Yeni topikte öyle olacak bunda diğer topikte geçirdiğim için karısık oldu yarın yeni topikte geçirirken sıradan yapacagımCanım senin için zor olmazsa Bat günlerini sırayla yazar mısın yeni topikteBenimle yakın bat günü olanlara bakayım diyorum liste karışık olunca bulmak zor oluyor da
Sağlıkla kuvagına almak nasip olsun canımArkadaşlar 9 gün önceden yaptığım kaset testlerin siilik sonuç vermesi beni şaşırtıyordu gün geçtikçe silik çizgi belirginleştiBugün BETA HCG 156.92 çıktı regle 2 gün varken. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da dua edin sağlıklı ilerlemesi için daha önce bir kürtajım var sdaak
Bu araştırayım eşimde sikinti hiç yok. Benim de işte reserv düşük. Çok teşekkür ederim canimMfk eş paketi kullanıyorum. Birde amh reservi düşük olduğu için rezerv paketi kullanıyorum. Eşim azosperm kullanıyor.
Tabiki ederim amin inşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla kucağına alırsınAllah razı olsun inanın ben de çok korktum siz böyle diyince rahatladım yarın kan vereceğim benim için de dua eder misiniz rabbim nasip etsin inşallah
Sen 7.günü kafana takma gün aşırı denemeye devam et illaki bir yerde yakalayacaksın yumurtlamayı:)Aslında 14.gün olcak bakaym meni sıvısı ise olmadm demektir 7.gün olmadysamevet dogru enazından silikleşmeyi görmek kesın gözüyle baktırr kuzum
Amin canım allahım herkese nasip etsin inşallahSağlıkla kuvagına almak nasip olsun canım
Aynen kuzum haklısın zaten 11 gün sonra adet olursam anlarm 7.gum yumurtlama oldugunu. Gecmıs olsn derimSen 7.günü kafana takma gün aşırı denemeye devam et illaki bir yerde yakalayacaksın yumurtlamayı:)
2.gün hormonlara baktırmak için çok uygun ama sağlık ocağında baktıklarını hiç duymadım. Kadın doğum uzmanı istiyor o testleri diye biliyorumHerkese iyi akşamlarbenim bugün regl başlangıç iki gün erken geldi bu ay fsh baktırmak istiyorum yarın baktırabilir miyim ve sağlık ocağı bu değere bakıyor muydu
Her şeyin hayırlısı belli bir vakti var eğer o bebek gelecekse onu da ne kadar istesek de zamanını biz belirleyemiyoruz:)Aynen kuzum haklısın zaten 11 gün sonra adet olursam anlarm 7.gum yumurtlama oldugunu. Gecmıs olsn derim
Evet canım elimizden gelecek tek şey dua etmek.Her şeyin hayırlısı belli bir vakti var eğer o bebek gelecekse onu da ne kadar istesek de zamanını biz belirleyemiyoruz:)
Maşallah canımArkadaşlar 9 gün önceden yaptığım kaset testlerin siilik sonuç vermesi beni şaşırtıyordu gün geçtikçe silik çizgi belirginleştiBugün BETA HCG 156.92 çıktı regle 2 gün varken. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da dua edin sağlıklı ilerlemesi için daha önce bir kürtajım var sdaak
Rica ederim ben fayda gördüm inşallah sende gorursunBu araştırayım eşimde sikinti hiç yok. Benim de işte reserv düşük. Çok teşekkür ederim canim
Ben klomen kullanırken onu da içtim canım yumurtam olgunlaşmadan çatladı bana faydası olmadı umarım size olurkızlar şimdi adetime 2 gün var benım eğer olursam ki beklıyorum bu ay hayıt suyunu denesemmi ya bi zararı varmı o bitkinin adet süresince içsem adetim felan düzenli gerçi ama tam olarak neye faydası var onuda bilmiyorum
ay öylemi erken mi çatlatıyo hiç bilmiyodum az bişiy alıyım bir iki kez içiyim bari ya umut dünyası valla bu ay dıyorumkı bısıy yapıyım bende her ay bısıy yapıyım dıyorum kısmet ıste olacagı varsa olur zatende vesileler oluşturmaya calısıyorum kendımce galibaBen klomen kullanırken onu da içtim canım yumurtam olgunlaşmadan çatladı bana faydası olmadı umarım size olur
Ahaha tek değilmişim ben de aynı canım ya hatta bişey yapmayınca sanki çabalamıyormuşum gibi oluyor o yüzden ne imkanım varsa duyduğumu yapıyorumay öylemi erken mi çatlatıyo hiç bilmiyodum az bişiy alıyım bir iki kez içiyim bari ya umut dünyası valla bu ay dıyorumkı bısıy yapıyım bende her ay bısıy yapıyım dıyorum kısmet ıste olacagı varsa olur zatende vesileler oluşturmaya calısıyorum kendımce galiba
Evet yaa bu yuzdende acaba kendımı bu duruma zamana olayları akısına teslım edemıyomuyum dıye dusunuyorum bır yandanda insallah yanı allah gonlumuze ferahlık rahatlık versınde once olur allahın ıznıyle belkı bıdakı ay bızde cıft cızgılerı gorecegızzz bosuna endıse edıyoruzAhaha tek değilmişim ben de aynı canım ya hatta bişey yapmayınca sanki çabalamıyormuşum gibi oluyor o yüzden ne imkanım varsa duyduğumu yapıyorum
İnşallah canım benim ya rabbim tüm anne baba olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahEvet yaa bu yuzdende acaba kendımı bu duruma zamana olayları akısına teslım edemıyomuyum dıye dusunuyorum bır yandanda insallah yanı allah gonlumuze ferahlık rahatlık versınde once olur allahın ıznıyle belkı bıdakı ay bızde cıft cızgılerı gorecegızzz bosuna endıse edıyoruz
İnşallah canım benim ya rabbim tüm anne baba olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahEvet yaa bu yuzdende acaba kendımı bu duruma zamana olayları akısına teslım edemıyomuyum dıye dusunuyorum bır yandanda insallah yanı allah gonlumuze ferahlık rahatlık versınde once olur allahın ıznıyle belkı bıdakı ay bızde cıft cızgılerı gorecegızzz bosuna endıse edıyoruz