Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Canım benim çok mutlu oldum inşallah çok güzel hamilelik geçirirsin sağ salim kucağına alırsın bebişini❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Bizede dua etmeyi unutma kuzum🥹🙏
Ahh kuzum çokk teşekkür ederim😍 tabiki dualarımdasınız sizde bana dua etmeyi unutmayın❤️
Çok şükür kuzucumm güzelce artmış değerinde 😍
Sağlıcakla kucağına alırsın miniğini inşallah kuzumm ❤️🙏🏻
Tsh da normal gelmiş kuzum zaten 🙏🏻
evet evet sağlık ocağı ile bizim kitler değişebiliyor demiş zaten gittiğimde tekrar kontrol edecek inşallah kuzum çok teşekkür ederim dualarımdasın❤️
Çok şükür canıııım çok sevindim valla senin adına. Anne oluyorsuuuunn :KK68:
kuzumm evet bende senin kervanına katıldım😍😍 çok şükür🤲🏻
Maşallah yaa yerim onu ben küçük Başakkkk😂💋💋
Mercanıda aramıza bekliyoruz teyzesii ama bakk teşekkür ederiz😘
Canımmm hamiş misin görünce çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Girmiyordum o ameliyattan sonra bi bakayım dedim güzel haberi gördüm maşallah 🥰
evett evet kuzummm bugün 2. Kan verişimdi 3 kat yükselmiş değerim çok şükür darısı başına olsunn inşallah😍
Yaaa ne güzel haberler sağlıkla büyüsün 🥰😍
teşekkür ederiz teyzoşuuu 😍😍 amin darısı başına inşallah❤️
Kızlarrre ben geldimmm 🥰kısa bir süre cezalıydım
Kuzum hoşgeldinn bir gün ansızın gittin gelmene çok sevindim😍😍 ben hamile olduğumu öğrendim senin topiğine niyetle yine bak ❤️❤️❤️❤️

Ahh kuzum çokk teşekkür ederim😍 tabiki dualarımdasınız sizde bana dua etmeyi unutmayın❤️

evet evet sağlık ocağı ile bizim kitler değişebiliyor demiş zaten gittiğimde tekrar kontrol edecek inşallah kuzum çok teşekkür ederim dualarımdasın❤️

evett evet kuzummm bugün 2. Kan verişimdi 3 kat yükselmiş değerim çok şükür darısı başına olsunn inşallah😍

Kuzum hoşgeldinn bir gün ansızın gittin gelmene çok sevindim😍😍 ben hamile olduğumu öğrendim senin topiğine niyetle yine bak ❤️❤️❤️❤️
Kuzucummm ayyy hamişsin demek o kadar çok çok sevindim ki ayyy teyzesi yesin onun totişini 🥰🥰🤭🤭

Tabikide kuzum her zaman 🤲

Canımmm çok sevindimm mmmm ❤🌈🙏🧿 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin balım

Kızlar merhaba dün doktor kontrolünde yumurtamın 23mm olduğunu öğrendim doktor ovitrelle verdi hemen vuruldum, dün ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi yok denecek gibiydi. Bugün ovulasyon testi yapayım dedim t çizgisi kopkoyu çıktı, iğnenin etkisi mi acaba? Bir diğer sorum da şu yumurtam 23mm olmasına rağmen ovulasyon testinde çizgi silikti bu normal bi durum mu?

Kızlar merhaba dün doktor kontrolünde yumurtamın 23mm olduğunu öğrendim doktor ovitrelle verdi hemen vuruldum, dün ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi yok denecek gibiydi. Bugün ovulasyon testi yapayım dedim t çizgisi kopkoyu çıktı, iğnenin etkisi mi acaba? Bir diğer sorum da şu yumurtam 23mm olmasına rağmen ovulasyon testinde çizgi silikti bu normal bi durum mu?
Benimde aynısı olmuştu doktora gitmeden önce ovülasyon testim silikti. İğneden sonra pik olmuştu. İğne etkisi bencede

Benimde aynısı olmuştu doktora gitmeden önce ovülasyon testim silikti. İğneden sonra pik olmuştu. İğne etkisi bencede
Doktora gidince yumurtan kaç mm çıkmıştı peki

X