- 8 Temmuz 2015
- 106
- 151
25-26 nisanda olmam lazımbat ne zaman kuzum senin geç döllenme olabilir mi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25-26 nisanda olmam lazımbat ne zaman kuzum senin geç döllenme olabilir mi sanki
peki yumurtlama günün ne zamandı canım25-26 nisanda olmam lazım
9 nisandıpeki yumurtlama günün ne zamandı canım
senin dün veya bugün regl olman lazımdı çünkü 14 gün olayı var ya yumurtlamadan sonra bence senin ki geç döllenme kuzum istersen bir kan tahlili ver böylece kafan rahatlar varsa vardır zaten sadece çok erken öğrenmiş olursun sabrın varsa 4 gün daha bekle tabi kendini sakin tutabilirsen9 nisandı
Hayır hamile kalınca değil Son adet tarihi (sat) - ve başlangıç yani yeni dönemde olacak olan tarihinizi yazmanız yeterli ☺Aaa hamile kalınca mı ekliyorsunuz suan hamile değilim çalışmalara devam ediyoruz olduğunda yeniden yazarım
Belki, ilk ısrarla erken gebelik testi mi denesenizBat bugün ama adet olmadım kızlaar sadece sağ kasığımda batma ve göğüslerimde hafif şişlik var ama yumurtlamam normalde 8-9-10 nisan bekleniyordu 13 nisanda pik oldu 14 nisan gece çatladı acaba reglim gecikecek olabilir mii yoksa hamilelik varsa ondan dolayı mı olmadım aklım karıştıı
Kan verdiniz mi geç döllenme olduysa belkiBen iki gün önce de test atmıştım silinti bu sabahta yaptım yine silik çıktı Eki Görüntüle 3418333
Korkuyorum aslında negatif çıkarsa üzülürüm diye ama yapacağım, umarım yarın sabaha kadar sabredebilirimBelki, ilk ısrarla erken gebelik testi mi deneseniz
Hayırlısı diyelimKorkuyorum aslında negatif çıkarsa üzülürüm diye ama yapacağım, umarım yarın sabaha kadar sabredebilirim
Olabilir canim ama geçen aylar bu zamanlar agrimamisti göğüslerim ve bel kasik ağrısi yoktu bu ay var hepsi bilemiyorum belki de psikolojiktir inşallah değildirbu ay regl olmadan önce 2-3 gün gögüslerimde agrı ve acı cok oldu normalde cok az hassasiyetten başka bişiy olmazdı değilime uğruyor hormonlar belkide insallah sizinki hamişliktir
Canım sanki var gibi silik kan versene sennBen iki gün önce de test atmıştım silinti bu sabahta yaptım yine silik çıktı Eki Görüntüle 3418333
Bence ovu boşa harcama canim regle 1 gün kala falan yap koyu çıkarsa zaten hamişsindirrbende gögüs ağrısı felan sıfır sadece uzanırken öksürürken minik kasık ağrılarım var özellikle sol kasık sabahları idrara sıkışıkken idtarırım yaparken birşey düşecek gibi oluyor ovü testi bu sabah tekrarladım dünküyle aynı çıktı ben her ihtimale karşı değerlendirdim dün beyaz kremsi bir akıntı oldu onun dışında başka belirti yok kuzum zaten bunlarda belirti sayılmaz gibi geliyor
Canim geçen ay bende de böyle olmuştu sıvı alımına göre değişebilir çizgilerin tekrar koyulaşmasi yani o kadar kısa sürede zaten hamile kalamazsin sanki. Pik günlerini degerlendirdiysen biraz bekle bakalimMerhaba, bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim. 12. Ve 13.gunu pik diye düşündüm ve 12.13.15. günleri değerlendirdik. Bugün sabah tekrar yaptım(en alttaki) , sanki tekrar koyulasmaya başladı gibi. Testlerden anlayan birisi cevaplayabilir mi? Ayrıca dünden beri de akintim var
Göğsüm kasiğim belim agriyinca seviniyorum resmen bu nasıl psikopatliktir umarim boşa ağrımiyodurbende gögüs ağrısı felan sıfır sadece uzanırken öksürürken minik kasık ağrılarım var özellikle sol kasık sabahları idrara sıkışıkken idtarırım yaparken birşey düşecek gibi oluyor ovü testi bu sabah tekrarladım dünküyle aynı çıktı ben her ihtimale karşı değerlendirdim dün beyaz kremsi bir akıntı oldu onun dışında başka belirti yok kuzum zaten bunlarda belirti sayılmaz gibi geliyor
Genelde 1, 2 saat sıvı almadan yaptım ama 2.kez mi yumurtluyorum onu düşündüm cevap verdiğiniz için teşekkür ederimCanim geçen ay bende de böyle olmuştu sıvı alımına göre değişebilir çizgilerin tekrar koyulaşmasi yani o kadar kısa sürede zaten hamile kalamazsin sanki. Pik günlerini degerlendirdiysen biraz bekle bakalim
Düşük çıkarsa diye korkuyorum yumurtlama günüm 9 nisandı bazı arkadaşlar geç döllenme olabilir yazmış bilemedim ne yapacağımıCanım sanki var gibi silik kan versene senn
aa sen öyle diyorsun yaaa bana ne demeli kasıklarımın tüm soy ağacını çıkardım hatta bir ara yumurtam çatlayınca düşünce gücüyle spremle yumurtalığımı karşılaştırdımGöğsüm kasiğim belim agriyinca seviniyorum resmen bu nasıl psikopatliktir umarim boşa ağrımiyodur
Ahahshfjfk ay kahkaha attım ben de dün 3 boyutlu sperm ve yumurtalık karşılaşmasini izlemiştim ondan beri hayal ediyorum içimde oluştuğunu jdfkgkgkaa sen öyle diyorsun yaaa bana ne demeli kasıklarımın tüm soy ağacını çıkardım hatta bir ara yumurtam çatlayınca düşünce gücüyle spremle yumurtalığımı karşılaştırdım