Ahhh bebeğim vurdumda noldu ani suyum gelmesiyle erken doğum yaptım kaybettim ikiz yavrularımı. Bir sene oldu. Biliyormusun benimde heeeep hayalimdi bir kız bir erkek ikiz bebek tam hayalime kavuştum derken Rabbim cennetine aldı onlarıolsun pozitifi cagıralım ben de diyorum hep küçüklük hayalimdi hala da inançla biraz kırılsa da inancım ikiz annesi olacağım sende bir taşla iki kuş vurırsun belki
seni hep hayalet çizgi çıkıyor diye okuyordum canım prodoctorda hiç kuruma çizgisi gordunmu hayalet çizgi olarakBebeğim yine hayaletli testlerim vardı , bata da 2 gün var ama maalesef negatif çıktı dün Predictör. Seni uzun zamandır merak ediyordum o kadar sevindimki, o gün tam da Kadir Gecesi hep beraber dua edelim
Çok çok hayırlı sonuclar almak nasip olur canim inşallah en kısa zamandaAhhh bebeğim vurdumda noldu ani suyum gelmesiyle erken doğum yaptım kaybettim ikiz yavrularımı. Bir sene oldu. Biliyormusun benimde heeeep hayalimdi bir kız bir erkek ikiz bebek tam hayalime kavuştum derken Rabbim cennetine aldı onları
Ama inşallah sana nasip olur ikiz gebelik ve sonunda kucağına almak
Teşekkür ederim inşallah hepimiz alalım güzel haberlerÇok çok hayırlı sonuclar almak nasip olur canim inşallah en kısa zamanda
Ah canımm çok gecmiş olsın allah sabır versin belli mi olur belki Rabbim yine yüzüne güler hayalinden de daha güzeli seni bulurAhhh bebeğim vurdumda noldu ani suyum gelmesiyle erken doğum yaptım kaybettim ikiz yavrularımı. Bir sene oldu. Biliyormusun benimde heeeep hayalimdi bir kız bir erkek ikiz bebek tam hayalime kavuştum derken Rabbim cennetine aldı onları
Ama inşallah sana nasip olur ikiz gebelik ve sonunda kucağına almak
Tabi bir tek prodictör early de hiç çizgi göremedim, artımed freely prodoctor bunların hepsinde bir şeyler çıkıyor buraya da atıyorum ama negatif . Bence testlerin suçu yok siyah gölge değil pembe çizgi olmalı , ben heyecan yapıyorum sadeceseni hep hayalet çizgi çıkıyor diye okuyordum canım prodoctorda hiç kuruma çizgisi gordunmu hayalet çizgi olarak
İnşallah canım Rabbim hikmetine sual olmazAh canımm çok gecmiş olsın allah sabır versin belli mi olur belki Rabbim yine yüzüne güler hayalinden de daha güzeli seni bulur
Canim benide alirmisin guruba tabloya ekleyebilirmisinKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
cans16
@benaroz
Candy7777
edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @kelebek_vadisi @Basakbasak1 @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan @ArasaNillGerek 24 Mart 20 Nisan @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 29 Mart 23 Nisan @ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan Candy7777 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 24 Mart 21 Nisan @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @mervk06 11 Mart 3 Nisan @burcak29 10 Mart 5 Nisan @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 3 Mart 2 Nisan @Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan @hayaletcizgi 20 Mart 19 Nisan @Mercan0652 10 Mart 5 Nisan @nisan97 18 Mart 13 Nisan @bahari bekliyorum 10 Mart 5 Nisan @matogretmeni 31 Mart 25 Nisan @sarkz 31 Mart 24 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs
Prodistör early bende yeni duydum çıkarmıyor kuruma diye ama işte umut dünyası hemen heyecan yapiyoruzTabi bir tek prodictör early de hiç çizgi göremedim, artımed freely prodoctor bunların hepsinde bir şeyler çıkıyor buraya da atıyorum ama negatif . Bence testlerin suçu yok siyah gölge değil pembe çizgi olmalı , ben heyecan yapıyorum sadece
Benide ekleyebilirmisinizTabi ki Sat ve Bat yazarsanız ekleyelim sizide tabloya
Pek umutlu değilim düzenli ilişki de olmadi ama sat 19 mart bat 13 nisanKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
cans16
@benaroz
Candy7777
edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @kelebek_vadisi @Basakbasak1 @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan @ArasaNillGerek 24 Mart 20 Nisan @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 29 Mart 23 Nisan @ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan Candy7777 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 24 Mart 21 Nisan @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @mervk06 11 Mart 3 Nisan @burcak29 10 Mart 5 Nisan @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 3 Mart 2 Nisan @Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan @hayaletcizgi 20 Mart 19 Nisan @Mercan0652 10 Mart 5 Nisan @nisan97 18 Mart 13 Nisan @bahari bekliyorum 10 Mart 5 Nisan @matogretmeni 31 Mart 25 Nisan @sarkz 31 Mart 24 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs
Döllenme sperm ve yumurtanın birleşmesiyle başlıyor canım 6-12de rahime yerleşiyorBugün çatlamadan 7 ıncı günüm acaba gebelik oluşuyorsa bu günler döllenme günleri mi oluyor arkadaşlar süreç nasıl gidio acaba
Aaa çok teşekkür ederim bende merak ediyordum şuanda durum nedir diyeDöllenme sperm ve yumurtanın birleşmesiyle başlıyor canım 6-12de rahime yerleşiyor
Yani eğer yumurtayla sperm birleştiyse bu günlerde rahime yerleşiyordurAaa çok teşekkür ederim bende merak ediyordum şuanda durum nedir diye
İnşallah canım inşallah geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çünkü o yüzden dört gözle bekliyorumYani eğer yumurtayla sperm birleştiyse bu günlerde rahime yerleşiyordur
İnşallah sağlıkla kucağına alacağın bir gebelik nasip olsunİnşallah canım inşallah geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çünkü o yüzden dört gözle bekliyorum
İnşallah hepimizin gönlüne göre versin inşallah Rabbimİnşallah sağlıkla kucağına alacağın bir gebelik nasip olsun
Amin amin amin kuzummm ❤Edoşumm olacak Allahın izniyle, olumsuz düşünmek yok ikizlerine kavuşacaksın inanıyorumm
Allahım emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın canımın içii