- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
2 günüm geçti ama canm test yapmak bile istemiyor moralm çok bozk kızlar size iyi şanslar
diptiscim gel bide bana sor sen o sabri yerimseniben kocacima söz verdigim icin yapmiyorum.. kontrol ediyo beni, rahat nefes aldirmiyor yapicam diye.. ama hazir pazar günü yok, degerlnedirmek lazim..
bak essegin aklina karpuz kabugunu sokdun simdi.. ben iki gün kala yapacaktim, sen 5 gün kala basliyormussun
acaba yapsammiki yaw:roflol:
bende bendeeeeee.. çift çizgi görmek istiyorum.. :dance: pardon sizin konuşma akışınızı bozdum ama bir yerden girmem gerekiyodu yani :tomato:
2 günüm geçti ama canm test yapmak bile istemiyor moralm çok bozk kızlar size iyi şanslar
HEHEH DUR KIZ DAHA BİŞEY YAPMA. AZCIK SABRET :roflol: DİYENE BAK HEHEHEşakkıdı
kelin melhemi olsa kendi basina sürer.. hangimiz hangimize akil veriyo, ben onu anlamadim canim ya :içelim:
canım adet olacağın tarihi vereceksin a.s.
yaaa benim içimden neden test yapmak gelmiyor arkadaşlar fisfisfis bu ay böyle saldım kendimi canı bişiy istemiyor test yapmak bile çok uyuşuk oldum kızıyorm kendimeeskiden günüm gelmeden koşar alırdm test aslında ben mayısa bekliyorm nedense bu ay hiç öyle bir derdm yok:uhm:
yaaa benim içimden neden test yapmak gelmiyor arkadaşlar fisfisfis bu ay böyle saldım kendimi canı bişiy istemiyor test yapmak bile çok uyuşuk oldum kızıyorm kendimeeskiden günüm gelmeden koşar alırdm test aslında ben mayısa bekliyorm nedense bu ay hiç öyle bir derdm yok:uhm:
ben halaa beklemedeyimm
cerencimden haber yokmu yaa
onerelere kaybolduuu
canım dpdısdıpdıs senın adına bayılıyorum valla hep ölicem yakalayamıyodum seni şimdi görürsün. evde de hep dilimde hani müzik gibi adını söyluyom . beni de mayıs 14 e eklermisin . şimdi adet oldum umarım bidaha ki aya çift çizgiyi görür sizlerle bu sevincimi paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?