Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Cuma transferim var canım. İki embriyo. İkizlerim gelecek inşallah 🙏🧿 bana dua edin kuzum. Çok ihtiyacım var. Çok heyecanlıyım
Yaaa ikiz işte biliyordum ben hep diyordum sana tüm dualarım seninle Allahım ne güzel haberler aldım ben böyle 🥹🥹🥹

İyiyim canım bende letu kullandım dün kontrolüm vardı 3 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi vermedi. Hormon yüklemeyelim kendileri çatlar dedi ilişki günleri verdi. Görevleri yapıyorum 😀😀
Oh ohhh maşallahhh 🥰🥰🥰ayy bugün çok güzel haberler aldım ben 🥹

Zumruduanka96 Zumruduanka96 canım hoş geldin çok özledik seni yokluğun çok belli oluyordu. İkimiz çok fazla konuşmasakta takip ediyorum seni 🤗

Teyseeleri yeni değerlerle biz geldik😍😍 kadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş😍😍 tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür❤️
@Mercan0652 ArasaNillGerek ArasaNillGerek Candy7777 Candy7777 @pempbepsikolog @bernaad @
Ayyyyy seni yerim minikk civcivim aramıza hoş gekdin teyzoşşş 🥰🥰🥰🎉🎉🎉 ohh maşallah aşkım nazar değmesin cok güzel artmış değerin evet artık betaya gerek yok muhtemel bir hafta sonra gidersen kalp atışını duyacaksın 🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😍

Kuzucummm ayyy hamişsin demek o kadar çok çok sevindim ki ayyy teyzesi yesin onun totişini 🥰🥰🤭🤭
Ahh kuzumm darısı başına olsun inşallah❤️❤️❤️
Canımmm çok sevindimm mmmm ❤🌈🙏🧿 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin balım
çok teşekkkür ederim kuzummm amiiin 😍 seni gördüğüme çokk sevindimm❤️
Çok sevindim, gözünüz aydın 🫶🏻😍 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼🙏🏼 doktor kontrolünüz ne zaman?
çokk teşekkür ederim ❤️ 15 nisanda inşallah😍
Ayyyyy seni yerim minikk civcivim aramıza hoş gekdin teyzoşşş 🥰🥰🥰🎉🎉🎉 ohh maşallah aşkım nazar değmesin cok güzel artmış değerin evet artık betaya gerek yok muhtemel bir hafta sonra gidersen kalp atışını duyacaksın 🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😍
kuzumm teşekkür ederimm😍😍 haftaya bayram olduğundan ayın 15nde gidicem nasipse 😘🐣duanı esirgeme lütfen❤️

Ahh kuzumm darısı başına olsun inşallah❤️❤️❤️

çok teşekkkür ederim kuzummm amiiin 😍 seni gördüğüme çokk sevindimm❤️

çokk teşekkür ederim ❤️ 15 nisanda inşallah😍

kuzumm teşekkür ederimm😍😍 haftaya bayram olduğundan ayın 15nde gidicem nasipse 😘🐣duanı esirgeme lütfen❤️
Etmem mi burda dostluk kurduğum insanlardan güzel haber aldım mı kendim almış gibi seviniyorum içini de ferah tut 🧿🧿😍😍😍😍😍😍

Valla bende artık neye dikkat edelim neye etmeyelim neyi düşünelim bilmiyorum millete bakıyorum korunmasına rağmen hamile kalmış sizin ikincisi bizim daha ilkler pek bi nazlı galiba 🤣😄
Benim ablam ikinciye korunurken hamile kalmıştı o kadarda kınamıştım oysaki başımada gelmedi,gelemedi. Hani kınadıklarımız başımıza geliyordu😅😅

X