Eğer ilk 10 dkda böyle ise var gibi sankiKızlar sizce silik milik bişeyler var mı ?daha tahmini yumurtlama sonrası 9. Günüm
Allah bağışlasın inşallah herşey gönlünüzce olsunBende degil de esimde var. Ben 4 yil sonra falan dusunuyorum. 2 cocugum var biri ozel cocuk. Esim simdi 3. Olsun sonra gucumuz kalmaz, belki yasimizdan dolayi cocuk olmaz, ilerde bize bi sey oldugunda ozel olanin sorumlulugu tek cocukta olmasin diyor. 5 cocuk olsun kafasinda. Bi acidan hakli ama ben 3. Ye su an cesaret edemiyorum. 2. Cocugumdan sonra uzun sure ugramamistim.
İlk 10 canım. Ay inşallahEğer ilk 10 dkda böyle ise var gibi sanki
Canim bu gebelik testi mi anlamadım ben çizgi göremedim ama sen daha iyi görürsün heralde. Ama çok erken değil mi test için yumurtlamadan sonra 14. Gün yapsan daha iyi olur bence sanki sen bilirsin yine de amaKızlar sizce silik milik bişeyler var mı ?daha tahmini yumurtlama sonrası 9. Günüm
Keseyi gördük şimdilik 1 tane bakalım:) 4 hafta 6 günlukmus. Kan sulandırıci iğne ve progestan verdiİkiz gebeliklerde de yüksek oluyor diye biliyorum baya güzel çıkmış sonuç hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
InsallahNe güzel süpriz olmuş :) beklemekte istiyorum bir şey de kalmadı adetime çarşamba günü olmam lazım hayırlısı olsun bükalım :)
Allah bağışlasın inşallah herşey gönlünüzcHepimizin
Amin. HepimizinAllah bağışlasın inşallah herşey gönlünüzce olsun
Canım yükselmeye başlamış lh hormonun , diğer çizgiyle aynı koyuluğa gelene kadar devam et , aynı koyuluk olduğunda ya da daha koyu olduğunda pik demektir . DeğerlendirMerhaba neredeyse tüm yazılanları sıkılmadan okudum bende 1 yıldır deniyorum bu ay ovulasyon testine başladım ama bir türlü kavrayamıyorım bilgisi olan var mı acaba
Çok sevindimmm maşallaahhhhKızlar selammkesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım benim zaman geçmiyorr sanki :)) 2 gün kaldıInsallahBen de merak ediyorum sonucu. Seninle beraber carsambayi beklemeye basladim bile
Kuzummm amiiin rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahÇok sevindimmm maşallaahhhh
İnşallah canımKuzummm amiiin rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimCanım yükselmeye başlamış lh hormonun , diğer çizgiyle aynı koyuluğa gelene kadar devam et , aynı koyuluk olduğunda ya da daha koyu olduğunda pik demektir . Değerlendirgönlünce olsun ..
Canım maşallahKızlar selammkesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
5+6 görünüyor uygulamada canımCanım maşallahsağlıkla büyüsün . Kaç haftalık şuan bende kalp atışı için gideceğim de ne zaman gitsem diye düşünüyorum
Kızlar selammkesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar selammkesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah