- 13 Aralık 2022
- 7.752
- 7.380
- 28
Edoşumm sen neler yaptınKıızzz Allahımm hoşgeldin yaaaaçok özledik. Ne oldu kız sizeeee. Ay çok şükür yaaa
Cuma transferim var canım. İki embriyo. İkizlerim gelecek inşallahEdoşumm sen neler yaptın
Yaaa ikiz işte biliyordum ben hep diyordum sana tüm dualarım seninle Allahım ne güzel haberler aldım ben böyleCuma transferim var canım. İki embriyo. İkizlerim gelecek inşallahbana dua edin kuzum. Çok ihtiyacım var. Çok heyecanlıyım
2 tane 19mm di . Sanırım ovü testi yumurta çatlamak üzereyken pik gösteriyor. O yüzden göremedikDoktora gidince yumurtan kaç mm çıkmıştı peki
İyiyim canım bende letu kullandım dün kontrolüm vardı 3 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi vermedi. Hormon yüklemeyelim kendileri çatlar dedi ilişki günleri verdi. Görevleri yapıyorumHoş buldum balımmm sen bağışlıyorsun nasılsın
Oh ohhh maşallahhhİyiyim canım bende letu kullandım dün kontrolüm vardı 3 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi vermedi. Hormon yüklemeyelim kendileri çatlar dedi ilişki günleri verdi. Görevleri yapıyorum
Daha güzel haberler alacağımız günler olsun inşallah canımOh ohhh maşallahhhayy bugün çok güzel haberler aldım ben
İnşallah bu sefer tutar kuzum. Bu da olmazsa nasıl kaldırırım bilmiyorum. Allahım ellerimizden tutsun ❤Yaaa ikiz işte biliyordum ben hep diyordum sana tüm dualarım seninle Allahım ne güzel haberler aldım ben böyle
Ayyyyy seni yerim minikk civcivim aramıza hoş gekdin teyzoşşşTeyseeleri yeni değerlerle biz geldikkadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür
@Mercan0652ArasaNillGerek Candy7777 @pempbepsikolog @bernaad @
Sana nolduuuu nerlerdesin sen nasıl ceza aldın öyle özelden de yazdım düşmedi galiba cezalıykenO topic kapalı kuzum olmazsa burdan devam edilir ister yenisi açılır
Benim ilk de korunduğum halde oldu desemValla bende artık neye dikkat edelim neye etmeyelim neyi düşünelim bilmiyorum millete bakıyorum korunmasına rağmen hamile kalmış sizin ikincisi bizim daha ilkler pek bi nazlı galiba
Ahh kuzumm darısı başına olsun inşallahKuzucummm ayyy hamişsin demek o kadar çok çok sevindim ki ayyy teyzesi yesin onun totişini
çok teşekkkür ederim kuzummm amiiinCanımmm çok sevindimm mmmm ❤hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin balım
çokk teşekkür ederimÇok sevindim, gözünüz aydınsağlıkla gelsin inşallah doktor kontrolünüz ne zaman?
kuzumm teşekkür ederimmAyyyyy seni yerim minikk civcivim aramıza hoş gekdin teyzoşşşohh maşallah aşkım nazar değmesin cok güzel artmış değerin evet artık betaya gerek yok muhtemel bir hafta sonra gidersen kalp atışını duyacaksın
Etmem mi burda dostluk kurduğum insanlardan güzel haber aldım mı kendim almış gibi seviniyorum içini de ferah tutAhh kuzumm darısı başına olsun inşallah
çok teşekkkür ederim kuzummm amiiinseni gördüğüme çokk sevindimm
çokk teşekkür ederim15 nisanda inşallah
kuzumm teşekkür ederimmhaftaya bayram olduğundan ayın 15nde gidicem nasipse duanı esirgeme lütfen
İnşallah balım inşallahDaha güzel haberler alacağımız günler olsun inşallah canım
Benim ablam ikinciye korunurken hamile kalmıştı o kadarda kınamıştım oysaki başımada gelmedi,gelemedi. Hani kınadıklarımız başımıza geliyorduValla bende artık neye dikkat edelim neye etmeyelim neyi düşünelim bilmiyorum millete bakıyorum korunmasına rağmen hamile kalmış sizin ikincisi bizim daha ilkler pek bi nazlı galiba
Hoş bulduk kuzum bende çok özledim tanıyorum ben seni fazla muhabbet etme fırsatımız olmadı evetZumruduanka96 canım hoş geldin çok özledik seni yokluğun çok belli oluyordu. İkimiz çok fazla konuşmasakta takip ediyorum seni
Tutacak kuzum inanki olucak bu seferİnşallah bu sefer tutar kuzum. Bu da olmazsa nasıl kaldırırım bilmiyorum. Allahım ellerimizden tutsun ❤
Burdayım kuzum ceza aldım neyseki geri dönebildim yok düşmedimkuzum mesajlar ama geldimmmmSana nolduuuu nerlerdesin sen nasıl ceza aldın öyle özelden de yazdım düşmedi galiba cezalıykenohhh şimdi tamam olduk işte