Mümkün ama son ilişki 20 Martta oldu canımOlabilir belkide geç yumurtlama oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkün ama son ilişki 20 Martta oldu canımOlabilir belkide geç yumurtlama oldu
Bakayim canımRica etsem benimkine de bajar mısınız
Bakayim canım
Prolaktin çok az yüksek çıkmış. Doktora danisabilirsiniz tabi ama ilaç baslayacagini düşünmüyorum. Stres ve sağlıklı beslenme ile değer düşüyor. Bizzat deneyimledim. 10 günlük bir sürede 43ten 28 e düştü prolaktin degerim.
Yaaa inşallah gebe kalmak için ekstra belki ilaç verirProlaktin çok az yüksek çıkmış. Doktora danisabilirsiniz tabi ama ilaç baslayacagini düşünmüyorum. Stres ve sağlıklı beslenme ile değer düşüyor. Bizzat deneyimledim. 10 günlük bir sürede 43ten 28 e düştü prolaktin degerim.
Tabi ki danisabilirsinizYaaa inşallah gebe kalmak için ekstra belki ilaç verir
Teşekkür ederim benim bacaklarım ve sol göğüsüm iğne baatıyor gibi ağırıyor sizin de öyle oluyor muyduTabi ki danisabilirsiniz
Yok adet değildimProlaktin yüksek canım o düşük olmali peki adetken mi verdin
Ya açıkçası bacak ağrısı da ara ara yaşıyorum ama soğuktan kaynaklandığını düşünüyordum prolaktinin bir etkisi var mıdır emin değilim. Ama göğüs hassasiyetim çok fazla oluyor. Bir de sıcak basması özelikle sırtta hissediyorumTeşekkür ederim benim bacaklarım ve sol göğüsüm iğne baatıyor gibi ağırıyor sizin de öyle oluyor muydu
Bebişiniz var mı. Kusura bakmayın biraz densiz oldu dünden beri ben hiç güzel şeyler duymuyorumda o yüzden sordumYa açıkçası bacak ağrısı da ara ara yaşıyorum ama soğuktan kaynaklandığını düşünüyordum prolaktinin bir etkisi var mıdır emin değilim. Ama göğüs hassasiyetim çok fazla oluyor. Bir de sıcak basması özelikle sırtta hissediyorum
Moralini hiç bozma canım benim durumumu düşün motive olBebişiniz var mı. Kusura bakmayın biraz densiz oldu dünden beri ben hiç güzel şeyler duymuyorumda o yüzden sordum
İnşallah olur inşallahMoralini hiç bozma canım benim durumumu düşün motive olamh düşük sağ tüp kapalı direk tüp Bebek dediler benim insülin direnci tsh yüksek kilom var yaşım 36 ama hala normal olacağına dair ümidim var
Yok maalesefBebişiniz var mı. Kusura bakmayın biraz densiz oldu dünden beri ben hiç güzel şeyler duymuyorumda o yüzden sordum
Ben hiç anlamıyorum ondan canım ovu testi yapıyorumKızlar bişey sorucam size..
Ateşimi ölçüyorum kol altı 36.6, ağızdan 36.8 çıkıyor ümit var mı sizce?
Benim adetim 1 hafta geçti canım nerdeyse. Adete yakın düşüyormuş ya ateş ondan ümitlendim ya da kafayı yedimBen hiç anlamıyorum ondan canım ovu testi yapıyorum
Sizin gününüz geçmemiş henüz 2 yada 3 gününüz var takvim döngü uzunluguna göre otomatik ayarlamış o ayarı düzenleyin gecen ay 28 gün adet olmuşşunuz
Sabah yataktan çıkmadan dil altı ölçmeniz gerekiyorKızlar bişey sorucam size..
Ateşimi ölçüyorum kol altı 36.6, ağızdan 36.8 çıkıyor ümit var mı sizce?