spermler kendisini yenilesin diye 1 gün ara vermek gerekiyorMerhaba ben bişey sorabilir miyim yumurtlamayı görünce testte, arka arkaya 3 gün mü değerlendirmek iyi olur sizce
bende 35 günde 1 regl oluyorum doktorum geç döllenme çok yüksek ihtimal senin için der her zaman.Kızlar selamlar ,35-40 günde bir adet olan pkoluyum bu ay klomen tedavisi aldım ilk kez ve çatlatma iğnesi olmadım . Doktor 18. ve 25. Günlerim arasını değerlendirmemi çatlamaya yakın çok yumurtam olduğunu söyledi bugün 30. Gündeyim negatifi gördüm . Testi erken mi yaptım geç döllenme ihtimali var mı
Hiç belirtim yok ama umut işte tekrarlarım mutlaka . Teşekkürlerbende 35 günde 1 regl oluyorum doktorum geç döllenme çok yüksek ihtimal senin için der her zaman.
Vardır belkiKızlar aşırı saçma bi şey sorsam ?
Yumurtlama dönemini dün bitirdik çatlamayı gördük birer gün arayla değerlendirdik.. Bugün alt karnıma iğne batıyor ikidebir. Daha önce hiç hissetmedim ama “hemen ertesi gün bilmiştim bana güldüler “ vs diye çok konu okudum:) Var mı bilen ?? ( henüz her şey için erken yerleşme vs olmaz biliyorum ama içim gıdıklandı işte :))
Varsa da ertesi 2 günde merhaba demez sanki çiçeğim yaVardır belki
Çok odaklanmamaya çalış akışına bırak canım inşallah güzel haberini alırızBilmiyorum canım heyecanlıyım heralde
Canim ben öyle yaptım olmadı geçen ay ama sen bilirsin belki herkeste bir olmuyodur ama bence ara vermek daha iyi sperm kalitesi düşmemesi açısındanMerhaba ben bişey sorabilir miyim yumurtlamayı görünce testte, arka arkaya 3 gün mü değerlendirmek iyi olur sizce
Canım 14 gün sonra diye biliyorum benYumurtlama oldukdan kaç gün sonra idrar testi yapılır
Bence gecikmeyi bekle canımGünaydın kızlar, reglime 3 gün var ama ne regl belirtisi var ne gebelik belirtisi yumurtlama günlerini vs toplamda çok sık ilişki yaşadık ama ne yerleşme kanaması ne hassasiyet ne regl belirtisi hiiiiiçbişeycik yok anlamadım.
sizce test yapmalı mıyım? erken gebelik testi?
Hiiç belli olmaz sen tadını çıkar varsa da dersin ikinci gün hissettim seni diyeVarsa da ertesi 2 günde merhaba demez sanki çiçeğim yaNeyse anın tadını çıkarmaktan başka çare yok
İnşallahhhhhhhhh hayırlaaaaa kolaylıklaHiiç belli olmaz sen tadını çıkar varsa da dersin ikinci gün hissettim seni diye
çok üzgünüm gerçekten umarım önümüzdeki aylarda tekrar tadarsın o duyguyuBenim gebeligim silebilirsiniz dün bebeğimi kaybettim
Çok çok geçmiş olsunBenim gebeligim silebilirsiniz dün bebeğimi kaybettim
Kalbi durdu 7. Haftasindaçok üzgünüm gerçekten umarım önümüzdeki aylarda tekrar tadarsın o duyguyusorun neydi neden böyle oldu
Kalbim aciyor..Çok çok geçmiş olsunne desem boş. Mesajınızı okuyunca içim buz gibi oldu . Ben de hala atlatamadım . Acını paylaşıyorum . Rabbim sabır versin