Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Bebeğim yine hayaletli testlerim vardı , bata da 2 gün var ama maalesef negatif çıktı dün Predictör. Seni uzun zamandır merak ediyordum o kadar sevindimki, o gün tam da Kadir Gecesi hep beraber dua edelim
Ah canım ya, hayalet çizgiler de insanı heveslendiriyor, insan hayalkırıklığı yaşıyor. Senin ne kadar olmuştu denemeye başlayali?

Amin kuzum edelim hep birlikte dua. Allah kavuştursun bebeklerimize ❤

Kızlar dün döngünün 15. Günüydü felaket Bi ağrıyla uyandım ve ayağa kalkar kalmaz su boşalır gibi kan boşaldı benden o kadar kötüydüki hastaneye nasıl gittiğimizi anlamadım.
Ultrason muayenesinde hiç bir sıkıntı yoktu sadece rahim duvarı kalıdı doktor gebelikten şüphelendi kan aldı tüm hormonlara baktı her hangi bir sıkıntı cıkmadı . Vajinal enfeksiyon varmış onun için fitil verdi gönderdi . Anlamıyorum madem her şey yolunda o kanama neydi

Yaaa bak bu sefer ki nazlı yöne şanslısın ilki bekletme miş biz ne yapalım
Üzülme kendimden ziyade oğlum için istiyorum ikinciyi bebek bezi poşetindeki bebek figürüne bile anne bak kardeşim anne bak bebek diyo gözümün içine baka baka ona karşı kendimi nasıl mahcup hissediyorum anlatamam hem öyle zor geçirdim ki ilk gebeliğimi karnım büyüyüne kadar gizlemek zorunda kaldım alnımın akıyla yaşayamadım şükür eli ayağı düzgün sağlıkla doğdu Allahım tez zaman da güzel haberlere kavuştursun bizi

Benim ablam ikinciye korunurken hamile kalmıştı o kadarda kınamıştım oysaki başımada gelmedi,gelemedi. Hani kınadıklarımız başımıza geliyordu
Benimki de ilki 10 aylıkken ikinciye hamile kaldı bizde ikiz gebelikte çok var anneannem falan ikiz aslında hepte dediler senin ikiz olurda görürsün diye ama nerdeeee

Ah küçüğüm yerim seni Rabbim kardeşini güzelleştiriyor o yüzden geciktiriyor onun dualaro kabul olur

Benimki de ilki 10 aylıkken ikinciye hamile kaldı bizde ikiz gebelikte çok var anneannem falan ikiz aslında hepte dediler senin ikiz olurda görürsün diye ama nerdeeee
Benimkinin büyüğü bir yaşını doldurdu öbür ay hamile kaldı bide iki buçuk aylık olana kadar farketmemiş onuda tesadüfen öğrenmiş. Kız nasıl anlamadın diye soruyorum “ben doğumdan sonra hiç adet olmadım emzirdiğim için ee dolayısıyla adet gecikme gibi bir belirti olmadı oyüzden farketmedim” dedi. Vayyy beee insanlar adet olmadan hamile kalıyor. Annemde baya doğurganmış istediği zaman hamile kalabiliyormuş bütün doğurganlığını da ablama vermiş bana birşey kalmamış yani korunurken dediğide süt koruyor sanmış ama durum ortada

olsun pozitifi cagıralım ben de diyorum hep küçüklük hayalimdi hala da inançla biraz kırılsa da inancım ikiz annesi olacağım sende bir taşla iki kuş vurırsun belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…