Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kadir gecemiz mübarek olsun can arkadaşlarım, burada sevinci, umudu, umutsuzluğu ,yeniden ayağa kalkmayı, her tür duyguyu paylaştığımız güzel insanlar..Bugün transfer olacak edahandro edahandro balımızın ikizler haberini almayı sonra da hepimizin patır patır hamile olduğunu duymayı nasip ettiği çok güzel bir ay olsun ,dua ile 🤲 🌷✨🤍
Amin amin Amınn çok amin 🙏🌈 bebişlerim göbüşümde dinleniyorum. Allahım görsün bizleri 🙏 kavuştursun bebeklerimiz e

Arkadaşlar herkese selam , hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını hamilelik haberlerini bekleyenlerin sonuçlanmasını diliyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Kadir geceniz mübarek olsun dualarınızda birbirimize yer verelim💖

Ben 25 martta iğne oldum bugün geceden beri karın ağrılarım sivilcelerim sol bacak ağrısı krampları birde bişey soracağım ya görüntülü atsam daha iyi bacağımın orasına bıcaklar giriyor uykusuzluk var uyuyamıyorum sanki koku hassasiyeti var ama bunlar bende geçen ayda olduğu için umut edemiyorum geçen ay iğneden sonra 20. Gün regl oldum bu ay hiç hesaplamadım ama yaklaşınca acaba demeye başladım 1 2 gün öncesinde iğneyi bile ne zaman yaptığımı unutmuştum sarı ile çizdiğim yer sol bacağımda bikini bölgesi ile olan yerde kasılmalar ve bıcaklar giriyor sanki

Eklentiler

• IMG_1101.jpeg
    IMG_1101.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 53
Herkese hayırlı kandiller umarım gönlümüzden geçen güzel dileklerimiz dualarımız kabul olsun inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olsun 🥰

O ogretmennnhaniiimm1 canım valla mesaj attım doktora içiniz rahat edecekse bir farkları yok kullanabilirsiniz dedi şuan kullandıgımı kesip yarın sabahtan senin yazıdıgını kullanacağım varsa paketinin fotografını atabilir misin ve sabah akşam mi kullanıyordun aç tok bi farkı var mı sen nasıl kullandın

Arkadaşlar herkese selam , hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını hamilelik haberlerini bekleyenlerin sonuçlanmasını diliyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Kadir geceniz mübarek olsun dualarınızda birbirimize yer verelim💖

Ben 25 martta iğne oldum bugün geceden beri karın ağrılarım sivilcelerim sol bacak ağrısı krampları birde bişey soracağım ya görüntülü atsam daha iyi bacağımın orasına bıcaklar giriyor uykusuzluk var uyuyamıyorum sanki koku hassasiyeti var ama bunlar bende geçen ayda olduğu için umut edemiyorum geçen ay iğneden sonra 20. Gün regl oldum bu ay hiç hesaplamadım ama yaklaşınca acaba demeye başladım 1 2 gün öncesinde iğneyi bile ne zaman yaptığımı unutmuştum sarı ile çizdiğim yer sol bacağımda bikini bölgesi ile olan yerde kasılmalar ve bıcaklar giriyor sanki
Canım geçen ay bende de aynı yeri ağrıdı hamileydim de ama kimyasal oldu. Olabilir yani

Canım geçen ay bende de aynı yeri ağrıdı hamileydim de ama kimyasal oldu. Olabilir yani
Bacakla bikini bölgesi arası değil mi gece özellikle uyutmadı desem yeridir bıçak battı sanki sürekli ama geçti aslında belirti aramıyorummgecen ay kesin hamileyim demiştim ve 20. Gün bayangecikmeli regl gelmişti

Amin amin Amınn çok amin 🙏🌈 bebişlerim göbüşümde dinleniyorum. Allahım görsün bizleri 🙏 kavuştursun bebeklerimiz e
Çok güzel bir günde bebişlerinin transferi oldu inşallah her şey çok güzel ilerleyecek🙏🏼🙏🏼🙏🏼💝💝💝 çok uzun zamandır senin adını buralarda görüyorum şans dilemek istedim🌸🌸

Bacakla bikini bölgesi arası değil mi gece özellikle uyutmadı desem yeridir bıçak battı sanki sürekli ama geçti aslında belirti aramıyorummgecen ay kesin hamileyim demiştim ve 20. Gün bayangecikmeli regl gelmişti
Evet evet aynı orası hatta ağrısından iki büklüm yatmıştım gece. Bazı belirtiler böyle gözüne gözüne sokulunca umutlanıyoruz

Kızlaaaaaarrr nasılsınız yine ben ve testlerim bu ilk 10-15 dakika arası. Sizceee🤷‍♀️
IMG_4730.jpeg
IMG_4728.jpeg

Çok güzel bir günde bebişlerinin transferi oldu inşallah her şey çok güzel ilerleyecek🙏🏼🙏🏼🙏🏼💝💝💝 çok uzun zamandır senin adını buralarda görüyorum şans dilemek istedim🌸🌸
Teşekkür ederim kuzucum 🌈🙏 en kısa zamanda bu güzel günde ettiğin dualar kabul olur da sen de bebeğine kavuşursun inşalah canım. Çok sağol arkadaşım ❤💕🌈🙏

Sağ tüpümde sıvı birikmesi olduğunu söylemişti doktor psikolojik mi bilmiyorum sağ kasığım ağrıyor inşalah bu ay orada yumurtalmıyorumdur soldan olması gerekiyormuş sanırım

X