Evet güvenilir bence yaa yaptıklarım predictorle dopru cıktı yaniPredictor pembe olanla yaptım sabah ilk idrar değildi erken gebelik testi güvenilir bi testmidir Predictor
Fotosu yuklenmedi canimkızlar selamlar. Herkese iyi bayramlarben 21 gün önce çatlatma iğnesi oldum. 17. Gün test yaptığımda hafif silik bir çizgi çıktı hatta forumdaki çoğu kişi çizgiyi gördü. Fotosunu ekliyorum. 18. Gün pembe leke geldi. ( adetlerim hep böyle lekeyle başlar) 3 gündür de hafif hafif pembe lekeler geldi ve bugün durdu. Bu acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Hiç bu kadar gecikmemişti adetim.
Yarin yine aynı markayla yapicam aksilik çıkmazsa elimde test yoktu ovulasyon vardi onunla baktım şimdiEvet güvenilir bence yaa yaptıklarım predictorle dopru cıktı yani
Ay unutmuşum tabi yüklenmez hahahFotosu yuklenmedi canim
Bi silik çizgi var kac dakikada çıktı yarin sabah tekrarla istersen ona göre kan verirsin gönlümdeki olsun inşallahAy unutmuşum tabi yüklenmez hahahburada kuzum
Kuzum bize de var gibi gelmişti de regl falan olmadı o testin üstünden 5 gün geçti neredeyse. Şimdi test yaptım negatif. Regl olmayacağım herhaldeBi silik çizgi var kac dakikada çıktı yarin sabah tekrarla istersen ona göre kan verirsin gönlümdeki olsun inşallah
Bi doktora görün canim belki kist falan vardır testide yaptirirsin yinedeKuzum bize de var gibi gelmişti de regl falan olmadı o testin üstünden 5 gün geçti neredeyse. Şimdi test yaptım negatif. Regl olmayacağım herhalde
Evet kuzum ya pazartesiye kadar olmazsam mecburen gideceğim doktora. Pazartesiye kadar hepsi bayram izninde şansıma. Muhtemelen yumurtam çatlamayıp kiste dönüştü diye düşünüyorumBi doktora görün canim belki kist falan vardır testide yaptirirsin yinede
Bende de aynısı var ama genelde akıntı yaşadığım için kendimi heveslendirmek istemiyorumAdete 10 gün kala beyaz sümüksü akıntı gebelik belirtisi olabilirmi arkadaşlar gebelikte bu şekilde akıntı yaşayan oldumu bir de sağ kasıkta ara ara sancı ve ağrı oluyor
Siz kaçıncı gün pozitif gördünüz ben 17. Gündeyim test yapacağım akşama çok moralim bozuk negatif olacak biliyorum başka çarem yok yapayım yüzleşeyim testinizin görsellerini atar mısınız kan vermediniz mi dahaBi doktora görün canim belki kist falan vardır testide yaptirirsin yinede
Bende koydum denedim ama hissedemedim bişey döngümde 22. Günüm bugün adetimede daha var. Ama bu pıt pıt atan şeyin damar falan olduğunu düşünüyorum öyle el koyupta anlaşılacağını sanmıyorum. Ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama umutsuz olma Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş inşallah pozitif sonucu görürsünArkadaşlar 17. Gündeyim çatlatma iğnesinin test yapamıyorum negatif diye çok korkuyorum artık çok yıprandım açık zor süreçler her ay umut edip olmaması neden böyle oldum bilmiyorum belirtiler sol tarafta doluluk var sanki arada bel ağrısı sol bacak ağrısı sol kaşık ağrısı sırt ağrısı memelerle ilgili bişey yok
Burda saçma bişey okumuştum elimi koydum karnıma kadıkşarıma pıtpıt bişey atıyordu pıpıt bişey varsa hamilesin vs ben denedim olmadı o yüzden negatif sanıyorum test yapamıyorum haöişlef lütfen dener misiniz ya elinizi koyunca pıtpıt atan bişey var mı
Pardon 8Adete 9 gün kala çıkar mı kızlar
ÇıkmazPardon 8
Çok teşekkür ederim femara kullanıyorum 2. Ay test yapacağım eşim alacak birazdan haber vereceğim sol kaşık ağrım olduğu için negatif sanıyorum regl olurum dedim 2.5 sene oldu rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahBende koydum denedim ama hissedemedim bişey döngümde 22. Günüm bugün adetimede daha var. Ama bu pıt pıt atan şeyin damar falan olduğunu düşünüyorum öyle el koyupta anlaşılacağını sanmıyorum. Ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama umutsuz olma Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş inşallah pozitif sonucu görürsündaha önce yorumunu okumuştum bir öncekinde 20. Gün adet olmuşsun belkide o zaman kimyasal gebelik falan olmuştu bende 2 kere klomen çatlatma iğnesi kullandım ilkinde 16. Gün 2.de 19. Gündü sanırım adet olduğumda ama 2.de enfeksiyonumda vardı o geciktirmiş olabilir demişti doktor. Normaldede 14. Gün test yapın diyorlar senin 3 gün geçmiş üstünden. Bence yap rahatla en azından bu ay yoksa ki inşallah vardır ama yoksada önümüzdeki ay için başka plan yaparsın atıyorum başka doktor görüşü alırsın yada klomen yerine femara veya letu kullanırsın ek takviye alırsın