Ben de ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce birebir regl belirtileri yaşamıştım; karnım kasıklarım ağrıyordu ha geldi ha gelecek gibi bir his. Göğüslerim her regl olmadan önce hassaslaşır yine aynısı olmuştu. Tek fark (sonradan düşününce fark ettim) acayip bir uyku hali oluyordu :)Yok almadım sivi ama mümkün değil ya regl olacakmisim gibi hissediyorum hafif ağrı da var bence değil ya çünkü sivilcemde çıktı reglden önce hep çıkar
16.gün ise adet 2 gün gecikmiş oluyor. Evet doğru sonuç verirHanımlar çatlatma iğnesi sonrası 16.günde beta hcg doğru sonucu verir mi (adet günü henüz gelmemiş oluyor)
Hayır adetim henüz gecikmedi bat 5-6 Nisan. O yüzden beklemeyi düşünüyorum ben de16.gün ise adet 2 gün gecikmiş oluyor. Evet doğru sonuç verir
Testiniz varsa sabah ilk idrar ile yapın denemekten zarar gelmez geciktiğini düşündüğünüz tarihte de tekrar test yaparsınız ☺ hepimiz alıştık zaten test yapmalaraHayır adetim henüz gecikmedi bat 5-6 Nisan. O yüzden beklemeyi düşünüyorum ben de
Bence değilim canim gecikirsem anlayacagiz bakalım bu kadar belirtisiz bi hamilelik olmaz heralde bilemiyorumBen de ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce birebir regl belirtileri yaşamıştım; karnım kasıklarım ağrıyordu ha geldi ha gelecek gibi bir his. Göğüslerim her regl olmadan önce hassaslaşır yine aynısı olmuştu. Tek fark (sonradan düşününce fark ettim) acayip bir uyku hali oluyordu :)
İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız. Değilseniz de moral bozmadan doğru zamanı bekleyeceğiz
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur senin dediğin tarih 19-20 gün falan oluyor yani gecikmen varHayır adetim henüz gecikmedi bat 5-6 Nisan. O yüzden beklemeyi düşünüyorum ben de
Aynen kuzummmm bu ayı iyi değerlendirmek lazımAçıldı açıldı @bernaad bebişim çok şükür bin şükür❤❤❤ üroloji dr u geldi bebim dr un yanına babamızda sorun yok o yüzden durmak yok devam devam dedi o da allahım bizi bi gülme aldı hemşire de üzüldü halime 9-10 ay sonra buraya doğuma geliceksin inanıyorum dedi dua etti Allah razı olsun hepinizden ❤❤❤ tatluboncuk diyetler btince tam gaz devam
Gece 12 yi geçince bir günü bitmiş saydı diyetle beraber başladık bakalım iki güne bir mi olmalı artık aşkımm teknik olarak her şeyi uygun denediğim bi ay olsun bu ayAynen kuzummmm bu ayı iyi değerlendirmek lazım
Biz de bu ay iki gün Arayla deniyoruzGece 12 yi geçince bir günü bitmiş saydı diyetle beraber başladık bakalım iki güne bir mi olmalı artık aşkımm teknik olarak her şeyi uygun denediğim bi ay olsun bu ay
Bence yumurtlama günleri öncesi sonrası her gün olursa daha iyi olur kuzum sonrası zaten iki gine bir dönerGece 12 yi geçince bir günü bitmiş saydı diyetle beraber başladık bakalım iki güne bir mi olmalı artık aşkımm teknik olarak her şeyi uygun denediğim bi ay olsun bu ay
Bende de iki uygulama var inan daha yazdığın için kafama dank ettiBiz de bu ay iki gün Arayla deniyoruzbugün doğurgan yüksek günüm cuma günü de yumurtlama günüm uygulamadan takip ediyorum
Dün ikiledikBence yumurtlama günleri öncesi sonrası her gün olursa daha iyi olur kuzum sonrası zaten iki gine bir döner
Hayırlı uğurlu olsunn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤Merhaba arkadaşalar,
reglime 4-5 gün varken 2 gün lekelenmem oldu sonra kesildi bu şüpheyle erken gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı ama çok belirgin değildi dün hataneye gittiğimde reglime daha 2 gün kalmış oluyordu bt hcg 32 çıktı cuma tekrar test yapıp doktora görünecem.deyeimlerimi sizlerle paylaşmak isterim
Sperm kalitesi de açısından biz bir gün ara veriyorumDün ikiledikbugün boşluk bırakıyım diyodum ama durmak yok yola devam o zaman
Veriyoruz yaniSperm kalitesi de açısından biz bir gün ara veriyorum
Bu ay hepimizin öyle sanırım benim doktorum bayram tatiline denk geliyor ilaca başlayamayız takibi yapamayız desede ovulasyon testleri depolandı sabahları Manuel ateş olcumu yapılıyor yakı ? Reglim bitince başlasam mı diye hala düşünüyorum ama iki günde bir ilişki ovu testleri negatif çıksa bile düzenli beslenme egzersiz zaten hayatımızda hadi bakalım bu ay ki yarışta neler olacakGece 12 yi geçince bir günü bitmiş saydı diyetle beraber başladık bakalım iki güne bir mi olmalı artık aşkımm teknik olarak her şeyi uygun denediğim bi ay olsun bu ay
merhaba çok teşekkür edrim ,1 yıla yakındır deniyorum evet doktora gittik sonra herhangi bir sağlık sorunum olmadığı için devam etmedim.3 ay önce bir bayan arkadaşım rahim damarlarına bakan bir bayan var(burda zamların düşmesi )deniliyor ona gidelim dedi gittim 3 gün üstüste damarlarımı çekti ben o şekilde kaldım dedi, bende gittim onun etksimi bilmiyrm 3 ay sonra hamile kaldım ondan mı bilmiyorum.Hayırlı uğurlu olsunn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤özel olarak uyguladığın bişey var mıydı ne zamandır deniyorsunuz ya da doktor kontrolü hsg ile falan mı ilerledin
Sperm kalitesi yumurta kalitesi işimiz ne kadar zorSperm kalitesi de açısından biz bir gün ara veriyorum