- 1 Şubat 2024
- 458
- 156
- 31
Pko olduğu için bende full pik çıkıyor kuzum malesef kötü denk geldi bayram tatili falan girinceCanım o zaman sen ovulasyonla takip etsen daha iyi olmaz mı yapmış miydin daha önce
Nasıl yani canım ben pkolu olanlarda gördüğüm kadarıyla biraz geç olsa da pik gören oluyor sen gördüğünde yumurtlamani yakalamış olmayasın devam ettin mi 1 ay boyunca ovulasyona hiç hemen bıraktın miPko olduğu için bende full pik çıkıyor kuzum malesef kötü denk geldi bayram tatili falan girince
Ettim kuzum ben zaten pko olduğumu bilmiyordum ovulasyonla öğrendim yeni başladı sayılırNasıl yani canım ben pkolu olanlarda gördüğüm kadarıyla biraz geç olsa da pik gören oluyor sen gördüğünde yumurtlamani yakalamış olmayasın devam ettin mi 1 ay boyunca ovulasyona hiç hemen bıraktın mi
Off şu pko valla belirtiniz varsa 30. Gündem itibaren beş gün arayla yapınBende pko var doktor femara verdi arefe günü yani Salı günü 16 mm olarak 4 tane yumurtam vardı bana perşembe cumartesi ilişki olsun dedi ben pazartesi ve çarşamba da değerlendirdimne zaman yumurtladım bilmiyorum bayram girdi araya nerde tuttu onu da bilmiyorum. Cumartesiden sonra korun dedi çoğul gebelik olmasın diye ben korunmadım şimdi ben hangisinden baz alıp test yapcam perşembe gününe baz alsam tutmamış negatif oluyor cumartesiye alsam bikaç gün sonra çıkar diğer günler de tutuyormuş ben şok bir de bende pko olduğu için regl tarihim de belli olmuyor ben neye göre test yapcam ? en fazla 45 günde bir oluyor bazen 35 bazen 30 heellllppp
Anladim canım hayırlısıyla olur inşallah azcik sabretcezEttim kuzum ben zaten pko olduğumu bilmiyordum ovulasyonla öğrendim yeni başladı sayılır
Hastanedekilerle kanka olacağım sanırımOff şu pko valla belirtiniz varsa 30. Gündem itibaren beş gün arayla yapın
İnşallah kuzum yaa çok çabalıyorumAnladim canım hayırlısıyla olur inşallah azcik sabretcez
. Kızlar birşey söyleyin ben mi deliriyorum belirti ararken basına gelen var mıKızlaaar şimdi ben bi kaç soru sorayım en baştan söyleyeyim umut 0
Şöyleki daha öncede söylemiştin bende pcos var geçen sene Temmuz'dan beri korunmuyoruz ve doktor kontrolüne gitmiştik Temmuz'da neyse aralıkta hsg sperm testi vs herşeyi yaptırdık sıkıntı yok dendi pcos dısında ocak ayı letu kullandım hiç gelişme olmadı bu ay döngünün 3. Günü bayram tatiline gelince bu bayram maalesef ilaç takviyesi vs almadım doktorumun önerdiği takviyeyi değiştirdim sorarak tabi burada bir arkadaşımız önermişti onu kullanmaya basladım ovu testi yaptım hala pik görmedim ama yumurtlama zamanımda belirtilerin vardı ve iki üç gündür yine akıntı sancı gibi belirtilerim var döngü 2 Mayısta başlayacak ama bende 3 gündür midemde bir ağırlık yiyeceklerden tiskinme var baş dönmesi sık idrara çıkma var ilk kez böyle hissediyorum ovu testlerine devam ediyorum ama birşeu yok gibi orta belirgin halde neler oluyor öneriniz var mı hamile olan arkadaşlar bi yorum yapar mısınız? ( her zaman geçte olsa olan döngüm 2 aydır duphaston ile başlatıyoruz)
Canm yardimci olmak isterdim inan bilemiyorum hiç belki de hamilesindir ovuya devam et bakalım. Bu konuyla ilgili başlıklar vardır belki o gruplara da sorabilirsin pkolu olup hamile olanlar grubu falan bi bak istersen. Kızlar birşey söyleyin ben mi deliriyorum belirti ararken basına gelen var mı
Yaa hemen regl bitince başlamadın mı kullanmayaHadi inşallahh benım ramazandan sonea biraz dengem şaştı gibi cok anlayamıyorum yumurtlamayı inovita marka ovulasyıb testi kullanayum dedim bende geçen ay günü gmremedim piki meseka kaçırdım galiba
Canım ben 5-6 nisan pik 7 Nisan çatlama gördüm ama değerlendirememiştim zatenSen ne zaman gördün yumurtlamayı canım
Tabi ki alırız sat nedirKızlar merhaba. Bendede Pko var. 6 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ovulasyon testini denedim. Pik göremediğimi düşünüyorum (bununla alakalı konu açmıştım). Bat 21 Nisan ama henüz regl olmadım. Test yapmaya cesaretimde yok çünkü kaşık ağrısı, bel ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik var (tipik regl belirtileri). Bende gruba katılmak istiyorum benide alabilir misiniz?
Teşekkür ederim sat 20 martTabi ki alırız sat nedir
Benide ekler misiniz 29 mar satKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @kelebek_vadisi @Basakbasak1 @ogretmennnhaniiimm1 @mervk06 @edahandro @hayaletcizgi @Orangegreysky @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart bestmb 17 Mart 20 Nisan @ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 29 Mart 23 Nisan @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 7 Nisan 4 Mayıs @CandyButcher 11 Nisan 11 Mayıs @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 22 Nisan 21 Mayıs @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Nisan 19 Mayıs @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @burcak29 7 Nisan 3 Mayıs @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 1 Nisan 2 Mayıs @Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan Mercan0652 7 Nisan 3 Mayıs @nisan97 15 Nisan 11 Mayıs @bahari bekliyorum 5 Nisan 1 Mayıs @matogretmeni 31 Mart 25 Nisan @sarkz 31 Mart 24 Nisan LunaLovegoodd 27 Mart 1 Mayıs @Kevssooo 19 Mart 13 Nisan F Fatoss06 22 Nisan 21 Mayıs @ayaaaa 15 Mart 12 Nisan @hsfabjau 15 Mart 12 Nisan @Cokbilmisbayan 25 Mart 12 Nisan @ela_mommy 16 Mart 17 Nisan @gonal f 900 1 Nisan 3 Mayıs @Sarisu 24 Mart 19 Nisan @asu320 9 Nisan 8 Mayıs @keug0 26 Mart 25 Nisan @tomrs 31 Mart 28 Nisan @suheddaaaa 15 Nisan 16 Mayıs @cakilhanim 27 Mart 26 Nisan @Gamzeeakgul 7 Nisan 6 Mayıs cidooss 20 Mart 21 Nisan
Artı med olunca güvenme sanırım hepimizi hayal kırıklığına uğratmişliği vardırkızlar regl gecikmesi 4.gün döngümün ise 39.günü regl olmadım bel ağrısı kasık ağrısı var ama lekelenme akıntı vs yok.
artımed erken gebelik testi vardı sadece eczanede onu aldım. kullanan hata almayan var mıdır? cok ucuz olunca güvenemedim
başka test yoktu ya 3 tane aldım bende garanti olsun diye artımed denArtı med olunca güvenme sanırım hepimizi hayal kırıklığına uğratmişliği vardır
yaptım 1 tanesini negatifArtı med olunca güvenme sanırım hepimizi hayal kırıklığına uğratmişliği vardır