Yok dedi doktor ve benim çok hızlı yusekliyor ondan önceki ay da 12 küsürdü belki şimdi 20 olmuşturPeki düşmesi için bir tedavi vs yokmu acaba ya
Canım bu arada sen hayıt tohumunu ne kadar süre kullandın ben yumurtlama olunca bıraktım. Çok araştırdım ama bununla ilgili Bilgi bulamadım devam etmeli miyimPeki düşmesi için bir tedavi vs yokmu acaba ya
Kasımda kimyasal yaşamıştm o yüzden biraz artınca kan veririm diye düşündmO zaman kan vermelisiniz eğer varsa kanda da çıkar zaten hayırlısıyla
Evet pik değerlendir bencede. Ama çok üst üste yapmayin derim ben ovulasyon yaptım geçen ay 4 gün üst üste yaptık olmadı yine deKızlar sizce pik mi bugün dün akşam değerlendirmiştik bugün tekrar olmalı mı sizce?
Eki Görüntüle 3413475
Bence çatlamaya yakın pik oluyor. Bende aynısını yaşamıştım. İnternetteki doktorlarda ovülasyon testi pik olmadan önce değerlendirmek daha önemli diyorlarKızlarr yumurtam 18 mm şuan ama ovulasyon testi hala pik değil kaç mm olunca pik oluyor bu ya
Çok baktım ama anlayamadımMerhaba 6 aydır gebelik bekliyoruz olmuyordu reglime 4 gün var acaba silik çizgi var mı ben mi hayal görüyorum psikolojim mi bozuldu
Meraba sizinn testiniz nasıl benım ki pek belirginleşmiyor yaErken gebelik testi yaptım ilk 1. Dk içinde pembe çizgi çıktı sonra dagildi ya akşamki test bozuktu yada sabah yaptığım erken gebelik testi
Merhaba 2 tane daha yaptım bugün çıkmadı onlardada malesefMeraba sizinn testiniz nasıl benım ki pek belirginleşmiyor ya
Ayy evet çizgi görünüyor maşallahKizlar 2. Dk içinde gözle görülür çıktı sizde goruyomusunuz doğrudur demi ovulasyon testide yapmıştım 1. Ovulasyon 2. Gebelik testi
Biraz daha bekleyip test yaparsınız adet günündeMerhaba 2 tane daha yaptım bugün çıkmadı onlardada malesef
Merhabalar bence biraz daha bekleyin derim adete 5 gün kala kadarKızlar adetime 11 gün var 1 dolu 1 boş değerlendirdik adet günlerini streslı bekleme başladı .. ovulasyonda pik göremedim cok anlayamadm ama erken catladı gibime geldi yumurtam adetten 3 gün sonra kadar orucun etkisi galiba bakalım hayırlısı sizce test yapmaya 4-5 gün sonra başlasammı
Ovulasyonunuzda baya koyuydu aslında. Benım ki de cok az belırgınleşiyo ya bide kahvetengi leke geldi bugun moralim bozulduMerhaba 2 tane daha yaptım bugün çıkmadı onlardada malesef
Predictor pembe olanla yaptım sabah ilk idrar değildi erken gebelik testi güvenilir bi testmidir PredictorBiraz daha bekleyip test yaparsınız adet gününde
Devami gelmezse umut herzaman vardır bugun yine koyu ovulasyon testi.erken gebelik testide yaptım bugunOvulasyonunuzda baya koyuydu aslında. Benım ki de cok az belırgınleşiyo ya bide kahvetengi leke geldi bugun moralim bozuldu
Ne cıktDevami gelmezse umut herzaman vardır bugun yine koyu ovulasyon testi.erken gebelik testide yaptım bugun
İlk ovulasyon 2 3 predictor erken gebelik testiNe cıkt
Cizgi var gözukuyoİlk ovulasyon 2 3 predictor erken gebelik testi