Adet oldum kızlar
Canım merhaba zor bir işlem mi ? Polip aldırmak narkozlumu aldırdın ? Bende de var polip ama cok büyük değil senin boyutu neydi?Diyarbakırda devlet hastanesinde yaptım. Özel hastanede de fiyat aldım. Kendim de sağlık calisaniyim. Ona rağmen özel de 35 bin fiyat verildi. Doktor güven vermedi özelde ki. Devlet hastanesinde yaptirdim. Çok şükür bir sorun olmadı
Ay kuzum şükür gece ictigim takviyeler ise yaramis bide yorgani kafama kadar cekmem de ise yaramis olabilir. Feci yorulmuştum zor bir gündü dün yine.. bugun daha iyiyim battaniye altindan kalkmayi pek düşünmüyorum yine bugun.Aman hasta olayım deme dinlen bol bol gebelikte içilen sgrı kecilerden al istersen majezik benmde hayat kurtarıcım her ay 1 tane adet oldugum gün içerim benim cok sancılı ağrılı geçiyor baska agrı kesicide işe yaramıyor bende
Yaa canimAdet oldum kızlar
Benimde bir tam gün oldu o belirti birde 2.gun aksama kadar gecmisti. Sürekliliği olmadi. Ama su an yumurtlama donemindeymisim gibi vucudum. Ben anlamadim neden boyle oldu. Hem kasik agrim var hem akıntım. Bi daha mi yumurtluyorum acabaSen ne zaman test yaparsın. Benim o tat sadece sabah oldu bir şeyler yiyince geçti
MerhabalarCanım merhaba zor bir işlem mi ? Polip aldırmak narkozlumu aldırdın ? Bende de var polip ama cok büyük değil senin boyutu neydi?
Benim de aynı şekilde böyle oldu. 31 mart 1 nisanda çatlama belirtileri yaşadım. Geçti sonra tekrar 7 nisanda ovulasyon belirtilerim var. Birden fazla yumurtlama oldu büyük ihtimalle zaten pcosta böyle oluyor. Ama sıkıntı olan şey yumurtalar doğru düzgün olgunlaşmamış oluyor maalesefBenimde bir tam gün oldu o belirti birde 2.gun aksama kadar gecmisti. Sürekliliği olmadi. Ama su an yumurtlama donemindeymisim gibi vucudum. Ben anlamadim neden boyle oldu. Hem kasik agrim var hem akıntım. Bi daha mi yumurtluyorum acaba
Canim ben test icin 15ini fln beklerim heralde sen tekrar yapacak misin
Tabiki hayırlısı olsun Rabbim den ümit kesilmezHayırlısı olsun rabbim büyük 1 ihtimalle bile olur ama bence ozman hemen başlamalısın vakit kaybetme derim benmde 5.deneme buay doktor bir sorun yok 6ay deneyin dedi olmadıkca banada zamanmı kaybediyorum acaba diyorum hazirana kadar süre verdi olmazsa ozmana kadar ne yapcak bişeyde demedi hiç bilmiyorum
Üzülme gecikme var mıydı canım?Adet oldum kızlar
Hayırlısı olsun cnm vakti gelince inan ozman gelecekler bize sabır duadan baska çaremiz Yok inanBen takviyeden dolayı olduğunu düşünüyorum bugün adet oldum
İyi sevindim canm hadiya bizim burda havalr cok güzel tam bahar havası ceket giyilmiyor artık 1 aydr klimayı bile acmıyoruzAy kuzum şükür gece ictigim takviyeler ise yaramis bide yorgani kafama kadar cekmem de ise yaramis olabilir. Feci yorulmuştum zor bir gündü dün yine.. bugun daha iyiyim battaniye altindan kalkmayi pek düşünmüyorum yine bugun.
Hava birden bire sogudu ya onun etkisi de oldu galiba.
Amin inşallah cnmTabiki hayırlısı olsun Rabbim den ümit kesilmezinşallah seninde hemen olur tedaviye falan gerek kalmaz
Üzülme gecikme var mıydı canımAdet oldum kızlar
Dua et 15:40 ta randevum var Dr hamilesin desinAmin inşallah cnm
Hayırlı haberle gel inşallah hamilesindirÜzülme gecikme var mıydı canım
Dua et 15:40 ta randevum var Dr hamilesin desin
Ayni canim benimde yaaa. Iki gündür var bende de yumurtlama belirtisi. Hatta dün hasta olcam sandim o kadar her yerim flan ağrıdı. Simdi de kasik agrim akıntım var. Yani düşününce bat yaklasiyor bu belirtiler normal gibi geliyor ama bakalim neler olacakk.Benim de aynı şekilde böyle oldu. 31 mart 1 nisanda çatlama belirtileri yaşadım. Geçti sonra tekrar 7 nisanda ovulasyon belirtilerim var. Birden fazla yumurtlama oldu büyük ihtimalle zaten pcosta böyle oluyor. Ama sıkıntı olan şey yumurtalar doğru düzgün olgunlaşmamış oluyor maalesef
Ay yok su an burda kar yagiyorİyi sevindim canm hadiya bizim burda havalr cok güzel tam bahar havası ceket giyilmiyor artık 1 aydr klimayı bile acmıyoruz
Canim inositolper genelde pahali oluyor. Ben inolac kullaniyorum kendim arastirip aldim bir gebenin günlüğü sayfasindan. Dr a da sordum kullan icerigi iyiymis dedi. Dr da picassos onermisti onun fiyatina bakmadim. Inolac da pahali. Ama napalim iste.Kızlar kullandığınız inositoller hangilleri doktorun tavsiye ettiği çok pahaku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?