Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Merhaba, bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim. 12. Ve 13.gunu pik diye düşündüm ve 12.13.15. günleri değerlendirdik. Bugün sabah tekrar yaptım(en alttaki) , sanki tekrar koyulasmaya başladı gibi. Testlerden anlayan birisi cevaplayabilir mi? Ayrıca dünden beri de akintim var

Eklentiler

• 1000049852.jpg
    1000049852.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 45
Aaa hamile kalınca mı ekliyorsunuz suan hamile değilim çalışmalara devam ediyoruz olduğunda yeniden yazarım 🙏🏻🙏🏻
Hayır hamile kalınca değil Son adet tarihi (sat) - ve başlangıç yani yeni dönemde olacak olan tarihinizi yazmanız yeterli ☺

Bat bugün ama adet olmadım kızlaar sadece sağ kasığımda batma ve göğüslerimde hafif şişlik var ama yumurtlamam normalde 8-9-10 nisan bekleniyordu 13 nisanda pik oldu 14 nisan gece çatladı acaba reglim gecikecek olabilir mii yoksa hamilelik varsa ondan dolayı mı olmadım aklım karıştıı 🥹
Belki, ilk ısrarla erken gebelik testi mi deneseniz

Kızlaaar şimdi ben bi kaç soru sorayım en baştan söyleyeyim umut 0
Şöyleki daha öncede söylemiştin bende pcos var geçen sene Temmuz'dan beri korunmuyoruz ve doktor kontrolüne gitmiştik Temmuz'da neyse aralıkta hsg sperm testi vs herşeyi yaptırdık sıkıntı yok dendi pcos dısında ocak ayı letu kullandım hiç gelişme olmadı bu ay döngünün 3. Günü bayram tatiline gelince bu bayram maalesef ilaç takviyesi vs almadım doktorumun önerdiği takviyeyi değiştirdim sorarak tabi burada bir arkadaşımız önermişti onu kullanmaya basladım ovu testi yaptım hala pik görmedim ama yumurtlama zamanımda belirtilerin vardı ve iki üç gündür yine akıntı sancı gibi belirtilerim var döngü 2 Mayısta başlayacak ama bende 3 gündür midemde bir ağırlık yiyeceklerden tiskinme var baş dönmesi sık idrara çıkma var ilk kez böyle hissediyorum ovu testlerine devam ediyorum ama birşeu yok gibi orta belirgin halde neler oluyor öneriniz var mı hamile olan arkadaşlar bi yorum yapar mısınız? ( her zaman geçte olsa olan döngüm 2 aydır duphaston ile başlatıyoruz)

Son düzenleme:
bu ay regl olmadan önce 2-3 gün gögüslerimde agrı ve acı cok oldu normalde cok az hassasiyetten başka bişiy olmazdı değilime uğruyor hormonlar belkide insallah sizinki hamişliktir 🤲🏻
Olabilir canim ama geçen aylar bu zamanlar agrimamisti göğüslerim ve bel kasik ağrısi yoktu bu ay var hepsi bilemiyorum belki de psikolojiktir inşallah değildir

😂 bende gögüs ağrısı felan sıfır sadece uzanırken öksürürken minik kasık ağrılarım var özellikle sol kasık sabahları idrara sıkışıkken idtarırım yaparken birşey düşecek gibi oluyor😬 ovü testi bu sabah tekrarladım dünküyle aynı çıktı ben her ihtimale karşı değerlendirdim dün beyaz kremsi bir akıntı oldu onun dışında başka belirti yok kuzum zaten bunlarda belirti sayılmaz gibi geliyor ☺️
Bence ovu boşa harcama canim regle 1 gün kala falan yap koyu çıkarsa zaten hamişsindirr

Merhaba, bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim. 12. Ve 13.gunu pik diye düşündüm ve 12.13.15. günleri değerlendirdik. Bugün sabah tekrar yaptım(en alttaki) , sanki tekrar koyulasmaya başladı gibi. Testlerden anlayan birisi cevaplayabilir mi? Ayrıca dünden beri de akintim var
Canim geçen ay bende de böyle olmuştu sıvı alımına göre değişebilir çizgilerin tekrar koyulaşmasi yani o kadar kısa sürede zaten hamile kalamazsin sanki. Pik günlerini degerlendirdiysen biraz bekle bakalim😊😊

😂 bende gögüs ağrısı felan sıfır sadece uzanırken öksürürken minik kasık ağrılarım var özellikle sol kasık sabahları idrara sıkışıkken idtarırım yaparken birşey düşecek gibi oluyor😬 ovü testi bu sabah tekrarladım dünküyle aynı çıktı ben her ihtimale karşı değerlendirdim dün beyaz kremsi bir akıntı oldu onun dışında başka belirti yok kuzum zaten bunlarda belirti sayılmaz gibi geliyor ☺️
Göğsüm kasiğim belim agriyinca seviniyorum resmen bu nasıl psikopatliktir 😂😂 umarim boşa ağrımiyodur 😂😂

Canim geçen ay bende de böyle olmuştu sıvı alımına göre değişebilir çizgilerin tekrar koyulaşmasi yani o kadar kısa sürede zaten hamile kalamazsin sanki. Pik günlerini degerlendirdiysen biraz bekle bakalim😊😊
Genelde 1, 2 saat sıvı almadan yaptım ama 2.kez mi yumurtluyorum onu düşündüm 🙈 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🌸

aa sen öyle diyorsun yaaa bana ne demeli 😂 kasıklarımın tüm soy ağacını çıkardım 🤣🤣hatta bir ara yumurtam çatlayınca düşünce gücüyle spremle yumurtalığımı karşılaştırdım 🤣🤣🤣
Ahahshfjfk ay kahkaha attım ben de dün 3 boyutlu sperm ve yumurtalık karşılaşmasini izlemiştim ondan beri hayal ediyorum içimde oluştuğunu jdfkgkgk😂😂😂

X