Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Bir senedir deniyorum , ondan önceki 6 yıl maalesef vajinismusla geçti
Anladım kuzum. Tam kritik noktadasın. Ben birinci senede doktora gitmiştim. Yumurta takibi için. Sen düşünüyor musun? Biraz daha deneyecek misin? Hem çok güzel bir başarı elde etmişsin vajinusmus da kolay değil kuzum ❤ sen çok güçlüsün.

28 mart: 45
30 mart: 110
2 nisan:310
3 nisan:582 kızlar beta artışları nasıl sizce doktorum cumartesi sabah gelirseniz keseyi görebiliriz muhtemelen dedi

Peki bir soru daha soracagım inositol kullanan var mı doktorunuz mu önerdi yada kendiniz mi kullanmaya başladınız
merhaba ben 10 haftalık bir kaybım var kürtaj olmuştum pkos var bendede doktorum kürtajdan sonra prowomen önerdi bana toz şase şeklinde 2 ay onu kullandım ben sonra yorumlardan yola çıkarak inofolic combi hp kullanmaya başladım doktoruma daha sonra sordum güzel bi inositol kullanmaya devam edebilirsi dedi inofolic kullandığımın 2. ayında gebe kaldım yani bu ay çok şükür tabi 10 kilo kadar zayıfladım illaki bununda etkisi olmuştur

28 mart: 45
30 mart: 110
2 nisan:310
3 nisan:582 kızlar beta artışları nasıl sizce doktorum cumartesi sabah gelirseniz keseyi görebiliriz muhtemelen dedi
Merhaba bir şey sorabilir miyim :) ben dün kan verdim 297 çıktı beta reglim 1 gün gecikti senin gecikme durumu nasıldı ben de acaba görünür mü ultrasonda onu anlamaya çalışıyorum:)

Bu ay gidecektim ama bayrama denk geliyor diğer ay adetin 2. Günü gideceğim bir mani çıkmazsa . Bakalım ne derse

Merhaba bir şey sorabilir miyim :) ben dün kan verdim 297 çıktı beta reglim 1 gün gecikti senin gecikme durumu nasıldı ben de acaba görünür mü ultrasonda onu anlamaya çalışıyorum:)
benim adetim 31 marttaydı yani adetten 3 gün önce öğrenmiş oldum ama önemli olan artış 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa sağlıklı diyebliriz beta artışını takip etmelisiniz şuan kese görünmez :)

ben 1 yıldır deniyorum. pcos hatasıyım ve 6 ay yumurtlama görmedim. doktorum bu ay femara başlamamı istedi. yumurta takibi yapacağız dedi çok ümitliydim eşim sperm testi taptırana kadar… esimde varikosel var. tüm değerleri normal değerin üstünde fakat morfoloji %1 çıktı. doktor ameliyat olmasını istedi ama esim ağustos ayına kadar isi dolayısıyla ameliyat olamayacak. doktor vitamin verdi ve her sabah bal-polen karisimi tüketmesini istedi. en azından bir süre değerleri yükseltir dedi. 1 ay içinde sonuc almazsa tekrar sperm testi vermesini istedi. bu sekilde gebe kalabilir miyim sizce? yoksa hiç femara başlamayayım mı? boşuna beklemtiye girmeyeyim mi?

Beni de ekleyebilir misiniz 26 Mart - 23 nisan

Oncelikle geçmiş olsun ve tekrar hayırlı olsun bende daha çocuk istiyoruz dediğimiz gibi doktora gittik genowomen verdi içerisinde herşey var inositol dahil zaten daha önce de anlatmıstım içerisindekilrri sizin kullandığınız şasede varmıydı inositol bende kullanmak istedim haricen ama doktorum bayram izninde soramadım bu ay ki ilaçlı yumurta takibide kaldı bende evde ovu takibi falan yapacagım benim boyum 168 kılom 56 şuan güncel daha fazla zayıflamana gerek yok demişti doktırum acaba bende başlasam mı bu konuda kafam çok karısık

çok teşekkür ederim. Daha önce kullandığım şaseli olandada vardı inositol ama yorumları olsun hissiyat olarakta beni çok tatmin etmemişti onun için İnofolic combiye geçtim. Ovulasyon takibi bende yapıyordum ama pkos olduğumuz için ne kadar doğru sonucu veriyordu bilmiyorum açıkçası. Sizin kilonuz boyunuza göre çok iyi aslında ama sizde kilo vermeseniz bile mesela egzersiz yapabilirsiniz. Ben 3 aydır pilates yapıyordum mesela yürüyüş yapıyordum

Dünde bu tahlilleri yaptırdım kendi kendime insülin direnci için de bugün iç hastalıkları doktoruma atacagım cevap verirse şanslıyım çünkü oda tatilde

Eklentiler

• 1000020854.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000020853.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 38
Ben zaten kendimi bildim bileli voleybol oynuyordum tabi şimdi voleybol değil ama hafta da en az 3 gün cardio ve kalan günlerde min. 6 km yürüyorum bende dün fazla inositol alımı zarar verir mi diye arastırıyordum bu durum çok kafamı karıştırıyor doktora sormadan da hareket etmek istemiyorum ama bir ay daha boş geçirmeye tahammülüm yok acıkcası ben Manuel cihazla da destekliyorum ovu takibini

bence tek bir inositol takviyesi yeterli olur. şuan kullandığınız inositolü ne zamandır kullanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…