- 14 Mart 2022
- 364
- 317
aklında kalsın kuzum aynen konu çok dağıldıAhhajdfk ay bende de afedersin ishal gibi bişey oldu wcde asjfkg cidden mi salataliği bilmiyordum bak hep salata yerim halbuki neyse daha fazla çirkinleşmeyelim jfjfgj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklında kalsın kuzum aynen konu çok dağıldıAhhajdfk ay bende de afedersin ishal gibi bişey oldu wcde asjfkg cidden mi salataliği bilmiyordum bak hep salata yerim halbuki neyse daha fazla çirkinleşmeyelim jfjfgj
Ekleyin güncelleyelimCanımlar ben elendim halbuki kadir gecesinde çok fazla dua etmiştim çok inanmıştım demek bu ay nasip değilmiş Allah im hayırlı zaman da nasip eder inşallah bana da sizlere de yeni sat-bat tarihi buraya mı ekleyeyim mi devam mı
Kullandım canım onu yumurtlama zamanı öncesi 3 gün içiyorsun eşin ve sen ama pek bir faydası olmadı bende sen dene bakım inşallah faydası olurOnu ben yapmadım bu ay ben de düşünüyorum. Onu da denemedim demeyeyim. Allah tan umut kesilmez. Sabırla bekliyoruz. Bu ay Meryem Ana otunu da deniycem.geçen ay aldım ama kullanamadim. Bu ay kullancam belki faydası olur . Sen kullandın mı
Sat bat ne oluyor ya çözemedimSat 22 Nisan bat 21 Mayıs. Teşekkür ederim
Son adet tarihi ve beklenen adet tarihiSat bat ne oluyor ya çözemedim
Ben 4 gün boyunca pik olarak yorumlamadım 2 gün boyunca pik oldu o iki gunu degerlendirdimertesi gün silik çıktı çatladığını varsayarak yine değerlendirdim genelde benimde pik gunlerimde belirtilerim bulantı ve baş ağrısı ile birlikte eklem ağrısı oldu4 gün boyunca nasıl pik olarak kalıyor test normal mi acaba ?
Benim testim de bugün pik oldu. Yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum ama dün midem bulandı sürekli WC gidiyorum şişkinlik var alt karında ve bugün inanılmaz baş ağrısı çektim
Tabi sat ve bat yazarsanız tabloya ekleyelimBende gebelik düşünüyorum beni de alırmısınız gruba
Aaa hamile kalınca mı ekliyorsunuz suan hamile değilim çalışmalara devam ediyoruz olduğunda yeniden yazarımTabi sat ve bat yazarsanız tabloya ekleyelim
bu ay regl olmadan önce 2-3 gün gögüslerimde agrı ve acı cok oldu normalde cok az hassasiyetten başka bişiy olmazdı değilime uğruyor hormonlar belkide insallah sizinki hamişliktirCanimlar durum güncellemesi yapıyorum regl günlerimiz aynı sayılır analiz yapalım
Bende bel ve kasık ağrısı devam akıntım oluyor bide sabah göğüs uclarim acıdı şuan yok durum bu bahari bekliyorum LunaLovegoodd
Bizimde günlerimiz aynıymış sizinle rabbim 21 mayısı gebelikle görmek nasip etsin tabloda hepşmizib nazar boncugu olsun ınsSat 22 Nisan bat 21 Mayıs. Teşekkür ederim
Ben iki gün önce de test atmıştım silinti bu sabahta yaptım yine silik çıktıCanimlar durum güncellemesi yapıyorum regl günlerimiz aynı sayılır analiz yapalım
Bende bel ve kasık ağrısı devam akıntım oluyor bide sabah göğüs uclarim acıdı şuan yok durum bu bahari bekliyorum LunaLovegoodd
bende gögüs ağrısı felan sıfır sadece uzanırken öksürürken minik kasık ağrılarım var özellikle sol kasık sabahları idrara sıkışıkken idtarırım yaparken birşey düşecek gibi oluyor ovü testi bu sabah tekrarladım dünküyle aynı çıktı ben her ihtimale karşı değerlendirdim dün beyaz kremsi bir akıntı oldu onun dışında başka belirti yok kuzum zaten bunlarda belirti sayılmaz gibi geliyorCanimlar durum güncellemesi yapıyorum regl günlerimiz aynı sayılır analiz yapalım
bat ne zaman kuzum senin geç döllenme olabilir mi sankiBen iki gün önce de test atmıştım silinti bu sabahta yaptım yine silik çıktı Eki Görüntüle 3418333