Yaaaa çok tebrik ederimmKızlar selammkesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim 6+1 şuan5+6 görünüyor uygulamada canımhaftaya 7 hafta görünüyor benim senin kaç haftalık ? Sanada hayırlı olsun
Ahh amiiin inşallaahM
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinher doktor kontrolünden ağzınız kulaklarında çıkarsınız inşallah
teşekkYaaaa çok tebrik ederimm
Ah inşallahh banada haber verirmisin görürsenBenim 6+1 şuankeseyi bayramdan önce görmüştük bu haftada inşallah kalp atışını görürüz
Ne müsaadesi canımMerhabalar gelebilimiyim sohbet amaçlı müsade var mi
Hayırlı olsun canımKeseyi gördük şimdilik 1 tane bakalım:) 4 hafta 6 günlukmus. Kan sulandırıci iğne ve progestan verdi
Tabiki haber veririm inşallahAhh amiiin inşallaah
teşekk
Ah inşallahh banada haber verirmisin görürsen
Merhaba canım hayırlı olsun bende bugün 5. Haftadayim. Keseyi gördük, bebek henüz görünmüyor. Kese 7 mm dedi. Seninki kactiBenim 6+1 şuankeseyi bayramdan önce görmüştük bu haftada inşallah kalp atışını görürüz
Ayy maşallah yaa yerim minik fasulyeeKızlar selammkesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim çok üst üste yapmamaya çalış sperm kalitesi düşünce olmayabiliyor bizde geçen ay üste denedik olmadı ovulasyon yapmıştım bendeKızlar bugün ki ovulasyon böyle dünü değerlendirdik, bugün de eş gecmeyiz inşallah bakalımregle 10 gün var bakalım ( bu ay geç yumurtlama oldu galiba)
Eki Görüntüle 3414850
Çok teşekkürlerMerhaba canım hayırlı olsun bende bugün 5. Haftadayim. Keseyi gördük, bebek henüz görünmüyor. Kese 7 mm dedi. Seninki kacti
Kese kaç cm di canım doktor soylemismiydiÇok teşekkürlerseninde hayırlı olsun canım Bende 4+5 de keseyi gördüm şükür bayramdan öndeki haftaydı . Bu hafta da tekrar gideceğim inşallah
Kese kaç cm di canım doktor soylemismiydi
Bizde tam 4+5te gördük keseyi, ama doktor 20 gün sonra gel dedi bana süreç çok uzun geldi. Ta 8 haftalık olmuş olacak neredeyse.Çok teşekkürlerseninde hayırlı olsun canım Bende 4+5 de keseyi gördüm şükür bayramdan öndeki haftaydı . Bu hafta da tekrar gideceğim inşallah
12 mm demişti galiba net hatırlayamadımBizde tam 4+5te gördük keseyi, ama doktor 20 gün sonra gel dedi bana süreç çok uzun geldi. Ta 8 haftalık olmuş olacak neredeyse.