- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Rica ederim canim. İkinci kez yumurtlama olayını bilemedim bence yine o kadar kısa sürede ikinci yumurtlama olmaz sanki önceki piki degerlendirdiysen çok önemseme o koyuluğu bence yarin silikleşir yineGenelde 1, 2 saat sıvı almadan yaptım ama 2.kez mi yumurtluyorum onu düşündümcevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Evet bencede geç olabilir seninki biraz daha bekle o zaman sen canmm testlerle takip et şimdilikDüşük çıkarsa diye korkuyorum yumurtlama günüm 9 nisandı bazı arkadaşlar geç döllenme olabilir yazmış bilemedim ne yapacağımı
neyse ki bu tarz düşüncelerimde yalnız değilimAhahshfjfk ay kahkaha attım ben de dün 3 boyutlu sperm ve yumurtalık karşılaşmasini izlemiştim ondan beri hayal ediyorum içimde oluştuğunu jdfkgkgk
Evett yani bencede biz biyolojik kısmıyla ilgileniyoruz zaten bu gayet normal bişeyneyse ki bu tarz düşüncelerimde yalnız değilimhepimiz normaliz bence düşüncelerimiz bizi ele geçirmiş
Bende bel ağrısı hafif var göğüslerim de sanki süt bezelerim şişmiş gibi nokta gibi elime geliyor üst kısımda ikisinde de ve dolgun biraz inşallah kırmızıları görmeyiz ben dün kan testi verdim negatif ama daha var regl me. Çıkmaz dediler ama dinlemedimCanimlar durum güncellemesi yapıyorum regl günlerimiz aynı sayılır analiz yapalım
Bende bel ve kasık ağrısı devam akıntım oluyor bide sabah göğüs uclarim acıdı şuan yok durum bubahari bekliyorum LunaLovegoodd
Yarın sabah tekrar yapayim o zamanRica ederim canim. İkinci kez yumurtlama olayını bilemedim bence yine o kadar kısa sürede ikinci yumurtlama olmaz sanki önceki piki degerlendirdiysen çok önemseme o koyuluğu bence yarin silikleşir yine
Kız sende çok erken vermişsin az gecikmesini bekle yoksa stress babacim stres şimdi eğleniyoruz kendimize az dur oyalanalim böyle regle kadarBende bel ağrısı hafif var göğüslerim de sanki süt bezelerim şişmiş gibi nokta gibi elime geliyor üst kısımda ikisinde de ve dolgun biraz inşallah kırmızıları görmeyiz ben dün kan testi verdim negatif ama daha var regl me. Çıkmaz dediler ama dinlemedim
Canım o hepimizde var bende şuan psikolojik olarak hamile sayılırım halbuki daha reglme 10 gün varSat 7 nisan
Bat 6 Mayıs
Benide gruba eklermisiniz
Ben galiba psikolojik olarak hamileyim ama fizyolojik olarak belirsiz bir durumdayım hdhdgagdgd bugün biraz korktuğum bir durum oldu ve otomatikman kasıklarıma ağrı girdi sanki sıkışıyor gibiydi karnımın içi zaten 2 gündür bir acı vardı. Pik günlerim 19 ile 20 idi 21 inde t çizgisi silikleşti. Ben bu 3 günüde değerlendirdim. Test için ay sonunu beklemem doğru olur değilmi
Zaman hiç geçmiyormuş gibiKız sende çok erken vermişsin az gecikmesini bekle yoksa stress babacim stres şimdi eğleniyoruz kendimize az dur oyalanalim böyle regle kadar
Aahahkd kıyamam ya dur bakalım inşallah pozitifi görürsün sabreden dervişler muradına erecekZaman hiç geçmiyormuş gibibende Türk kimliği olmadığı için bekleyip durdum bir de özelde sonucu 0.100 ü beklemişim
Ben de şansımı deneyeyimKullandım canım onu yumurtlama zamanı öncesi 3 gün içiyorsun eşin ve sen ama pek bir faydası olmadı bende sen dene bakım inşallah faydası olur
Sat regl başlangıç bat sonraki regl zamanıSat bat ne oluyor ya çözemedim
Ayy inşallah canım beraber ilerliycezBizimde günlerimiz aynıymış sizinle rabbim 21 mayısı gebelikle görmek nasip etsin tabloda hepşmizib nazar boncugu olsun ıns
Bende pko var doktor femara verdi arefe günü yani Salı günü 16 mm olarak 4 tane yumurtam vardı bana perşembe cumartesi ilişki olsun dedi ben pazartesi ve çarşamba da değerlendirdimAahahkd kıyamam ya dur bakalım inşallah pozitifi görürsün sabreden dervişler muradına erecekbende şu 10 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum bu sefer farklı şeyler oluyo vücudumda umarım doğrudur hfjfjgkj
Canım o zaman sen ovulasyonla takip etsen daha iyi olmaz mı yapmış miydin daha önceBende pko var doktor femara verdi arefe günü yani Salı günü 16 mm olarak 4 tane yumurtam vardı bana perşembe cumartesi ilişki olsun dedi ben pazartesi ve çarşamba da değerlendirdimne zaman yumurtladım bilmiyorum bayram girdi araya nerde tuttu onu da bilmiyorum. Cumartesiden sonra korun dedi çoğul gebelik olmasın diye ben korunmadım şimdi ben hangisinden baz alıp test yapcam perşembe gününe baz alsam tutmamış negatif oluyor cumartesiye alsam bikaç gün sonra çıkar diğer günler de tutuyormuş ben şok bir de bende pko olduğu için regl tarihim de belli olmuyor ben neye göre test yapcam ? en fazla 45 günde bir oluyor bazen 35 bazen 30 heellllppp
Hadi inşallahh benım ramazandan sonea biraz dengem şaştı gibi cok anlayamıyorum yumurtlamayı inovita marka ovulasyıb testi kullanayum dedim bende geçen ay günü gmremedim piki meseka kaçırdım galibaAyy inşallah canım beraber ilerliycezben bu ay ovulasyon testi kullanmiycam uygulamayla hep aynı. İkimizin zamanlama aynı olabilir. Hayırlısı olsun
Sen ne zaman gördün yumurtlamayı canımAyy inşallah canım beraber ilerliycezben bu ay ovulasyon testi kullanmiycam uygulamayla hep aynı. İkimizin zamanlama aynı olabilir. Hayırlısı olsun inşallah