- 13 Aralık 2022
- 7.752
- 7.380
- 28
Hoş buldum kuzum teşekkür ederimHosgeldinizzz geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum kuzum teşekkür ederimHosgeldinizzz geçmiş olsun
Hoş buldum bernoşum geldim geldim bende çok özledim siziiiHabişiiiiimmmm Hoşgeldinn minnoşum
edahandro edoşum daha yeni seni sormuştuu özledim demişti döneceğini hissetmişş
Herkes merakta siz neler yaptınız aramızda yokken anlatın biraz ☺Hoş buldum kuzum teşekkür ederim
Ahh kuzum çokk teşekkür ederim tabiki dualarımdasınız sizde bana dua etmeyi unutmayınCanım benim çok mutlu oldum inşallah çok güzel hamilelik geçirirsin sağ salim kucağına alırsın bebişini. Bizede dua etmeyi unutma kuzum
evet evet sağlık ocağı ile bizim kitler değişebiliyor demiş zaten gittiğimde tekrar kontrol edecek inşallah kuzum çok teşekkür ederim dualarımdasınÇok şükür kuzucumm güzelce artmış değerinde
Sağlıcakla kucağına alırsın miniğini inşallah kuzumm
Tsh da normal gelmiş kuzum zaten
kuzumm evet bende senin kervanına katıldım çok şükürÇok şükür canıııım çok sevindim valla senin adına. Anne oluyorsuuuunn
Mercanıda aramıza bekliyoruz teyzesii ama bakk teşekkür ederizMaşallah yaa yerim onu ben küçük Başakkkk
evett evet kuzummm bugün 2. Kan verişimdi 3 kat yükselmiş değerim çok şükür darısı başına olsunn inşallahCanımmm hamiş misin görünce çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Girmiyordum o ameliyattan sonra bi bakayım dedim güzel haberi gördüm maşallah
teşekkür ederiz teyzoşuuu amin darısı başına inşallahYaaa ne güzel haberler sağlıkla büyüsün
Kuzum hoşgeldinn bir gün ansızın gittin gelmene çok sevindim ben hamile olduğumu öğrendim senin topiğine niyetle yine bakKızlarrre ben geldimmm kısa bir süre cezalıydım
Kuzum ben hsg çekildim martta herşey yolunda çıktı çok şükürHerkes merakta siz neler yaptınız aramızda yokken anlatın biraz ☺
Kuzucummm ayyy hamişsin demek o kadar çok çok sevindim ki ayyy teyzesi yesin onun totişiniAhh kuzum çokk teşekkür ederim tabiki dualarımdasınız sizde bana dua etmeyi unutmayın
evet evet sağlık ocağı ile bizim kitler değişebiliyor demiş zaten gittiğimde tekrar kontrol edecek inşallah kuzum çok teşekkür ederim dualarımdasın
kuzumm evet bende senin kervanına katıldım çok şükür
Mercanıda aramıza bekliyoruz teyzesii ama bakk teşekkür ederiz
evett evet kuzummm bugün 2. Kan verişimdi 3 kat yükselmiş değerim çok şükür darısı başına olsunn inşallah
teşekkür ederiz teyzoşuuu amin darısı başına inşallah
Kuzum hoşgeldinn bir gün ansızın gittin gelmene çok sevindim ben hamile olduğumu öğrendim senin topiğine niyetle yine bak
İnşallah canimmMercanıda aramıza bekliyoruz teyzesii ama bakk teşekkür ederiz
Tabikide kuzum her zamanAhh kuzum çokk teşekkür ederim tabiki dualarımdasınız sizde bana dua etmeyi unutmayın
evet evet sağlık ocağı ile bizim kitler değişebiliyor demiş zaten gittiğimde tekrar kontrol edecek inşallah kuzum çok teşekkür ederim dualarımdasın
evett evet kuzummm bugün 2. Kan verişimdi 3 kat yükselmiş değerim çok şükür darısı başına olsunn inşallah
Kuzum hoşgeldinn bir gün ansızın gittin gelmene çok sevindim ben hamile olduğumu öğrendim senin topiğine niyetle yine bak
Kıızzz Allahımm hoşgeldin yaaaa çok özledik. Ne oldu kız sizeeee. Ay çok şükür yaaaKızlarrre ben geldimmm kısa bir süre cezalıydım
Oh çok şükür. Artık top eşinde kuzum. Send e birşey yok çok şükürKuzum ben hsg çekildim martta herşey yolunda çıktı çok şükür
Ohh çok şükürKuzum ben hsg çekildim martta herşey yolunda çıktı çok şükür
Canımmm çok sevindimm mmmm ❤ hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin balımAhh kuzum çokk teşekkür ederim tabiki dualarımdasınız sizde bana dua etmeyi unutmayın
Oh hoş geldiğinnnKızlarrre ben geldimmm kısa bir süre cezalıydım
Çok sevindim, gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah doktor kontrolünüz ne zaman?Teyseeleri yeni değerlerle biz geldik kadın doğum doktoruyla iletişime geçtim tsh için endişe etmesin demiş ayın 15nde ben tekrar bakıcam değerlerine demiş tekrar betayada gerek yok demiş allahım çok şükür
Mercan0652 @ArasaNillGerek Candy7777 @pempbepsikolog @bernaad @
Benimde aynısı olmuştu doktora gitmeden önce ovülasyon testim silikti. İğneden sonra pik olmuştu. İğne etkisi bencedeKızlar merhaba dün doktor kontrolünde yumurtamın 23mm olduğunu öğrendim doktor ovitrelle verdi hemen vuruldum, dün ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi yok denecek gibiydi. Bugün ovulasyon testi yapayım dedim t çizgisi kopkoyu çıktı, iğnenin etkisi mi acaba? Bir diğer sorum da şu yumurtam 23mm olmasına rağmen ovulasyon testinde çizgi silikti bu normal bi durum mu?
Doktora gidince yumurtan kaç mm çıkmıştı pekiBenimde aynısı olmuştu doktora gitmeden önce ovülasyon testim silikti. İğneden sonra pik olmuştu. İğne etkisi bencede
Hoşbuldum kuzum bende sizi çok özledimKıızzz Allahımm hoşgeldin yaaaa çok özledik. Ne oldu kız sizeeee. Ay çok şükür yaaa
Evet kuzum bi onun test vermesi kaldı işteOh çok şükür. Artık top eşinde kuzum. Send e birşey yok çok şükür
Hoş buldum balımmm sen bağışlıyorsun nasılsınOh hoş geldiğinnn