Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Pko olduğu için bende full pik çıkıyor kuzum malesef kötü denk geldi bayram tatili falan girince
Nasıl yani canım ben pkolu olanlarda gördüğüm kadarıyla biraz geç olsa da pik gören oluyor sen gördüğünde yumurtlamani yakalamış olmayasın devam ettin mi 1 ay boyunca ovulasyona hiç hemen bıraktın mi

Nasıl yani canım ben pkolu olanlarda gördüğüm kadarıyla biraz geç olsa da pik gören oluyor sen gördüğünde yumurtlamani yakalamış olmayasın devam ettin mi 1 ay boyunca ovulasyona hiç hemen bıraktın mi
Ettim kuzum ben zaten pko olduğumu bilmiyordum ovulasyonla öğrendim yeni başladı sayılır

Bende pko var doktor femara verdi arefe günü yani Salı günü 16 mm olarak 4 tane yumurtam vardı bana perşembe cumartesi ilişki olsun dedi ben pazartesi ve çarşamba da değerlendirdim 😂 ne zaman yumurtladım bilmiyorum bayram girdi araya nerde tuttu onu da bilmiyorum. Cumartesiden sonra korun dedi çoğul gebelik olmasın diye ben korunmadım 😅 şimdi ben hangisinden baz alıp test yapcam 😂😂 perşembe gününe baz alsam tutmamış negatif oluyor cumartesiye alsam bikaç gün sonra çıkar diğer günler de tutuyormuş ben şok 😂😂 bir de bende pko olduğu için regl tarihim de belli olmuyor ben neye göre test yapcam ? 😂😂 en fazla 45 günde bir oluyor bazen 35 bazen 30 😂 heellllppp 😂😂
Off şu pko valla belirtiniz varsa 30. Gündem itibaren beş gün arayla yapın 🤣

Kızlaaar şimdi ben bi kaç soru sorayım en baştan söyleyeyim umut 0
Şöyleki daha öncede söylemiştin bende pcos var geçen sene Temmuz'dan beri korunmuyoruz ve doktor kontrolüne gitmiştik Temmuz'da neyse aralıkta hsg sperm testi vs herşeyi yaptırdık sıkıntı yok dendi pcos dısında ocak ayı letu kullandım hiç gelişme olmadı bu ay döngünün 3. Günü bayram tatiline gelince bu bayram maalesef ilaç takviyesi vs almadım doktorumun önerdiği takviyeyi değiştirdim sorarak tabi burada bir arkadaşımız önermişti onu kullanmaya basladım ovu testi yaptım hala pik görmedim ama yumurtlama zamanımda belirtilerin vardı ve iki üç gündür yine akıntı sancı gibi belirtilerim var döngü 2 Mayısta başlayacak ama bende 3 gündür midemde bir ağırlık yiyeceklerden tiskinme var baş dönmesi sık idrara çıkma var ilk kez böyle hissediyorum ovu testlerine devam ediyorum ama birşeu yok gibi orta belirgin halde neler oluyor öneriniz var mı hamile olan arkadaşlar bi yorum yapar mısınız? ( her zaman geçte olsa olan döngüm 2 aydır duphaston ile başlatıyoruz)
. Kızlar birşey söyleyin ben mi deliriyorum belirti ararken basına gelen var mı

. Kızlar birşey söyleyin ben mi deliriyorum belirti ararken basına gelen var mı
Canm yardimci olmak isterdim inan bilemiyorum hiç belki de hamilesindir ovuya devam et bakalım. Bu konuyla ilgili başlıklar vardır belki o gruplara da sorabilirsin pkolu olup hamile olanlar grubu falan bi bak istersen 😊

Kızlar merhaba. Bendede Pko var. 6 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ovulasyon testini denedim. Pik göremediğimi düşünüyorum (bununla alakalı konu açmıştım). Bat 21 Nisan ama henüz regl olmadım. Test yapmaya cesaretimde yok çünkü kaşık ağrısı, bel ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik var (tipik regl belirtileri). Bende gruba katılmak istiyorum benide alabilir misiniz?☺️

Kızlar merhaba. Bendede Pko var. 6 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ovulasyon testini denedim. Pik göremediğimi düşünüyorum (bununla alakalı konu açmıştım). Bat 21 Nisan ama henüz regl olmadım. Test yapmaya cesaretimde yok çünkü kaşık ağrısı, bel ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik var (tipik regl belirtileri). Bende gruba katılmak istiyorum benide alabilir misiniz?☺️
Tabi ki alırız sat nedir

Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır😏
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari

🪻İSİM🪻🩶 SAT 🩶🩵 BAT 🩷
@kelebek_vadisi🤰🏼🧿
@Basakbasak1🤰🏼🧿
@ogretmennnhaniiimm1🤰🏼🧿
@mervk06🤰🏼🧿
@edahandro🤰🏼🧿
@hayaletcizgi🤰🏼🧿
@Orangegreysky🤰🏼🧿
@1begonya6 Şubat7 Mart
@eflatundunya12 Şubat9 Mart
@Umutvari15 Şubat13 Mart
@tcherss17 Şubat14 Mart
@brcubrcu010114 Şubat14 Mart
bestmb bestmb 17 Mart20 Nisan
@ArasaNillGerek18 Nisan13 Mayıs
@zesamu9327 Şubat23 Mart
@bernaad26 Mart21 Nisan
@CinnamonQueen29 Şubat29 Mart
@benaroz29 Mart23 Nisan
@letitbee2 Mart1 Nisan
@Imeraferaa7 Mart2 Nisan
@blackkdahlia8 Mart5 Nisan
@Sipser5 Nisan3 Mayıs
@zeytinagaci18 Mart6 Nisan
@sevayd7 Nisan4 Mayıs
@CandyButcher11 Nisan11 Mayıs
@kemik kadin2 Mart2 Nisan
@Hasretimm12318 Mart12 Nisan
@hayatsuaa5 Mart4 Nisan
@OLENA MIRA24 Şubat25 Mart
@beyazmanolya6622 Nisan21 Mayıs
@mervemavi318 Mart1Nisan
@ecutos19 Nisan19 Mayıs
@deryaderya221 Mart20 Nisan
@Erbdky19 Şubat18 Mart
@Cukurova7812 Mart9 Nisan
@burcak297 Nisan3 Mayıs
@balli9711 Mart5 Nisan
@knickerbockerbande1 Mart4 Nisan
@nurten19848 Mart1 Nisan
@cebellato4 Mart30 Mart
@Psrk4126 Mart25 Nisan
@elmeliseker1 Nisan2 Mayıs
@Minikpatissss24 Mart23 Nisan
@burrrr133115 Mart15 Nisan
Mercan0652 Mercan0652 7 Nisan3 Mayıs
@nisan9715 Nisan11 Mayıs
@bahari bekliyorum5 Nisan1 Mayıs
@matogretmeni31 Mart25 Nisan
@sarkz31 Mart24 Nisan
LunaLovegoodd LunaLovegoodd 27 Mart1 Mayıs
@Kevssooo19 Mart13 Nisan
F Fatoss06 22 Nisan21 Mayıs
@ayaaaa15 Mart12 Nisan
@hsfabjau15 Mart12 Nisan
@Cokbilmisbayan25 Mart12 Nisan
@ela_mommy16 Mart17 Nisan
@gonal f 9001 Nisan3 Mayıs
@Sarisu24 Mart19 Nisan
@asu3209 Nisan8 Mayıs
@keug026 Mart25 Nisan
@tomrs31 Mart28 Nisan
@suheddaaaa15 Nisan16 Mayıs
@cakilhanim27 Mart26 Nisan
@Gamzeeakgul7 Nisan6 Mayıs
cidooss cidooss 20 Mart21 Nisan
Benide ekler misiniz 29 mar sat
Bat 30 nisan

Benim bugün yumurta akı gibi akıntım oldu kafam karıştı alt bel tarafimdada ağrı var biraz ilişki sabah oldu bakalim

kızlar regl gecikmesi 4.gün döngümün ise 39.günü regl olmadım bel ağrısı kasık ağrısı var ama lekelenme akıntı vs yok.

artımed erken gebelik testi vardı sadece eczanede onu aldım. kullanan hata almayan var mıdır? cok ucuz olunca güvenemedim

kızlar regl gecikmesi 4.gün döngümün ise 39.günü regl olmadım bel ağrısı kasık ağrısı var ama lekelenme akıntı vs yok.

artımed erken gebelik testi vardı sadece eczanede onu aldım. kullanan hata almayan var mıdır? cok ucuz olunca güvenemedim
Artı med olunca güvenme sanırım hepimizi hayal kırıklığına uğratmişliği vardır

X