Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

olsun pozitifi cagıralım ben de diyorum hep küçüklük hayalimdi hala da inançla biraz kırılsa da inancım ikiz annesi olacağım sende bir taşla iki kuş vurırsun belki
Ahhh bebeğim vurdumda noldu ani suyum gelmesiyle erken doğum yaptım kaybettim ikiz yavrularımı. Bir sene oldu. Biliyormusun benimde heeeep hayalimdi bir kız bir erkek ikiz bebek tam hayalime kavuştum derken Rabbim cennetine aldı onları

Ama inşallah sana nasip olur ikiz gebelik ve sonunda kucağına almak

Bebeğim yine hayaletli testlerim vardı , bata da 2 gün var ama maalesef negatif çıktı dün Predictör. Seni uzun zamandır merak ediyordum o kadar sevindimki, o gün tam da Kadir Gecesi hep beraber dua edelim
seni hep hayalet çizgi çıkıyor diye okuyordum canım prodoctorda hiç kuruma çizgisi gordunmu hayalet çizgi olarak

Çok çok hayırlı sonuclar almak nasip olur canim inşallah en kısa zamanda

Ah canımm çok gecmiş olsın allah sabır versin belli mi olur belki Rabbim yine yüzüne güler hayalinden de daha güzeli seni bulur

seni hep hayalet çizgi çıkıyor diye okuyordum canım prodoctorda hiç kuruma çizgisi gordunmu hayalet çizgi olarak
Tabi bir tek prodictör early de hiç çizgi göremedim, artımed freely prodoctor bunların hepsinde bir şeyler çıkıyor buraya da atıyorum ama negatif . Bence testlerin suçu yok siyah gölge değil pembe çizgi olmalı , ben heyecan yapıyorum sadece

Ah canımm çok gecmiş olsın allah sabır versin belli mi olur belki Rabbim yine yüzüne güler hayalinden de daha güzeli seni bulur
İnşallah canım Rabbim hikmetine sual olmaz

Canim benide alirmisin guruba tabloya ekleyebilirmisin

Prodistör early bende yeni duydum çıkarmıyor kuruma diye ama işte umut dünyası hemen heyecan yapiyoruz

Pek umutlu değilim düzenli ilişki de olmadi ama sat 19 mart bat 13 nisan

Kızlar yumurtlamada karın ağrısı olur mu ? Kasık değil. Resmen midemin alt kısımları ağrıyor

Bugün çatlamadan 7 ıncı günüm acaba gebelik oluşuyorsa bu günler döllenme günleri mi oluyor arkadaşlar süreç nasıl gidio acaba

Bugün çatlamadan 7 ıncı günüm acaba gebelik oluşuyorsa bu günler döllenme günleri mi oluyor arkadaşlar süreç nasıl gidio acaba
Döllenme sperm ve yumurtanın birleşmesiyle başlıyor canım 6-12de rahime yerleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…