Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Rabbim tüm cocukbisteyenlere saglikli uzun ömürlüsunden hayirli evlatlar versin bizde 19 yildır bekliyoruz

Kızlar iyi bayramlar bugun 21. Günüm doktor progesteron testi istedi sonucu 12,3 çıktı. Mesaj attım sonucu, yumurta çatlamış bu akşamda ilişki olsun dedi. E benim yumurtam bugün mü çatladı yani ? Doktora gittiğimde 3 yumurtam vardı ayın 1-3-5-7 sini değerlendir demişti

Merhabalar herkese iyi bayramlar olumlular var mı acaba ay inşallah vardır benimde iğneden sonra 16. Günüm kasıl ağrısı sol bacağa vuran yani tam olarak bikini bölgesi yanı gibi birde Ara sıra bel ağrısı var hiç test yapmadım regl olacağımı düşünüyorum çünkü geçen ay iğneden sonra 20. Gün oldum hatta bugün bel ağrım fazla olunca birde o kaşık ağrısı oldum sanıp duruyorum bilmiyorum modumda düşmeye başladı olumsuz diye

İğneden sonra baya gecmis test yapsanız çıkar ama cesaret edemiyorsunuz anladığım kadarıyla inşallah olumlu istediğiniz sonuç çıkar belirtiler hem gebelik hem regl belirtisi benimde bacağa vuran agri var dediğiniz gibi bikini bölgesinde şişlik doluluk var gibi kasikta

Evet evet göğüslerde şişlik var ama öyle ağırlık ağrı batma yok sırt ağrısı yaşadım bi ara soğuktan dedim sol kaşığımda batma var kan vermek istiyorum ama çok korkuyorum çünkü çok yoruldum acaba negatif görsem rahatlar mıyım bilmiyorum yani sonuçta her ay üzülüyoruz olmadığında siz pozitif gördünüz sanırım teste inşallah artarak devam eder çift çizgi görsem kan veririm ama o kaşar olumsuz düşünüyorum ki hafi yarın refl olcam hadi bugün diye diye

Ben şuan pozitif gördüm inşallah sizede nasip olur isteyen herkese, bi cesaretle testi yapın fakat sartlamayin kendinizi çıkacak çıkmayacak diye herturlu sonuçta en azından nasıl bir yol izleyeceğinizi belirlemiş olursunuz belirti olarak benimde goguslerim dolgun fakat agri sizi yok çok sık labovya çıkıyorum ne yesem ağzımın içi acı tat var bi kacgundurde baş ağrısı burun sizlamasi yaşıyorum bi üşüme geliyor sonra ateş basiyor

Bende de öyle ateş basması üşüme / birde ani baş dönmeleri bende sigaradan acıktım mı vs düşünüyorum ayrıca nasıl anlatsam ağzım yapış yapış oluyor bazen sanki az tükürük varmış gibi / şişkinlik / ara sıra mide bulantısı / bel ağrım bir geliyor bir gidiyor ama şuan bacak ve bel ağrım var uykum geliyo ama uyuyamıyorum yorgunluk veya stres dedim bunlar var ama gebelik belirtisi mi regl mi bilmem cesaretim 0 evde test yok ya kan vereceğim ya da nöbetçi eczane test ama neden böyle içimd korku var sanki test alıp negatif görürsem testi alırken umut ettim bak ne oldu diyeceğim kendime ama 4 5 günde geçmez

Bir sorum var çatlatma iğnesi oldunuz mu ben geçen ay iğne oldum iğnenin 20. Günü regloldhm ama 31. Günde yani şimdi iğnenin 16. Günü 31. Günü bayramın 3. Günü yani ayın 12si

Genelde iğneden en az 12 gun sonra test öneriyorlar belki daha önceki iğneden farklı gun olacak regliniz ben igne olmadım ayn 1de yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum ovulasyon testinden siliklesti sonra tekrar koyulasmaya başladı hala koyu. Bi cesaretle test alırsan kendini pozitif çıkacak diye sartlama canim yada en güzeli gününü bekleyip kan verebilirsin geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…