- 26 Şubat 2024
- 1.444
- 1.350
Yaaaa çok tebrik ederimmKızlar selamm kesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok tebrik ederimmKızlar selamm kesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim 6+1 şuan keseyi bayramdan önce görmüştük bu haftada inşallah kalp atışını görürüz5+6 görünüyor uygulamada canım haftaya 7 hafta görünüyor benim senin kaç haftalık ? Sanada hayırlı olsun
Ahh amiiin inşallaahM
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin her doktor kontrolünden ağzınız kulaklarında çıkarsınız inşallah
teşekkYaaaa çok tebrik ederimm
Ah inşallahh banada haber verirmisin görürsenBenim 6+1 şuan keseyi bayramdan önce görmüştük bu haftada inşallah kalp atışını görürüz
Ne müsaadesi canım hoşgeldinMerhabalar gelebilimiyim sohbet amaçlı müsade var mi
Ne müsaadesi canım hoşgeldin
Hayırlı olsun canımKeseyi gördük şimdilik 1 tane bakalım:) 4 hafta 6 günlukmus. Kan sulandırıci iğne ve progestan verdi
Tabiki haber veririm inşallahAhh amiiin inşallaah
teşekk
Ah inşallahh banada haber verirmisin görürsen
Merhaba canım hayırlı olsun bende bugün 5. Haftadayim. Keseyi gördük, bebek henüz görünmüyor. Kese 7 mm dedi. Seninki kactiBenim 6+1 şuan keseyi bayramdan önce görmüştük bu haftada inşallah kalp atışını görürüz
Ayy maşallah yaa yerim minik fasulyeeKızlar selamm kesemiz oluşmuş yolkta var haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorum çok şükür sağlıklı görünüyor dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim çok üst üste yapmamaya çalış sperm kalitesi düşünce olmayabiliyor bizde geçen ay üste denedik olmadı ovulasyon yapmıştım bendeKızlar bugün ki ovulasyon böyle dünü değerlendirdik, bugün de eş gecmeyiz inşallah bakalım regle 10 gün var bakalım ( bu ay geç yumurtlama oldu galiba)
Eki Görüntüle 3414850
Çok teşekkürler seninde hayırlı olsun canım Bende 4+5 de keseyi gördüm şükür bayramdan öndeki haftaydı . Bu hafta da tekrar gideceğim inşallahMerhaba canım hayırlı olsun bende bugün 5. Haftadayim. Keseyi gördük, bebek henüz görünmüyor. Kese 7 mm dedi. Seninki kacti
Kese kaç cm di canım doktor soylemismiydiÇok teşekkürler seninde hayırlı olsun canım Bende 4+5 de keseyi gördüm şükür bayramdan öndeki haftaydı . Bu hafta da tekrar gideceğim inşallah
Kese kaç cm di canım doktor soylemismiydi
Bizde tam 4+5te gördük keseyi, ama doktor 20 gün sonra gel dedi bana süreç çok uzun geldi. Ta 8 haftalık olmuş olacak neredeyse.Çok teşekkürler seninde hayırlı olsun canım Bende 4+5 de keseyi gördüm şükür bayramdan öndeki haftaydı . Bu hafta da tekrar gideceğim inşallah
12 mm demişti galiba net hatırlayamadım bana bayramdan sonraki hafta gelebilirsin kalp atışına bakalım dedi bu hafta gitme niyetim var bakalımBizde tam 4+5te gördük keseyi, ama doktor 20 gün sonra gel dedi bana süreç çok uzun geldi. Ta 8 haftalık olmuş olacak neredeyse.