- 15 Aralık 2022
- 17
- 10
- 34
Canım arkadaş üst üste değerlendir demiş ama ben geçen ay ovulasyonda 4 gün üst üste denemiştim yumurtlama ve çatlama günlerini ama olmadı benim sperm kalitesi düştüğünden olabilir belki bu ay üst üste dene sen için rahat etsin olmazsa diğer ay ara vererek devam edersin herkeste bir olmayadabilir tabiki ben soyleyeyim dedim yine de.Ahhh inşallah çiçeğim ne güzel dedin
Eğer buraya kadar geldiyseniz sizde içerde biryerlerde istiyorsunuz demektir böyle böyle baslıyor zaten bu aşkHayirli bekleyisler olsun. Gebelik dusunmek icin sayfaya girdim. Kararsizim. Heveslerinizi okudukca sizin adiniza mutlu oldum
Bende degil de esimde var. Ben 4 yil sonra falan dusunuyorum. 2 cocugum var biri ozel cocuk. Esim simdi 3. Olsun sonra gucumuz kalmaz, belki yasimizdan dolayi cocuk olmaz, ilerde bize bi sey oldugunda ozel olanin sorumlulugu tek cocukta olmasin diyor. 5 cocuk olsun kafasinda. Bi acidan hakli ama ben 3. Ye su an cesaret edemiyorum. 2. Cocugumdan sonra uzun sure ugramamistim.Eğer buraya kadar geldiyseniz sizde içerde biryerlerde istiyorsunuz demektir böyle böyle baslıyor zaten bu aşk
Kuzummm bayram yoğun geçti yoksa sizi unutmak ne mümkünBasakbasak1 nasil gidiyorr yaa hamişlik bebişi görünce burayı unuttun ses ver arada merakta bırakma engin tecrübelerine ihtiyacımiz var
Kızlar hayırlı akşamlar benim yumurtlamam adetimin ertesi günü ilişkim oldu ilişkiden 6 gün sonra gecesi açık kahve pembe lekem geldi ama bi sancıyla sağ tarafım zonkladı resmen sabah saat 11 gibi kesti bi kaç saat sürdü bi kaç damla gelmiş iç çamaşırım lekelenmiş sadece üstünden 5 gün geçti adetime 3 gün var kan testi çıkar mı ? Adetime 4 gün varken idrar çıkmadı ?
Anladım canim büyüyor bebiss kalp atışıni da duyarsin inşallah biran önce haberdar et yineKuzummm bayram yoğun geçti yoksa sizi unutmak ne mümkünsabahları biraz mide bulantım oluyo hemen kahvaltı yapmazsam..5+6 dayız bugün yarın doktora gidicem çok merak ediyorum bende kalp atışı duyabilicez mi diye hayırlısıyla inşallaah
İlişkinin üstünden 10 geçti çıkar değil mi çok tereddütte kaldım o gelen akıntı yerleşmemi sizce ilişkiden 6 gün sonra gelen ?3 gun kaldiysa evet kanda cikar. Ben oglumu adetten bir hafta kizimi ise adetten 9 gun once kanda ogrenmistim
İlişkinin üstünden 10 geçti çıkar değil mi çok tereddütte kaldım o gelen akıntı yerleşmemi sizce ilişkiden 6 gün sonra gelen ?
Bişey olmaz canim sperm zaten 72 saat canli kalabiliyor gün aşırı da olur 2 günde bir bile olur hatta her gün çok üst üste yapınca sperm kalitesi de düşüyor o yüzden olmayadabilir ara vermek daha iyi sanırım ben denedim üst üste olmadi yani test edildi onaylandıKızlar bişey soracağıım 13ü pik oldu ama 12si akşam değerlendirdiğimiz için pik olan günü değerlendiremedik. Bu sabah hafif silikleşmişti sabah değerlendirdik ama pik olan günü kesin değerlendirmemiz gerekir miydi bi gün öncesi ve sonrası da olsa olur mu hata mı yaptım acaba ya
Yaa genelde 6 gün yazılıyor 6 -10 gün arasıymış sanırım benim yumurtlamam erken döngüm 21 gün adetimnden 7 gün önce oldu lekelenmem yani ilişkidende 6 gün sonra oluyor işte versem kesin çıkar yani ama çok hüsrana uğradım 7 aydın çoğu kişi bekle diyor ama sabırsısız :)Iliskiden 6 gun sonra yerlesme kanamasi icin erken diye biliyorum. Ama emin degilim. Benim iki cocugumda da yerlesme kanamasi olmadi. Evet 10 gun gecmis muhakkak kanda cikar.
Dogrudur. Yerlesme kanamasina cevremde hep adete yakin donemde rastladim. Insallah bu ay nasip olurYaa genelde 6 gün yazılıyor 6 -10 gün arasıymış sanırım benim yumurtlamam erken döngüm 21 gün adetimnden 7 gün önce oldu lekelenmem yani ilişkidende 6 gün sonra oluyor işte versem kesin çıkar yani ama çok hüsrana uğradım 7 aydın çoğu kişi bekle diyor ama sabırsısız :)
Ne güzel süpriz olmuş :) beklemekte istiyorum bir şey de kalmadı adetime çarşamba günü olmam lazım hayırlısı olsun bükalım :)Dogrudur. Yerlesme kanamasina cevremde hep adete yakin donemde rastladim. Insallah bu ay nasip olurama bence bekleme git bir hastaneye test yaptir icin rahatlasin. Ben 2. Cocugumda kaynanami hastaneye goturdugumde hastanede bayildim. Tansiyonum dustu. Dr beta istemisti. 21 cikmisti degerimiz. Ilk cocugumda da rontgene yonlendirilmistim. Oncesinde test yaptilar orda cikti. Su an tekrar hamile olsam bu defa ben bile isteye adeti beklemeden gidip baktiririm
Yaa içim rahatladı valla teşekkür ederimBişey olmaz canim sperm zaten 72 saat canli kalabiliyor gün aşırı da olur 2 günde bir bile olur hatta her gün çok üst üste yapınca sperm kalitesi de düşüyor o yüzden olmayadabilir ara vermek daha iyi sanırım ben denedim üst üste olmadi yani test edildi onaylandı