Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Cuma transferim var canım. İki embriyo. İkizlerim gelecek inşallah bana dua edin kuzum. Çok ihtiyacım var. Çok heyecanlıyım
Yaaa ikiz işte biliyordum ben hep diyordum sana tüm dualarım seninle Allahım ne güzel haberler aldım ben böyle

İyiyim canım bende letu kullandım dün kontrolüm vardı 3 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi vermedi. Hormon yüklemeyelim kendileri çatlar dedi ilişki günleri verdi. Görevleri yapıyorum
Oh ohhh maşallahhh ayy bugün çok güzel haberler aldım ben

Zumruduanka96 canım hoş geldin çok özledik seni yokluğun çok belli oluyordu. İkimiz çok fazla konuşmasakta takip ediyorum seni

Ayyyyy seni yerim minikk civcivim aramıza hoş gekdin teyzoşşş ohh maşallah aşkım nazar değmesin cok güzel artmış değerin evet artık betaya gerek yok muhtemel bir hafta sonra gidersen kalp atışını duyacaksın

Valla bende artık neye dikkat edelim neye etmeyelim neyi düşünelim bilmiyorum millete bakıyorum korunmasına rağmen hamile kalmış sizin ikincisi bizim daha ilkler pek bi nazlı galiba
Benim ilk de korunduğum halde oldu desem

Kuzucummm ayyy hamişsin demek o kadar çok çok sevindim ki ayyy teyzesi yesin onun totişini
Ahh kuzumm darısı başına olsun inşallah
Canımmm çok sevindimm mmmm ❤ hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin balım
çok teşekkkür ederim kuzummm amiiin seni gördüğüme çokk sevindimm
Çok sevindim, gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah doktor kontrolünüz ne zaman?
çokk teşekkür ederim 15 nisanda inşallah
kuzumm teşekkür ederimm haftaya bayram olduğundan ayın 15nde gidicem nasipse duanı esirgeme lütfen

Etmem mi burda dostluk kurduğum insanlardan güzel haber aldım mı kendim almış gibi seviniyorum içini de ferah tut

Valla bende artık neye dikkat edelim neye etmeyelim neyi düşünelim bilmiyorum millete bakıyorum korunmasına rağmen hamile kalmış sizin ikincisi bizim daha ilkler pek bi nazlı galiba
Benim ablam ikinciye korunurken hamile kalmıştı o kadarda kınamıştım oysaki başımada gelmedi,gelemedi. Hani kınadıklarımız başımıza geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…