Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Burda öğrendiklerime göre dr a sordum hocam diyet yapıyo muyuz diye o da bugün yapın yarın devam edebilirsiniz demişti. Ben cuma günü kolonoskopi falan oldum öncesinde üç gün diyetim vardı bir de regliydim kolonoskopi bitti 4 gün sonra filme gircektim bir hafta 10 gündür diyetteydik malum biz eşim gece 12den sonra tamam gün bitti deyince doğal gelişti filmden sonra tam 24 saati dokdurmadım diye ağrım falan olur mu dedim ama olmadı bereket ne biliyim ya sperm kalitesi falan diyoruz ama ilk gebeliğimde hemen hemen her gün ilişki oluyodu hiç de böyle şeyler takip etmemiştik

Ne farklı şeyler var rahim üşümesini tıkanıklığı cok duydum da bunu ilk defa duyuyorum. Off işimiz ne kadar zor araştırdıkça farklı bişiler cıkıyo bende dün hsg cekildim sağda tıkanıklık varmış açmış dr. Kombo olsun dedim akşamına anneme kupa tutturdum bel çevreme yakı yapıştırdık üstüne sıcak tutsun rahmimi diye umarım fayda görürüm ilk gebelikte hiç böyle şeyler araştırmadık kendiliğinden oldu gitti şimdi arapsaçına döndü her şry tebrik ederim tekrardan sağsalim kucağınıza alın inşallahh

Eklentiler

• 8375A501-0B48-4CD0-ABF5-CCECA3FF4CB7.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar selam regle 5 gün var bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_9360.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 84
Canımmm hamiş misin görünce çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Girmiyordum o ameliyattan sonra bi bakayım dedim güzel haberi gördüm maşallah

Valla bende artık neye dikkat edelim neye etmeyelim neyi düşünelim bilmiyorum millete bakıyorum korunmasına rağmen hamile kalmış sizin ikincisi bizim daha ilkler pek bi nazlı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…