- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.787
- 30
Burda öğrendiklerime göre dr a sordum hocam diyet yapıyo muyuz diye o da bugün yapın yarın devam edebilirsiniz demişti. Ben cuma günü kolonoskopi falan oldum öncesinde üç gün diyetim vardı bir de regliydim kolonoskopi bitti 4 gün sonra filme gircektim bir hafta 10 gündür diyetteydik malum biz eşim gece 12den sonra tamam gün bitti deyince doğal geliştiBu ay hepimizin öyle sanırım benim doktorum bayram tatiline denk geliyor ilaca başlayamayız takibi yapamayız desede ovulasyon testleri depolandı sabahları Manuel ateş olcumu yapılıyor yakı ? Reglim bitince başlasam mı diye hala düşünüyorum ama iki günde bir ilişki ovu testleri negatif çıksa bile düzenli beslenme egzersiz zaten hayatımızda hadi bakalım bu ay ki yarışta neler olacak
Ne farklı şeyler var rahim üşümesini tıkanıklığı cok duydum da bunu ilk defa duyuyorum. Off işimiz ne kadar zor araştırdıkça farklı bişiler cıkıyomerhaba çok teşekkür edrim ,1 yıla yakındır deniyorum evet doktora gittik sonra herhangi bir sağlık sorunum olmadığı için devam etmedim.3 ay önce bir bayan arkadaşım rahim damarlarına bakan bir bayan var(burda zamların düşmesi )deniliyor ona gidelim dedi gittim 3 gün üstüste damarlarımı çekti ben o şekilde kaldım dedi, bende gittim onun etksimi bilmiyrm 3 ay sonra hamile kaldım ondan mı bilmiyorum.
Olur olur nereden biliyorsun diye sormaBence değilim canim gecikirsem anlayacagiz bakalım bu kadar belirtisiz bi hamilelik olmaz heralde bilemiyorumuyku hali falan da yok zaten 2 gün kaldı bat
Canım benim çok mutlu oldum inşallah çok güzel hamilelik geçirirsin sağ salim kucağına alırsın bebişiniTeyseeleri yeni değerlerle biz geldikkadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür
Mercan0652 ArasaNillGerek Candy7777 pempbepsikolog B bernaad @
Çok şükür kuzucumm güzelce artmış değerindeTeyseeleri yeni değerlerle biz geldikkadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür
Çok şükür canıııım çok sevindim valla senin adına. Anne oluyorsuuuunnTeyseeleri yeni değerlerle biz geldikkadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür
İnşallah bakalım gecikince anlayacağızOlur olur nereden biliyorsun diye sorma
Maşallah yaa yerim onu ben küçük BaşakkkkTeyseeleri yeni değerlerle biz geldikkadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür
Canımmm hamiş misin görünce çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Girmiyordum o ameliyattan sonra bi bakayım dedim güzel haberi gördüm maşallahTeyseeleri yeni değerlerle biz geldikkadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür
Ay çok şükür hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı yaKızlarrre ben geldimmmkısa bir süre cezalıydım
Hoş buldum kuzum vallahi çok özledim siziiiAy çok şükür hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı ya
Biz de seni özledikkk sensiz hiç tadı olmadı inannn. Senin açtığın topici de kapatmışlar mıHoş buldum kuzum vallahi çok özledim siziii
Valla bende artık neye dikkat edelim neye etmeyelim neyi düşünelim bilmiyorum millete bakıyorum korunmasına rağmen hamile kalmış sizin ikincisi bizim daha ilkler pek bi nazlı galibaBurda öğrendiklerime göre dr a sordum hocam diyet yapıyo muyuz diye o da bugün yapın yarın devam edebilirsiniz demişti. Ben cuma günü kolonoskopi falan oldum öncesinde üç gün diyetim vardı bir de regliydim kolonoskopi bitti 4 gün sonra filme gircektim bir hafta 10 gündür diyetteydik malum biz eşim gece 12den sonra tamam gün bitti deyince doğal geliştifilmden sonra tam 24 saati dokdurmadım diye ağrım falan olur mu dedim ama olmadı bereket ne biliyim ya sperm kalitesi falan diyoruz ama ilk gebeliğimde hemen hemen her gün ilişki oluyodu hiç de böyle şeyler takip etmemiştik
O topic kapalı kuzum olmazsa burdan devam edilir ister yenisi açılırBiz de seni özledikkk sensiz hiç tadı olmadı inannn. Senin açtığın topici de kapatmışlar mı
Yaaa ne güzel haberler sağlıkla büyüsünTeyseeleri yeni değerlerle biz geldikkadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür
Hosgeldinizzz geçmiş olsunKızlarrre ben geldimmmkısa bir süre cezalıydım
HabişiiiiimmmmKızlarrre ben geldimmmkısa bir süre cezalıydım