Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kızlar 2 gün gecikme ile kan verdim 1143 çıktı. Pihtilasma vardı bende 3 kez kimyasal gebelik gecirdim, bi an önce kan sulandiriciya başlamam gerekiyor diye düşünüyorum. Ama polikliniklere randevu yok bayram tatilinden dolayı. Telaş yapıyorum. Sizce napmaliyim
Özel kliniklerle görüşseydiniz keşke bugün 🌸

Siz kaçıncı gün pozitif gördünüz ben 17. Gündeyim test yapacağım akşama çok moralim bozuk negatif olacak biliyorum başka çarem yok yapayım yüzleşeyim testinizin görsellerini atar mısınız kan vermediniz mi daha
Benimde 16. Günüm olacak yarın reglim 1 gün gecikti yumurtaların çatlamış demişti ama bir tanesi hafif kistli dedi ondan dolayı reglim gecikmiş olabilir mi normaldir hiç gecikme yaşamam ve şu an akıntım süt gibi geliyor

Oh süper açılmış çok şükür belkide genelde sağdan yumurtluyordun ondan olmamıştı. Ben mesela klomen kullanırken 2 ay üst üste sağdan yumurtladım hep. İnşallah hayırlı haberler alırsın tez zamanda canım
Ben her iki taraftanda yumurtlamıştım yani tüplerim tıkalı değil denilebilir mi

Kızlar Selam. Bat 11 nisan 2 gün gecikme ile test sonucum 1143 çıktı. Son regl günüm 15 mart. Acaba geçen ay üstüne görmüş olabilir miyim. Çünkü 3 4 haftalık gebelikte bu kadar yüksek olmuyor diye biliyorum
İkiz gebeliklerde de yüksek oluyor diye biliyorum baya güzel çıkmış sonuç hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin 😍

Canım tüp tıkanıklığının yumurtlamayşa alakası yokmuş ya yani ultrasonla yada yumurtlama olup olmamasıyla belli olan bişey değilmiş. Sadece rahim filminde belli oluyor diye biliyorum
Sağ ol canım tek yerden yumurtluyorum denilince acaba dedim hsg çekilmedim hiç ondan sordum bizde olmayınca acaba mı dedim

Sağda iki solda bir yumurta vardı benim yumurtlama dönemimde o dediğiniz farklı mı çok bilmiyorum kusura bakmayın
Kuzum adet döneminde folliküller iki taraftada oluyor ama her ay bi taraftan yumurta çatlayavak boyuta gelip çatlıyor diye biliyorum. Ama ben de yanlış biliyor olabilirim

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım dün adet günümde adet olmadım bugün kan verdim negatif çıktı adetlerim hep düzenliydi neden böyle olmuş olabilir

10 ay oldu bu ay☺️
anladım canım alında bulunsun inşallah gerek kalmaz ama kalırsada sen bi tedaviye başlamadan önce eşin sperm testi versin sende rahim filmi çektir. Çünkü genelde hormon kullanan biz oluyoruz ve spermde veya tüplerde bir problem varsa vücudumuza boşu boşuna hormon yüklemiş oluyoruz

Kızlar ovulasyon testim neden tam koyulaşmıyor ya geçen ay iki çizgi de aynı koyuluktaydı kimyasal gebelik geçirdim, aynı testi kullandım yine ama ayın 9undan beri tam koyulaştı koyulaşacak diyorum geri silikleşiyor en koyu olan günü de böyle hafif silik kalıyor ayın 6sında yumurtan 15mm demişti doktorum daha gidemedim hiç dün sabah ve akşam da test yaptım fotoğraftaki gibi çıktı yaşayan var mı pik olmuş mu testle mi ilgili yoksa normalde şuan 20-21 mm civarı olması lazım yumurtamın pik görmem lazım 😔

Eklentiler

• IMG_3072.jpeg
    IMG_3072.jpeg
    137,4 KB · Görüntüleme: 41
X