uygulama ismi nedir canımBende aynı soruyu sordum çoğunluk Innovita demişti bende aldım gayette memnunum zaten uygulamalar var otomatik yüzde bile gösteren onlarıda kullanıyorum bakalım neler olacak
Fermometer canım ☺uygulama ismi nedir canım
Normal canım çünkü belkide erken pik oldu sen yaptıgında son zamanlarıydı ben o günlerde iki bazen üç kez yapıyorumKızlar ovulasyon bugün pik oldu , değerlendirdim..
Akşam tekrar yaptım silikleşmiş
Aynı günde silikleşmesi normal mi ,çatlama olmamış olabilir mi ..
Normal canım çünkü belkide erken pik oldu sen yaptıgında son zamanlarıydı ben o günlerde iki bazen üç kez yapıyorum
O kadar çok dikkat etmemiz gereken şey var ki testi yapmadan önce iki saat sıvı tuketmiyorum ben çünkü çok etkiliyor hatta testi yapmaya karar verince lavaboya çıkıyorum sonra iki saat sonra hiçbirşey içmeden falan testi yapıyorum ☺ kafayı yedik artıkAyyy inşallah çiçeğim ya ,
sabah yaptım pik
öğlen ve akşam silik ,
dünde silikti ..
sadece bugün sabahtan öğlene kadar pik olmadıyaArtık ne yapacağımı şaşırdım valla diyecek bir şey bulamıyorum
Ben de 3 gün sonra adetim bitecek yapmaya başlıcam.O kadar çok dikkat etmemiz gereken şey var ki testi yapmadan önce iki saat sıvı tuketmiyorum ben çünkü çok etkiliyor hatta testi yapmaya karar verince lavaboya çıkıyorum sonra iki saat sonra hiçbirşey içmeden falan testi yapıyorum ☺ kafayı yedik artık
Hayırlı şekilde nasip olsın inşallah geçmiş olsun size de benimde bu ay maalesef bayram tatiline denk gelince yumurta takibi ve ilaç kullanımı yapamadık doktorumla o yüzden bende regl biter bitmez ovu testi yapmaya basladım bakalım neler olacakBen de 3 gün sonra adetim bitecek yapmaya başlıcam.
Aralık ayında ovülasyon testini kullandım ve hemen hamile kalmıştım . Malesef 12. Haftada kaybettim bebeğimi
Şimdi tekrar istiyorum. Test aldım kullanmaya başlıcam bakalım Rabbim verir inşallah hepimize.
Ben 16 da işten eve gelince ve akşam 9 da yapıyordum
Kuzum 6 gün kala varsa bile çıkması çok zor ve nadir üzme kendini, sabret diycem ama sabredemiyoruz haklısın .. olumsuzu çağırma inşallah gönlümüzce olacak elbet, hayırlısıyla zamanını bekliyor sadeceKızlar bende aşırı duygusallaştığım için ve sanki kasığımda ağrı hissettiğim için adete 6 gün kala test yaptım bugün ama bişey çıkmadıinşallah 6 gün sonra gecikme ve pozitif görürüm üzüldüm yine de
Aynı gün silikleşme olabilir kuzum. Silikleştiyse çatlamıştırKızlar ovulasyon bugün pik oldu , değerlendirdim..
Akşam tekrar yaptım silikleşmiş
Aynı günde silikleşmesi normal mi ,çatlama olmamış olabilir mi ..
Evet yaa inşallahKuzum 6 gün kala varsa bile çıkması çok zor ve nadir üzme kendini, sabret diycem ama sabredemiyoruz haklısın .. olumsuzu çağırma inşallah gönlümüzce olacak elbet, hayırlısıyla zamanını bekliyor sadece
Ay iyi bari ya o kadar bekledim yarım günde silikleştiAynı gün silikleşme olabilir kuzum. Silikleştiyse çatlamıştır
Bu ay hiç anlamadım balım vallaAynı gün silikleşme olabilir kuzum. Silikleştiyse çatlamıştır
Canim daha çatlamamiş görünüyor sanki 3 gün de yumurtlamissin gibi koyu hepsi deeBu ay hiç anlamadım balım valla
Kuzum bence dün de silikleşmemiş de idrar yoğunluğundan falan böyle çıkmışBu ay hiç anlamadım balım valla
silikleştiğinde çatlama oluyor asıl bu bir kaç günü üst üste değerlendirin canınBu ay hiç anlamadım balım valla
Ahhh inşallah çiçeğim ne güzel dedinsilikleştiğinde çatlama oluyor asıl bu bir kaç günü üst üste değerlendirin canınnasip de varsa geliyor inşallah da gelir bebişin