Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Herkese merhaba. Ben de 1 Nisan itibariyle klomen kullandım günde 2 kez. Ama araya bayram tatili girdiği için kontrole gidemedim. 5 Nisan'da ilacım bitti. 7_8 Nisan'da beyaz akıntım oldu kesildi. 10 Nisan'da çok yoğun şeffaf akıntım oldu 1 gün suren ve kasık ağrılarım oldu. Şu an dünden beri yoğun bel ağrım ve kasık agrilarim var. Ayrıca 2 gündür normalde yüksek olan tansiyonum düşük,ve bu yüzden de siklkliklabas dönmesi ve göz kararması yaşıyorum. Acaba yumurtam çatladı ve dollendi de o yüzden mi var ağrılarım bilgisi olan var mı? Anne olmayı çok istiyorum ben de sizler gibi

Kızlar ovulasyon bugün pik oldu , değerlendirdim..
Akşam tekrar yaptım silikleşmiş
Aynı günde silikleşmesi normal mi ,çatlama olmamış olabilir mi ..

Kızlar ovulasyon bugün pik oldu , değerlendirdim..
Akşam tekrar yaptım silikleşmiş
Aynı günde silikleşmesi normal mi ,çatlama olmamış olabilir mi ..
Normal canım çünkü belkide erken pik oldu sen yaptıgında son zamanlarıydı ben o günlerde iki bazen üç kez yapıyorum

Normal canım çünkü belkide erken pik oldu sen yaptıgında son zamanlarıydı ben o günlerde iki bazen üç kez yapıyorum

Ayyy inşallah çiçeğim ya ,
sabah yaptım pik
öğlen ve akşam silik ,
dünde silikti ..
sadece bugün sabahtan öğlene kadar pik olmadıya Artık ne yapacağımı şaşırdım valla diyecek bir şey bulamıyorum

O kadar çok dikkat etmemiz gereken şey var ki testi yapmadan önce iki saat sıvı tuketmiyorum ben çünkü çok etkiliyor hatta testi yapmaya karar verince lavaboya çıkıyorum sonra iki saat sonra hiçbirşey içmeden falan testi yapıyorum ☺ kafayı yedik artık

Ben de 3 gün sonra adetim bitecek yapmaya başlıcam.
Aralık ayında ovülasyon testini kullandım ve hemen hamile kalmıştım . Malesef 12. Haftada kaybettim bebeğimi
Şimdi tekrar istiyorum. Test aldım kullanmaya başlıcam bakalım Rabbim verir inşallah hepimize.
Ben 16 da işten eve gelince ve akşam 9 da yapıyordum

Hayırlı şekilde nasip olsın inşallah geçmiş olsun size de benimde bu ay maalesef bayram tatiline denk gelince yumurta takibi ve ilaç kullanımı yapamadık doktorumla o yüzden bende regl biter bitmez ovu testi yapmaya basladım bakalım neler olacak

Kızlar bende aşırı duygusallaştığım için ve sanki kasığımda ağrı hissettiğim için adete 6 gün kala test yaptım bugün ama bişey çıkmadı inşallah 6 gün sonra gecikme ve pozitif görürüm üzüldüm yine de

Kuzum 6 gün kala varsa bile çıkması çok zor ve nadir üzme kendini, sabret diycem ama sabredemiyoruz haklısın .. olumsuzu çağırma inşallah gönlümüzce olacak elbet, hayırlısıyla zamanını bekliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…