Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canım merhaba zor bir işlem mi ? Polip aldırmak narkozlumu aldırdın ? Bende de var polip ama cok büyük değil senin boyutu neydi?

Ay kuzum şükür gece ictigim takviyeler ise yaramis bide yorgani kafama kadar cekmem de ise yaramis olabilir. Feci yorulmuştum zor bir gündü dün yine.. bugun daha iyiyim battaniye altindan kalkmayi pek düşünmüyorum yine bugun.
Hava birden bire sogudu ya onun etkisi de oldu galiba.

Sen ne zaman test yaparsın. Benim o tat sadece sabah oldu bir şeyler yiyince geçti
Benimde bir tam gün oldu o belirti birde 2.gun aksama kadar gecmisti. Sürekliliği olmadi. Ama su an yumurtlama donemindeymisim gibi vucudum. Ben anlamadim neden boyle oldu. Hem kasik agrim var hem akıntım. Bi daha mi yumurtluyorum acaba
Canim ben test icin 15ini fln beklerim heralde sen tekrar yapacak misin

Canım merhaba zor bir işlem mi ? Polip aldırmak narkozlumu aldırdın ? Bende de var polip ama cok büyük değil senin boyutu neydi?
Merhabalar evet anestezili oldu işlem yani narkozluydu. Toplam da 15-20 dk sürdü uyanma ile beraber. Benim çok az ağrım ve çok az kanamam oldu sonrasında. Polip 8mmdi. Ondan sonra bir defa adet gördüm ve ağrısız bir şekilde atlattım. Normalde çok ağrılı sızılı geçerdi adetlerim. Sonrası kontrole gittiğim de doktor bir sorun kalmadığını söyledi. Çok şükür şu an iyiyim. Size de geçmiş olsun ama korkmayın kesinlikle aldirabilirsiniz..

Benim de aynı şekilde böyle oldu. 31 mart 1 nisanda çatlama belirtileri yaşadım. Geçti sonra tekrar 7 nisanda ovulasyon belirtilerim var. Birden fazla yumurtlama oldu büyük ihtimalle zaten pcosta böyle oluyor. Ama sıkıntı olan şey yumurtalar doğru düzgün olgunlaşmamış oluyor maalesef

Kızlar bu ay ovülasyon denedim adetime 8 gün var alttan çok fena Batmam var yürürken bile,bir de göğüs hassasiyeti ben dayanamayıp bir ovulasyon testi ile bakmak istedim sizce umut var mı

Eklentiler

• 47133BD8-A4B5-4250-BC97-FD72F4DD5672.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 39
Tabiki hayırlısı olsun Rabbim den ümit kesilmez inşallah seninde hemen olur tedaviye falan gerek kalmaz

İyi sevindim canm hadiya bizim burda havalr cok güzel tam bahar havası ceket giyilmiyor artık 1 aydr klimayı bile acmıyoruz

Kızlar kullandığınız inositoller hangilleri doktorun tavsiye ettiği çok pahaku

Ayni canim benimde yaaa. Iki gündür var bende de yumurtlama belirtisi. Hatta dün hasta olcam sandim o kadar her yerim flan ağrıdı. Simdi de kasik agrim akıntım var. Yani düşününce bat yaklasiyor bu belirtiler normal gibi geliyor ama bakalim neler olacakk.
Birden fazla yukurtlama hem cogul gebelik sansini hemde gebe kalma sansini artiriyor. O acidan bakinca biraz da avantajliyiz.

İyi sevindim canm hadiya bizim burda havalr cok güzel tam bahar havası ceket giyilmiyor artık 1 aydr klimayı bile acmıyoruz
Ay yok su an burda kar yagiyor hava bizi perisan etti. Biz de son 2 3 haftadir kış ayini yaşıyoruz. Sizin su kaşıntı ne oldu kuzum. Oglus da sende duzeldiniz mi
Kızlar kullandığınız inositoller hangilleri doktorun tavsiye ettiği çok pahaku
Canim inositolper genelde pahali oluyor. Ben inolac kullaniyorum kendim arastirip aldim bir gebenin günlüğü sayfasindan. Dr a da sordum kullan icerigi iyiymis dedi. Dr da picassos onermisti onun fiyatina bakmadim. Inolac da pahali. Ama napalim iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…