama tutmazsa infertilite kaçınılmaz. Bide Meryem süresine başlayacagim
Hadi insallah tutar bu defa o zaman. Allahım hepimize nasip etsin inşallah 🙏 hic gitmis miydin sen infertilite ye

Evet canım yeterince olgunlaşıyorlarsa avantajlıyız tabi ama her ay o olmuyor ya yeterince olgunlaşmıyor ya çatlamayıp kist oluyor. Benim meme hassasiyeti ve ağrısı çok fazla daha önce hiç bu kadar acımamıştı uçlarına acı biber sürülmüş gibi sanki 😄
O ne kiz 😁 benim onceki gece sizliyordu sadece ucu biraz o da sag göğsüm sadece. Bakalim ne olacak yiaaa.. sen yeniden testi ne zmn yapcaksin

Back
X