- 12 Aralık 2022
- 309
- 430
- 40
Bilmiyorum canım heyecanlıyım heraldeCanim çok üst üste yapmamaya çalış sperm kalitesi düşünce olmayabiliyor bizde geçen ay üste denedik olmadı ovulasyon yapmıştım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım heyecanlıyım heraldeCanim çok üst üste yapmamaya çalış sperm kalitesi düşünce olmayabiliyor bizde geçen ay üste denedik olmadı ovulasyon yapmıştım bende
Hahahaha tamm bir fasulyeeeAyy maşallah yaa yerim minik fasulyee
Canım kan testimi yarın vereceğim. Ama sanırım yarına kadar kalpten gideceğim. Çok heyecanlıyım inşallah Hayırlı pozitif haberimi verebilirim size ❤ sen nasılsın canım ? Ne durumdasın?edahandro bebeğimmmmmmm naptın nasıl gidiyor ne zaman test yapacaksın yaaa
Yarın mı çok az kalmış Allahım gönül muradını versin lütfeeeeenCanım kan testimi yarın vereceğim. Ama sanırım yarına kadar kalpten gideceğim. Çok heyecanlıyım inşallah Hayırlı pozitif haberimi verebilirim size ❤ sen nasılsın canım ? Ne durumdasın?
Ay kuzum eksik olma çok sağol. Böyle kendimi çok güçlü hissediyorum, birlikte olunca ❤ inşallah senin de hayırlı sonuçlarını alalım. Nisan ayı uğur getirsin, miladımız olsun, bebeklerimize kavuşalım inşallah kuzum ❤ hepimiz için dua ediyorumYarın mı çok az kalmış Allahım gönül muradını versin lütfeeeeen
Etiketi unutma Kadir gecesinden beri bekliyorum :))Benim yumurtlama dönemi dün gitti değerlendirdim ay sonu belli olur Allahın izniyle
Kuzum güzel haberlerini bekliyoruzzzz inşallah ikizlerine kavuşacaksın dualarım seninleCanım kan testimi yarın vereceğim. Ama sanırım yarına kadar kalpten gideceğim. Çok heyecanlıyım inşallah Hayırlı pozitif haberimi verebilirim size ❤ sen nasılsın canım ? Ne durumdasın?
inşallah tutar canım rabbim gönlüne göre versinMerhaba kızlar bende yeni geldim düşüklerim vardın rahim cıktı ve şubat ayımda histereskopi oldum doktorum iki ay ara dedi ve bu ay çalışmalara başladık geçen hafta perşembe ve cuma günü Ovalüsyonda pik gördüm ve 3 gün değerlendirdim inşallah tutar
Yaaaa benim de yarın çatlatma iğnesinin 15.günü ve dünkü negatif testten sonra yarın test yapmayı düşünüyorum. İkimiz için de yarın süper bir gün olmasını diliyorum inanıyorum ki o güzel haberi alıcazCanım kan testimi yarın vereceğim. Ama sanırım yarına kadar kalpten gideceğim. Çok heyecanlıyım inşallah Hayırlı pozitif haberimi verebilirim size ❤ sen nasılsın canım ? Ne durumdasın?
Edacım aylar önce aynı topiclerin altında yazışıyorduk, o zamandan beri ben de merakla takip ediyorum sürecini. İnşallah bu ay güzel haber alacaksın, dualarımız seninleCanım kan testimi yarın vereceğim. Ama sanırım yarına kadar kalpten gideceğim. Çok heyecanlıyım inşallah Hayırlı pozitif haberimi verebilirim size ❤ sen nasılsın canım ? Ne durumdasın?
Kuzumm aklımız sende, inşallah ikizlerinn seninledir bize güzel haberler verirsinnAy kuzum eksik olma çok sağol. Böyle kendimi çok güçlü hissediyorum, birlikte olunca ❤ inşallah senin de hayırlı sonuçlarını alalım. Nisan ayı uğur getirsin, miladımız olsun, bebeklerimize kavuşalım inşallah kuzum ❤ hepimiz için dua ediyorum
Amin canım inşallah cevap yazdığın için teşekkür ediyoruminşallah tutar canım rabbim gönlüne göre versin
Canım benim ❤ çok sağol kuzum. İnşalah hamileyimmmm diyebilirim.Kuzumm aklımız sende, inşallah ikizlerinn seninledir bize güzel haberler verirsinn
Ama keşke evde bi test yapsaan ya
Büyük heyecanla bekliyoruz tabloda seni de taçlandırmayıCanım benim ❤ çok sağol kuzum. İnşalah hamileyimmmm diyebilirim.
Yok kuzum çok korkuyorum. Test yapamıyorum. Yarın tek seferde öğreneyim ne olduysa
İnşallah kuzum. Ömrümdeki ilk pozitifim olacak olursa Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahBüyük heyecanla bekliyoruz tabloda seni de taçlandırmayı