Bebeğim yine hayaletli testlerim vardı , bata da 2 gün var ama maalesef negatif çıktı dün Predictör. Seni uzun zamandır merak ediyordum o kadar sevindimki, o gün tam da Kadir Gecesi hep beraber dua edelimSipser canım sen nasılsın? Son durumun ne?
Ah canım ya, hayalet çizgiler de insanı heveslendiriyor, insan hayalkırıklığı yaşıyor. Senin ne kadar olmuştu denemeye başlayali?Bebeğim yine hayaletli testlerim vardı , bata da 2 gün var ama maalesef negatif çıktı dün Predictör. Seni uzun zamandır merak ediyordum o kadar sevindimki, o gün tam da Kadir Gecesi hep beraber dua edelim
Çok şükür yaa kadro tamam oldu şimdi ❤ naptın var mı bi gelişme aşkımBurdayım kuzum ceza aldım neyseki geri dönebildim yok düşmedimkuzum mesajlar ama geldimmmm
Yaaa bak bu sefer ki nazlı yöne şanslısın ilki bekletme miş biz ne yapalımBenim ilk de korunduğum halde oldu desem
Bile bile kınıyorumki gelsin diyeBenim ablam ikinciye korunurken hamile kalmıştı o kadarda kınamıştım oysaki başımada gelmedi,gelemedi. Hani kınadıklarımız başımıza geliyordu
Ahh canımsınnnEtmem mi burda dostluk kurduğum insanlardan güzel haber aldım mı kendim almış gibi seviniyorum içini de ferah tut
ÜzülmeYaaa bak bu sefer ki nazlı yöne şanslısın ilki bekletme miş biz ne yapalım
Yok bebeğim daha Danimarka’ya dönmedim bir aydır kocamdan uzaktayımÇok şükür yaa kadro tamam oldu şimdi ❤ naptın var mı bi gelişme aşkım
AbooooYok bebeğim daha Danimarka’ya dönmedim bir aydır kocamdan uzaktayım
Canım benim inşallah sağlıkla tutunurlar annelerine, sağlıkla hayırla da devam ederlerCuma transferim var canım. İki embriyo. İkizlerim gelecek inşallahbana dua edin kuzum. Çok ihtiyacım var. Çok heyecanlıyım
Amin amin kuzum çok sağolCanım benim inşallah sağlıkla tutunurlar annelerine, sağlıkla hayırla da devam ederler
Benimki de ilki 10 aylıkken ikinciye hamile kaldı bizde ikiz gebelikte çok var anneannem falan ikiz aslında hepte dediler senin ikiz olurda görürsün diye ama nerdeeeeBenim ablam ikinciye korunurken hamile kalmıştı o kadarda kınamıştım oysaki başımada gelmedi,gelemedi. Hani kınadıklarımız başımıza geliyordu
Ah küçüğüm yerim seni Rabbim kardeşini güzelleştiriyor o yüzden geciktiriyor onun dualaro kabul olurÜzülmekendimden ziyade oğlum için istiyorum ikinciyi bebek bezi poşetindeki bebek figürüne bile anne bak kardeşim anne bak bebek diyo gözümün içine baka baka ona karşı kendimi nasıl mahcup hissediyorum anlatamam hem öyle zor geçirdim ki ilk gebeliğimi karnım büyüyüne kadar gizlemek zorunda kaldım alnımın akıyla yaşayamadım şükür eli ayağı düzgün sağlıkla doğdu Allahım tez zaman da güzel haberlere kavuştursun bizi
Aminnn hepimizin duaları kabul olur inşallahAh küçüğüm yerim seni Rabbim kardeşini güzelleştiriyor o yüzden geciktiriyor onun dualaro kabul olur
Abuk sabuk şeyi kınadığımızda ertesi günü oluyor ama bu olmuyor maalesefBile bile kınıyorumki gelsin diye
Benimkinin büyüğü bir yaşını doldurdu öbür ay hamile kaldı bide iki buçuk aylık olana kadar farketmemiş onuda tesadüfen öğrenmiş. Kız nasıl anlamadın diye soruyorum “ben doğumdan sonra hiç adet olmadım emzirdiğim için ee dolayısıyla adet gecikme gibi bir belirti olmadı oyüzden farketmedim” dedi. Vayyy beee insanlar adet olmadan hamile kalıyor. Annemde baya doğurganmış istediği zaman hamile kalabiliyormuş bütün doğurganlığını da ablama vermiş bana birşey kalmamışBenimki de ilki 10 aylıkken ikinciye hamile kaldı bizde ikiz gebelikte çok var anneannem falan ikiz aslında hepte dediler senin ikiz olurda görürsün diye ama nerdeeee
Edoşumm olacak Allahın izniyle, olumsuz düşünmek yok ikizlerine kavuşacaksın inanıyorummİnşallah bu sefer tutar kuzum. Bu da olmazsa nasıl kaldırırım bilmiyorum. Allahım ellerimizden tutsun ❤
Benimkinin büyüğü bir yaşını doldurdu öbür ay hamile kaldı bide iki buçuk aylık olana kadar farketmemiş onuda tesadüfen öğrenmiş. Kız nasıl anlamadın diye soruyorum “ben doğumdan sonra hiç adet olmadım emzirdiğim için ee dolayısıyla adet gecikme gibi bir belirti olmadı oyüzden farketmedim” dedi. Vayyy beee insanlar adet olmadan hamile kalıyor. Annemde baya doğurganmış istediği zaman hamile kalabiliyormuş bütün doğurganlığını da ablama vermiş bana birşey kalmamışyani korunurken dediğide süt koruyor sanmış ama durum ortada
Bir senedir deniyorum , ondan önceki 6 yıl maalesef vajinismusla geçtiAh canım ya, hayalet çizgiler de insanı heveslendiriyor, insan hayalkırıklığı yaşıyor. Senin ne kadar olmuştu denemeye başlayali?
Amin kuzum edelim hep birlikte dua. Allah kavuştursun bebeklerimize ❤