Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Canım benim çok mutlu oldum inşallah çok güzel hamilelik geçirirsin sağ salim kucağına alırsın bebişini. Bizede dua etmeyi unutma kuzum
Ahh kuzum çokk teşekkür ederim tabiki dualarımdasınız sizde bana dua etmeyi unutmayın
Çok şükür kuzucumm güzelce artmış değerinde
Sağlıcakla kucağına alırsın miniğini inşallah kuzumm
Tsh da normal gelmiş kuzum zaten
evet evet sağlık ocağı ile bizim kitler değişebiliyor demiş zaten gittiğimde tekrar kontrol edecek inşallah kuzum çok teşekkür ederim dualarımdasın
Çok şükür canıııım çok sevindim valla senin adına. Anne oluyorsuuuunn
kuzumm evet bende senin kervanına katıldım çok şükür
Maşallah yaa yerim onu ben küçük Başakkkk
Mercanıda aramıza bekliyoruz teyzesii ama bakk teşekkür ederiz
Canımmm hamiş misin görünce çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Girmiyordum o ameliyattan sonra bi bakayım dedim güzel haberi gördüm maşallah
evett evet kuzummm bugün 2. Kan verişimdi 3 kat yükselmiş değerim çok şükür darısı başına olsunn inşallah
Yaaa ne güzel haberler sağlıkla büyüsün
teşekkür ederiz teyzoşuuu amin darısı başına inşallah
Kızlarrre ben geldimmm kısa bir süre cezalıydım
Kuzum hoşgeldinn bir gün ansızın gittin gelmene çok sevindim ben hamile olduğumu öğrendim senin topiğine niyetle yine bak

Kuzucummm ayyy hamişsin demek o kadar çok çok sevindim ki ayyy teyzesi yesin onun totişini

Tabikide kuzum her zaman

Canımmm çok sevindimm mmmm ❤ hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin balım

Kızlar merhaba dün doktor kontrolünde yumurtamın 23mm olduğunu öğrendim doktor ovitrelle verdi hemen vuruldum, dün ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi yok denecek gibiydi. Bugün ovulasyon testi yapayım dedim t çizgisi kopkoyu çıktı, iğnenin etkisi mi acaba? Bir diğer sorum da şu yumurtam 23mm olmasına rağmen ovulasyon testinde çizgi silikti bu normal bi durum mu?

Benimde aynısı olmuştu doktora gitmeden önce ovülasyon testim silikti. İğneden sonra pik olmuştu. İğne etkisi bencede

Benimde aynısı olmuştu doktora gitmeden önce ovülasyon testim silikti. İğneden sonra pik olmuştu. İğne etkisi bencede
Doktora gidince yumurtan kaç mm çıkmıştı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…